Jump to content
Vespaforum.be

Hendry

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About Hendry

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GLA. en ACMA

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Zwolle
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hendry

  Triboron

  Als je op facebook zoekt op Triboron kun je een forum vinden met heel veel gebruikerservaringen.Misschien kun je daar al een antwoord vinden op je antwoord.
 2. Hendry

  Triboron

  Ga ik zeker doen.Komt goed.
 3. Hendry

  Triboron

  Update: Nu een jaar en vele ritten later , en nu met een volledige 1% triboron smering ben ik nog steeds erg tevreden met dit middel. Scooters rijden perfect ,trekken goed door, roken niet en de scooters blijven zelf ook veel schoner.Ik heb er vol vertrouwen in en voor mij een blijvertje.
 4. Geen idee maar mooi accessoires .Ik vermoed dat hij op de oudere types past met het fietsstuur gezien de bevestiging.Faro Basso soortgelijke scooters.Nooit eerder gezien.
 5. Vet project.Prachtig You tube filmpje.Succes!!!!!
 6. Misschien iets met het membraam.Heb ik in mijn pk jaren years ago ook eens gehad.Volgens mij was dat toen het probleem en kan ik je op het goede spoor zetten.Weet niet precies hoe dat zit maar misschien kun je er op googlen. Succes
 7. Volgens mij heeft SIPS deze op de plank liggen anders Maskes vragen? Hendry
 8. Hendry

  Bougie kleur

  Vindt hem ook iets te licht.Zie hem liefst koffiebruin.Dit is koffiebruin met iets te veel melk. Maar zoals je al zei: een maatje groter is te vet. even geen oplossing.Onder de juiste zelfde goede omstandigheden vergeleken?
 9. In principe moet elk autoschadeherstel bedrijf dit kunnen.Woon zelf in Zwolle dus ken de situatie bij jou in de omgeving niet maar bedrijven die gespecialiseerd zijn in het op restaureren van klassieke auto’s moeten je verder kunnen helpen. Succes
 10. Ontluchtingsgaatje in tankdop?
 11. Als hij niet gereviseerd is misschien de krukaskeering?
 12. Zou me ook niet verbazen.In ieder geval hard zat.
 13. Die van mij rijd vlot 80 (GLA 150cc MISA 1961)en heeft nog iets over.Vermoed dat hij ook rond de 85 haalt op de teller.Hard zat .Ik heb ook de Maskes update gehad met andere zuiger ,carburateur maar ook met een Vespatronic .Nadat ik het probleem van de rammelende standaard had verholpen had ik het idee dat hij weer helemaal 2020 was.Fijne scooter met een geweldige retrolook.
 14. Hendry

  Triboron

  Momenteel de 1e ritten gemaakt met volledige triboron smering.Lijkt goed te gaan. Wordt vervolgd.
 15. Dag Arno, Ik heb hem zo gebouwd dat ik altijd dimlicht heb en dat ik hem uit kan zetten.(naar massa schakelen) en dat de claxon werkt. De rest van de bekabeling werkt niet meer en is niet meer aangesloten. Dus kijken welke draad van het dimlicht is ,deze is ook verbonden met je achterlicht.De draad van de bobine die massa moet maken en de claxondraad. Dus ik gebruik de schakelaar alleen maar om de motor uit te zetten en voor de claxon.(die je in de praktijk niet gebruikt) Mijn ACMA is van 1957. Aantal contactjes waren te slecht. functioneer al jaren prima.
×
×
 • Create New...