Jump to content
Vespaforum.be

Bever

Members
 • Posts

  280
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bever

 1. Een Vespa pak je met 2 zo op en gooi je in een bestelwagen. Dus alles wat niet aan een paal of een boom vasthangt, is al vrij zinloos. Ik heb zelf een Oxford Monster XL 2m. Die gaat over de treeplank. En toen ik nog geen garage had, thuis aan de Abus WBA100.
 2. ECHTE VESPA LIEFHEBBERS herkennen tenminste een PARRELTJE wanneer ze er eentje zien!
 3. Jullie zijn duidelijk geen ECHTE VESPA LIEFHEBBERS.
 4. Bever

  Lage emissie zone

  Goh ja: * Enkel klasse A * Enkel in het autovrije centrum * Wie er woont mag wel nog Concreet wil de stad een verbod op de bromfietsers klasse A. Dat wil zeggen dat elektrische scooters, net als elektrische fietsen, wel nog het centrum in zullen moeten. Daarmee wordt dus wel het lawaai en de stank verbannen, maar niet het gevaarlijk rijgedrag. Bovendien kunnen niet àlle brommers worden geweerd. Gentenaars met een brommer die in het autovrij gebied wonen, zullen - net als automobilisten ) een vergunning krijgen.
 5. Ik vermoed dat het ontbreken van de originele p200 motor daar wel zal meespelen?
 6. @Peelkeheeft jullie gebeden verhoord!
 7. Oh, the price goes up! @Frederik9111 wordt zwaar overboden!
 8. Roest, roest, roest... Alleen cosmetische schade! Heb eens een beetje respect voor een zeldzame barnfind.
 9. https://www.motor.nl/motornieuws/jean-michel-bayle-ga-niet-motorrijden/?preview=true&_thumbnail_id=90836
 10. Simpel: omdat het niet mag. Vind ik dat dikke dikke zever? Ja. Mag het? Neen. Doe ik het? Neen. Kunnen we nu gewoon doen wat er gevraagd wordt voor een paar weken?
 11. Omdat enkel noodzakelijke verplaatsingen zijn toegelaten. Lichaamsbeweging mag wel. Tenzij jij moet bijtrappen, mag je ritje dus niet. Controle is natuurlijk heel moeilijk. Je kan altijd op weg zijn naar de winkel of het werk...
 12. Bever

  Te koop

  Alleen als hij eerst deftig gereviseerd is.
 13. Een wijs man zei ooit eens tegen mij. Een PX200 rijdt als een krachtige traktor, en een opgedreven PX125 als een Ferrari. Geparafraseerd. Das was trouwens vorige week
 14. Hmmm. 208cc. Laat ik hem nog even daar @Frederik9111? ;-p
 15. Ik heb twee jaar een Street Twin. Ik zou achteraf gezien liever een T120 gehad hebben. Speed Twin kon me niet overtuigen qua ergonomie.
 16. Bever

  Druppellader

  Ja, dat is al gebeurd. Alleen het vastmaken in de bil zodat de fiche er mooi uitkomt. Maar ik zal wel iets vinden.
 17. Bever

  Druppellader

  Thanks! Eventueel een fotootje van in d ebil?
 18. Bever

  Druppellader

  Ik heb na 5 jaar me (eindelijk) een druppellader aangeschaft (Optimate 4 dual). Aansluiten was geen probleem. Nu is het vrij omslachtig om elke keer de bil er af te halen om de fiche aan te sluiten. Wat zijn de mogelijkheden? Ik dacht zelf aan: 1) De fiche in de bil laten, en daar ergens vastmaken. 2) De fiche doortrekken naar het handschoenenkastje. Wie heeft er tips hiervoor voor een n00b?
 19. Bever

  Trillingen

  Twee jaar later: nog steeds niet Het is iets beter als hij warm gelopen is, maar het is nog altijd wel vrij erg. Resultaat is dat ik meer met de moto rijd nu en de Vespa enkel nog van stal komt als ik samen met de vrouw een ritje maak (zij heeft ook een wesp).
 20. Niet echt een dagtrip, maar na het werk een tripje van een 50km in de buurt. Naar Weert en Sint-Amands en zo weer terug. Daar is het echt zalig rijden.
 21. Met leden jonger dan 36 dan nog Snoeperd.
×
×
 • Create New...