Jump to content
Vespaforum.be

DD_ves

Members
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About DD_ves

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  '63 VBB2T
  '18 300 GTS Super Notte

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  A l'étranger
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. DD_ves

  Project 1963 vbb2t

  dit is een gereviseerd blok, dus carb in ultrasoon zal niet nodig zijn. zit momenteel in italie op verlof, als ik weer terug ben komt dat wel in orde
 2. Op SIP en op Scooter-Center kan je je model ingeven en komzn er, normaal gezien, enkel de stuklé voor jouw brommer naar voren. Er staat ook altijd bij op welke modellen ze passen. Waarom wil je de kick vervangen eigenlijk?
 3. Als de mijne rijdt, en ik vind een camionet, dan kom ik af!
 4. als dat dezelfde is als op een VBB, en je kan 2 weken wachten, en je wil ervoor naar Charleroi (en terug) rijden, dan mag je de mijne lenen. Veel alsjes... Je kan ook een steeksleutel afslijpen en haaks terug monteren.
 5. DD_ves

  Slapend kenteken

  In B is het aanvragen van een kenteken via BFOV van een oldtimer zonder papieren mogelijk: https://www.bfov-fbva.be/nl/procedures/verlies-van-de-boorddocumenten/
 6. En die Vesparados in Zuid-Afrika, Indonesia, NY zijn dan allemaal verbonden? Of puur toeval? En enkel oldies? Of ook moderne? Ik was hier (regio Charleroi) op zoek naar een club, maar bij VC Charleroi is er een ledenstop... Ik heb al een groepje dat rond de locale Vespadealer hangt, waar wij regelmatig een rit mee doen. De dealer wil geen club starten die als concurrent optreedt van VC Charleroi, maar een soort owners group zou wel leuk zijn. Vandaar het idee om bij een organisatie zoals Vesparados aan te kloppen. keertje langstkomen is geen probleem, ik ben trouwens geboren en getogen in Antwerpen..
 7. Mag ik zo’n « chapter » starten in mijn regio? serieuse vraag trouwens, ben er as we speak over bezig met mijn Vespa dealer..
 8. DD_ves

  Project 1963 vbb2t

  even updatetje... Deze draait! Maar nog niet kunnen rijden... Bij het vervangen van de 10" remtrommel naar de 8", niet opgelet en niet gezien dat de bourage niet dezelfde maat heeft. Resultaat: Bourage is besteld, maar ik vertrek op verlof. Zal dus voor daarna zijn. Zal ook nog even naar de carburateur moeten kijken, want motor blijft enkel draaien als de ralenti-schroef helemaal dicht is (klok mee). Van zodra ik 'm iets openvijs, valt hij stil. Begin augustus dus normaal gezien on the road!
 9. Wat is die club eigenlijk? Kom ze overal tegen op internet, maar heb al gezocht en kan er niet veel details over vinden (eignelijk enkel op social media). Is dit zoals bij Harley met verschillende chapters? Zoja, is er ergens een lijst met chapters te vinden?
 10. Nummers komen bijna nooit overeen. Het blijven Italianen he..
 11. DD_ves

  Tank pk50/pk80s

  Ik heb er 5L Coca Cola ingedaan, een nacht laten weken. Daarna ACETONE en kiezelsteentjes erin en schudden.
 12. De vreugde van classic rijden! Hoe hebben jullie de depanage geregeld? abonnementje ergens?
×
×
 • Create New...