Jump to content
Vespaforum.be

DD_ves

Members
 • Posts

  1,134
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  '63 VBB2T - P200e - SOLD
  '86 PX200 - Pinasco 225 - SOLD
  '76 Sprint V. - Pinasco 190

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  A l'étranger
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

2,704 profile views

DD_ves's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

420

Reputation

 1. Knap! Waar heb je die gele koplamp gehaald? PS.: Je watermark, daar staat een foutje in ?
 2. Reviseren, tunen en customizen is ook een stuk van het plezier he. Ik durf zelfs zeggen dat ik liever aan een motor werk dan met een Vespa te rijden ?
 3. Iemand die hieraan mee doet? Geen idee wie orgniseert/waar het vandaan komt, ik kwam het tegen via Messenger. Hier al wat meer info: Le dimanche 4 juillet, vers 14h, Autoworld accueillera les quelques 120 à 150 Vespa du rallye anniversaire, organisé par Mario Catapano et son du Club Vespa de Grimbergen, venues des quatre coins du pays. Ils formeront, sur l’Esplanade devant le musée, le chiffre « 75 ». Un clin d’œil qui sera, peut-être, vu du ciel par Enrico Piaggio.
 4. Dit idd is de goeie manier.
 5. oh, da's vet! Is wel een ideale bestemming voor een rit!
 6. En dit is de spacer die ertussen zit:
 7. Ik snap eigenlijk niet goed wat precies het probleem is denk ik. Ik heb deze koppeling in mijn 150 Sprint V motor gestoken: Dit is de originele voor de nieuwe: En ik heb dus idd een p200 deksel gebruikt dat ik wat uit gedremeld heb. Werkt perfect.
 8. Ik heb een P200 deksel gebruikt, en uit gedremeld.
 9. Allez.. Ik heb een paar maand geleden mijne P200 met volledig gereviseerd blok, alles nieuw, 225 Pinasco, Pinasco krukas, BGM Superstrong, Sip Speedo II, SIP Fasterflow 26/26, enz verkocht voor 3500...
 10. Is dat daar nog altijd zo’n probleem? Ik zou ook ooit nog eens een ST70 willen restaureren ?
 11. Is dat een 2-takt? Zoja, pas wel op met die start-fluid, want daar zit geen olie in. Denk niet dat dat smeert...
 12. Just een berichtje gehad, hij is failliet... Vraag me nu ineens af wat er met die Vespa’s gaat gebeuren die daar nog binnen staan...
 13. Dat heeft dezelfde carossier gedaan.. hoop van niet ?
 14. Ik vrees het ergste. Gisterenavond een Whatsapp gestuurd, niet afgeleverd Daarna een Messenger bericht op de FB pagina van de carosserie ( https://www.facebook.com/La-cave-à-vespa-691734804560713 ), geen reactie. Daarna Messenger bericht op zijn privé FB, direct gezien, geen reactie. Vanmorgend dan eens gebeld, geen antwoord. En belt niet terug. Dan vanmiddag eens tot daar gereden.. Zie dat dus niet goedkomen... Verdoeme he. Die Vespa is voor de rest close to perfect, en nu zit ik hier met die schade.. En vind maar eens een andere carossier die de fout van een ander wil oplossen... ???????????
 15. Idd.. heb echter een twijfelke of hij nog bestaat.. ? morgen eens induiken..
×
×
 • Create New...