Jump to content
Vespaforum.be

focuske

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125cc 2004

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  zutendaal
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

focuske's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

4

Reputation

 1. Cilinderkit Vespa px 125cc Carburateur delorto 20-20Originele uitlaat Luchtfilter Hendels achterlicht primavera en gs
 2. Jammer, toch bedankt
 3. Hoi een binnenaansluiting. grtjs
 4. Ik ben op zoek naar een linkerbil van een PX deze moet in goede staat zijn en in de kleur zwart. Krasjes mag, maar deuken niet 😄 Alvast bedankt voor de reacties.
 5. focuske

  Vespa px 125cc

  weet er iemand waar je best zwarte "tsjoepkes" 😊 kan bestellen voor de gaatjes van je spiegels af te dekken ? Wil ze graag in het zwart dus niet in alu kleur. Alvast bedankt voor de tips.
 6. focuske

  Vespa px 125cc

  ik zou niet weten wat de topsnelheid is, vorige eigenaar zei 120. Dit is überhaupt de eerste motor die ik gekocht heb (heb ook nog nooit met een motor gereden) Gisteren mijn eerste ritje gedaan, verder als 70 ben ik nog niet gekomen laat staan 120. Ik had toen al de bibber in de benen, wind op kop en dan nog shaken. Komt wel goed na enkele ritjes zeker ? 70 lijkt al supersnel op zo een dingske
 7. focuske

  Vespa px 125cc

  Hier wat foto's van uitlaat en dergelijke
 8. focuske

  Vespa px 125cc

  geen idee ik zal er in de week eens een foto van posten, dan kunnen de kenners het zeggen
 9. focuske

  Vespa px 125cc

  Achterlicht terug origineel gezet en inderdaad misschien beter zo origineel
 10. focuske

  Vespa px 125cc

  haha dat klopt, was hem deze week aan het testen op straat (zonder nummerplaat dus en verzekering) wonen dan ook echt rustig met bijna geen passage. Komt de politie toch niet net voorbij, en waar gaat meneer naar toe ?
 11. focuske

  Vespa px 125cc

  ja kan ik altijd laten doen bij een volgend onderhoud. Wie raden jullie aan om onderhoud te laten doen ? regio Genk-bilzen-lanaken ? Waarschijnlijk een stomme vraag maar wat doen een carbu eigenlijk ?
 12. focuske

  Vespa px 125cc

  inderdaad, het standaard achterlicht heb ik er ook bijgekregen. Dus beter veranderen dan
 13. focuske

  Vespa px 125cc

  Ik was al een 2-tal jaren aan het zoeken naar een mooie Vespa. Ik twijfelde vooral of ik het wel voldoende ging gebruiken. Eerst naar een LML omwille van de prijs, velen zeiden mij: "doe het niet en koop een echte Vespa". Dan verkocht een vriend van mij een GL uit 1963, staan twijfelen maar uiteindelijk gekozen voor een PX omwille van de betrouwbaarheid en veiligheid. Uiteindelijk heb ik mij 2 weken geleden een PX gekocht van 2004 met slechts 6500km. Er zijn echter veel onderdelen door de eerste eigenaar aan veranderd: een andere Carburator 24.24 (px200), andere cilinder en uitlaat. De originele onderdelen heb ik ook meegekregen. Ik hem mij voor mijn keuze laten begeleiden door vrienden die al een vespa hadden. De bedoeling is om de Vespa te gebruiken bij mooi weer om rustig te touren. Mijn technische kennis omtrent de Vespa is nog zeer beperkt. Maar het forum is een bron van informatie. Voorlopig heb ik de Vespa eens grondig gekuist, ook vanonder :) Een nieuwe batterij gestoken, en nu klaar om te wachten op mijn nummerplaten. Wat ik in de toekomst nog graag zou veranderen: een rekje vanachter en van die witte bandjes, voor de rest wil ik hem redelijk standaard houden.
×
×
 • Create New...