Jump to content
Vespaforum.be

Bever

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 Excellent

1 Follower

About Bever

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125
  Triumph Street Twin

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bever

  Te koop

  Alleen als hij eerst deftig gereviseerd is.
 2. Een wijs man zei ooit eens tegen mij. Een PX200 rijdt als een krachtige traktor, en een opgedreven PX125 als een Ferrari. Geparafraseerd. Das was trouwens vorige week
 3. Hmmm. 208cc. Laat ik hem nog even daar @Frederik9111? ;-p
 4. Ik heb er twee Gekocht tijdens de voorstelling in Het Rivierenhof. Ik had er eentje gekocht, maar per accident de cover gekreukt. Dan maar een tweede gekocht en gesigneerd
 5. Misschien dat @Peelke er nog eentje over heeft?
 6. Ik heb twee jaar een Street Twin. Ik zou achteraf gezien liever een T120 gehad hebben. Speed Twin kon me niet overtuigen qua ergonomie.
 7. Bever

  Druppellader

  Ja, dat is al gebeurd. Alleen het vastmaken in de bil zodat de fiche er mooi uitkomt. Maar ik zal wel iets vinden.
 8. Bever

  Druppellader

  Thanks! Eventueel een fotootje van in d ebil?
 9. Bever

  Druppellader

  Ik heb na 5 jaar me (eindelijk) een druppellader aangeschaft (Optimate 4 dual). Aansluiten was geen probleem. Nu is het vrij omslachtig om elke keer de bil er af te halen om de fiche aan te sluiten. Wat zijn de mogelijkheden? Ik dacht zelf aan: 1) De fiche in de bil laten, en daar ergens vastmaken. 2) De fiche doortrekken naar het handschoenenkastje. Wie heeft er tips hiervoor voor een n00b?
 10. Bever

  Trillingen

  Twee jaar later: nog steeds niet Het is iets beter als hij warm gelopen is, maar het is nog altijd wel vrij erg. Resultaat is dat ik meer met de moto rijd nu en de Vespa enkel nog van stal komt als ik samen met de vrouw een ritje maak (zij heeft ook een wesp).
 11. Dat is inderdaad de reden. Maar waarom wordt het iedereen dan anders aangeleerd? Rijden op 2/3 is mij geleeerd.
 12. Ja... Ik deed twee weken geleden een dagcursus van Vlaamse Stichting Verkeerskunde met mijn motor. In de namiddag rit op de openbare weg. Eerste wat die instructeur zei was: ik weet dat ze je in de rijschool hebben geleerd links op je vak te rijden, maar leer dat maar terug af. Rij in het midden, dan heb je evenveel marge links en rechts om fouten van anderen op te vangen. Wa is't nu?
 13. Klinkt echt zalig! We verwachten natuurlijk een verslag met foto's Kan je me de gegevens van die firma eens doorspelen?
 14. Dan wens ik jullie een super reis toe, en ben stiekem wel een beetje jaloers Veel verder dan een tochtje aan Trasimeno met een gehuurde Vespa deze zomer zal ik niet komen...
 15. Ik wil geen partypooper zijn, en ik ben helemaal niet zeker wegens totaal geen transparante wetgeving... Maar hebben jullie een rijbewijs om met deze Vespa's in Italiƫ te mogen rijden?
×
×
 • Create New...