Jump to content
Vespaforum.be

Filientje!

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 Excellent

1 Follower

About Filientje!

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX200e 1983
  Vespa ACMA 1956
  Vespa ACMA V52

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiรซ

Recent Profile Visitors

1,604 profile views
 1. Dan toch niet gekocht... blijkt uiteindelijk toch een replica te zijn (vandaar de prijs allicht) en nog eens een hels werk om dit in te passen op de V52... Zal een houder worden met een 2 liter blik denk ik ๐Ÿ˜† Toch bedankt aan jullie om mee te denken, met N!Ce in het bijzonder!
 2. Hoe heb je dit gevonden N!Ce?
 3. ...toch eens proberen! ๐Ÿ™‚
 4. Hoi allen! Mijn V52 heeft een brandstoftank(je) van slechts 4.5l. Dat is te weinig voor de langere ritten waar er meer berggeiten zijn dan tankstations... Ik zoek een oplossing om een bijkomende tank te monteren i.p.v. extra benzine mee te sleuren in kleine noodbidons. Ik dacht aan iets waar normaal de tweede zitting komt? De Spaanse modellen hadden zo een extra tank op die plaats gemonteerd (zie foto, linkse Vespa van de foto bij een bijeenkomst en ook de foto van de tank alleen). Er bestaan systemen die gemonteerd worden samen met reservewiel achterop (zie foto) maar dat wil i
 5. Bedankt N!Ce! Had deze ook gevonden maar hoopte stiekem (allicht een utopie) dat iemand die nog origineel zou liggen hebben ๐Ÿ˜‡ Fijne dag verder!
 6. Dag iedereen, Zou iemand me aan de (groene) rubber handvaten (24mm) voor een Acma V52 kunnen helpen? Ik hoor het graag! Fijne dag verder!
 7. Er is zeker een update... Bollag kwam tot de vaststelling dat het om een productiefout ging en heeft dat netjes en kosteloos rechtgezet. Wie zei daar dat ik "niet teveel moest hopen"? Volgende week komt de motor terug!
 8. Hoe bedoel? ...."Interessant precedent" en "Ik zou me daar niet te veel illusies over maken. Een korte lezing van z'n algemene voorwaarden leert me dat je'r best niet te veel energie in steekt " Is dit niet allemaal een beetje kort door de bocht? Heb je het niet zo begrepen op Bollag? Ik vind het eerder netjes dat hij in dit specifieke geval wil weten wat de oorzaak is... en daarvoor moeite wil doen, dat siert hem. Ook ben ik helemaal niet uit op het aanwakkeren van precedenten of leedvermaak... wie zonder zonde is mag de eerste steen werpen! Of hoe een goed bedoelde post
 9. ...tenzij er een productiefout zou zijn... Ik ken hem net iets te goed om te weten dat hij zijn verantwoordelijkheid niet zal ontlopen... hoop ik toch Ps; op zijn vraag en kosten gaat de motor naar Zurich!
 10. De afstelling werd door Maskes uitgevoerd, die zou het moeten weten... Ik reed samen met Bollag de Giro Mostra en hij was toen lovend hoe de motor draaide en hoe de scooter reed. Het is nu aan Bollag om controle te doen op zijn tuning kit.
 11. Je hebt gelijk Frederik... maar ik ga hier de discussie niet open over Maskes... dat ik een paar duizend euro later teleurgesteld ben kan ik niet ontkennen... zijn deur heb ik platgelopen... De gast waar hij laat honen, en hijzelf, zijn formeel... te weinig smering... en honen zou(?) niet meer lukken,.... dus mijn(?) fout... dus geen tussenkomst... dus... dus... dus... De "rodage" verliep zoals het hoort, geloof me! De eerste "warmloper" problemen waren blijkbaar opgelost door van tankstation te veranderen... maar 2400 km later was het uit het niets weer prijs... evenwel met onherstelbare
 12. Geen idee Nero... alles in een box naar Zwitserland...
 13. ...mijn excuses... inderdaad een Franse GL150 blok
 14. ....motor naar Bollag.... Zie even naar de foto's... zo zag het eruit...
×
×
 • Create New...