Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Lambretta surfing!


Speedracer

Aanbevolen berichten

zolang als je snelheid maakt lukt dat met veel oefening, wat hij in het 2de deel doet is niet zo simpel.

Een vespa is minder stabiel omdat de motor ascentrisch ligt maar de kantel affecten verdwijnen als je snelheid maakt. Tegen hoge snelheid zal zoiets altijd beter gaan omdat je dan minder input nodig hebt, je moet wel heel gevoellig kunnen rijden hiervoor en geen brute dingen doen.

Dat is een boven gemiddelde rijder en het zou me niet verbazen als hij een iets minder standaard lammy of vesp in de garage heeft staan om af en toe eens duchtig op een circuitje te vlammen.

Greetz

Link naar reactie

K denk da zijn gas blijft hangen hahaha

En als we da der ene weten doen dan is t idd speedracer (alhoewel da k fastPX der ook voor in staat zie) ;-)

Moe kik kome filmen???? Vooral de eerste pogingen zullen schooooon beelden opleveren hihi (toemme.. kem precies een sadiestisch trekske Rrrrr hahaha) ma toch zie k ulle graag ze ;-)

Link naar reactie

awel ik reed met mijne GL geregeld van ekeren naar kalmthout op die manier. alleen aan kruispunten, lichten en iets te straffe bochten efkes het stuur vastpakken en voor de rest chillen. handig dat die gas blijft hangen bij die ouw bakken en ze zijn veel evenwichtiger dan ne PX. met die witte PX lukt het ni... voor degenen die ons kennen, edjes was daar ook ne crack in.

cheers

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...