Ga naar inhoud
Vespaforum.be

VBB2T gekocht


Mahieu

Aanbevolen berichten

niet dat ik de curryspecialist ben, maar deze lijkt me duidelijk curry. Nadelen , mja dat kom je waarschijnlijk binnen enkele maanden wel te weten als die al dan niet in panne valt.

Er zijn hier genoeg topics te lezen over dit soort importjes, dus niet komen klagen.

Je was verwittigd.

Maar als jij er tevreden mee bent, dan is dat toch goed genoeg. En misschien heb je wel heel veel geluk ;-)

Link naar reactie

Zowat alle accesoires en "losse" onderdelen lijken me van Oosterse afkomst. Aan het koetswerk is op het eerste gezicht niet teveel gelast of aangepast. Meer zekerheid daarover kun je bekomen door met een magneet over het plaatstaal te gaan op de "gevaarlijke" plaatsen. Kijk ook eens naar de zwarte plekken op de whitewalls achteraan. Hopelijk is dit alleen olie uit de uitlaat (slechte afstelling van de motor) of vuiligheid, en geen carterolie (lekkende oliekeerring). Kontroleer ook steeds het motornr. Vele "restaurateurs" durven er weleens een ander model van motor onder te steken.

Als je een grotendeels authentieke vnb hebt willen aanschaffen, kom je volgens mij wel bedrogen uit. Maar zoals je zelf zegt, als je deze vespa mooi vindt, en hij voldoet aan je eisen, heb je waarschijnlijk een goede koop gedaan. Groetjes, nero.

Link naar reactie

mooi bakske luc, het wespje is inderdaad overgoten met zoetzure saus, maar ik denk dat je vespakennis voldoende hebt om je koop in te schatten, veel plezier met je nieuwste aanwinst! jeanke

Link naar reactie

hallo, als je er toch om vraagt: sierstukje rond je P-logo en sierdopjes zijn mijn inziens "made in loempia", optiek is allezins een aftermarket onderdeel en de kilometerteller zit tehoog op je stuur, een originele zit er dieper in, dus ook hier een vermoeden... hoe rijdt en draait hij luc? jeanke

Link naar reactie

Hallo Jean,

rijdt en draait goed,

versnellingskabels moeten nog wat bijgesteld worden,

die accesoiren vindt ik er wel leuk op staan

ik heb nog een originele km/teller liggen,

en met de optiek zal je de lamp bedoelen?

ja misschien wel curry( te dikke rand waarschijnlijk)

het prijsje was er ook naar?

en omdat ze zo gewillig met mij meekwam,

krijgt ze nog een flinke en grote beurt

ne Gelukkigen 2008 he Jean

tot ziens

imgp9340vj5.jpg

Link naar reactie

Ach Luc, als het beestje maar gezond is. Ze zal waarschijnlijk evengoedrijden hoor.

Proficiat trouwens.Weet er iemand of die chroomrand op het voorste spatbord (goed te zien opde tweede foto)in de handel te verkrijgen is? Ik had dit al opgemerkt op de classic rondrit en de eigenaar zei dat hij dit zelf had gemaakt.

Link naar reactie

@Luc: sorry, een "day after" foutje. Aanvullend met Jeansprint heb ik nog een paar bedenkingen: de reservewielhouder, de hendels (sprintmodel?)en het afdekplaatje aan het voorwiel. Maar zelf ben ik geen absolute vbb- kenner, en de meeste afbeeldingen op internet zijn van curry's, vergelijken zal dus een moeilijke zaak worden. Succes met het vergaren van vvb-gegevens, nero.

Link naar reactie

ik vind't een mooie vespa, afgezien van de stiksels op de zadels, de kitscherige velgen en de versiering rond het piaggio-logo...

leuk dat er eens iemand is wie het geen zak kan schelen of het nu een italiaanse dan wel een aziatische vespa is! (afgezien van de -weliswaar eventuele- problemen die KUNNEN volgen)

proficiat met de aankoop

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...