Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Hendry

Leden
  • Items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hendry

  1. Hendry

    zijstandaard

    Ben van plan een jiffy/zijstandaard op mijn ACMA wideframe te plaatsen.Is er iemand op dit forum die mij wat tips kan geven?Kom er zelf niet goed uit met de leveranciers.
  2. Hendry

    project VM1 1953

    Soms zijn foto’s duidelijker.
  3. Hoofdsproeier vergroten?
  4. Komt de koppeling wel goed vrij?
  5. Bedankt voor al jullie tips.Ik ga ermee aan de slag.Zoals het nu zit is het ook net niet.
  6. Dag allemaal, Heeft er iemand ervaring met het plaatsen van een middenstandaard van een GLB op een GLA.(MISA) Bij de GLA zit de beugel van de standaard met 1 bout vast ,en bij de GLB zijn er 2 gebruikt.Ik ben van plan de beugel en standaard van de GLB te gebruiken maar als ik foto’s bekijk lijkt het alsof ik 2 nieuwe gaten moet boren per beugel.Kan iemand mij vertellen of dat klopt?Ik wil dit doen omdat de constructie met 1 bout teveel kracht zet op de bodemplaat. Waardoor deze vervormd.Alvast bedankt voor het meedenken.
  7. Hendry

    Triboron

    Als je op facebook zoekt op Triboron kun je een forum vinden met heel veel gebruikerservaringen.Misschien kun je daar al een antwoord vinden op je antwoord.
  8. Hendry

    Triboron

    Ga ik zeker doen.Komt goed.
  9. Hendry

    Triboron

    Update: Nu een jaar en vele ritten later , en nu met een volledige 1% triboron smering ben ik nog steeds erg tevreden met dit middel. Scooters rijden perfect ,trekken goed door, roken niet en de scooters blijven zelf ook veel schoner.Ik heb er vol vertrouwen in en voor mij een blijvertje.
  10. Geen idee maar mooi accessoires .Ik vermoed dat hij op de oudere types past met het fietsstuur gezien de bevestiging.Faro Basso soortgelijke scooters.Nooit eerder gezien.
  11. Vet project.Prachtig You tube filmpje.Succes!!!!!
  12. Misschien iets met het membraam.Heb ik in mijn pk jaren years ago ook eens gehad.Volgens mij was dat toen het probleem en kan ik je op het goede spoor zetten.Weet niet precies hoe dat zit maar misschien kun je er op googlen. Succes
  13. Volgens mij heeft SIPS deze op de plank liggen anders Maskes vragen? Hendry
  14. Hendry

    Bougie kleur

    Vindt hem ook iets te licht.Zie hem liefst koffiebruin.Dit is koffiebruin met iets te veel melk. Maar zoals je al zei: een maatje groter is te vet. even geen oplossing.Onder de juiste zelfde goede omstandigheden vergeleken?
  15. In principe moet elk autoschadeherstel bedrijf dit kunnen.Woon zelf in Zwolle dus ken de situatie bij jou in de omgeving niet maar bedrijven die gespecialiseerd zijn in het op restaureren van klassieke auto’s moeten je verder kunnen helpen. Succes
  16. Ontluchtingsgaatje in tankdop?
  17. Als hij niet gereviseerd is misschien de krukaskeering?
  18. Hendry

    Topsnelheid gla misa

    Zou me ook niet verbazen.In ieder geval hard zat.
  19. Hendry

    Topsnelheid gla misa

    Die van mij rijd vlot 80 (GLA 150cc MISA 1961)en heeft nog iets over.Vermoed dat hij ook rond de 85 haalt op de teller.Hard zat .Ik heb ook de Maskes update gehad met andere zuiger ,carburateur maar ook met een Vespatronic .Nadat ik het probleem van de rammelende standaard had verholpen had ik het idee dat hij weer helemaal 2020 was.Fijne scooter met een geweldige retrolook.
  20. Hendry

    Triboron

    Momenteel de 1e ritten gemaakt met volledige triboron smering.Lijkt goed te gaan. Wordt vervolgd.
  21. Hendry

    Vespa vnb 1961

    Bij mij zat er teveel speling op de standaard waardoor deze zat te trillen tegen het frame wat vooral in de beenschilden merkbaar was tijdens rijden. De boel opgevuld zodat standaard niet meer con trillen en probleem was over. Proberen kun je het altijd.
  22. Hendry

    Triboron

    Zoals eerder beloofd een foto van de bougie. dus 102 octaanbenzine zonder ethanol en 1/2 / 1/2. Volsynthetische mengolie. /. Triboron.
  23. Hendry

    Triboron

    Dat klopt Frederik 911.Maar het schakelt soepeler op beide Vespa’s en een echte verklaring heb ik niet. Bij mijn Guzzi is het zo , een 8kg vliegwiel en hoe lager het toerental bij opschakelen , dus hoe langzamer hij stationair staat ingesteld ,hoe soepeler het gaat.Bij terugschakelen werkt het andersom iets tussengas en hij schakelt makkelijker terug.Ik ben geen versnellingsbakexpert maar met 3 Guzzi’s werkt het precies zo als ik net omschreef. misschien loopt de Vespa door Triboron lager in toeren in combinatie met de octaan 102 benzine die ik gelijktijdig ben gaan gebruiken wat ik ook in de eerste berichten heb vermeld, waar door ik hetzelfde verschijnsel heb als met de Guzzi.Het is een suggestie pin me er niet op vast.Ik heb de Vespa wel stationair opnieuw zo laag mogelijk afgeregeld.Misschien is dit het.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...