Jump to content
Vespaforum.be

JoinkeGTS

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

1 Follower

About JoinkeGTS

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GTS 125

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Hofstade
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

566 profile views
 1. JoinkeGTS

  Batterij stilstaan

  Mijn GTS heeft 6 maand niet gereden door een hersenbloeding die me overkwam. Na 6 maand 1 druk op de knop en starten zonder probleem.
 2. JoinkeGTS

  Beeline

  Komt in druk verkeer en bij plaatsen kort opeen misschien niet volledig tot zijn recht maar om ontspannen een tochtje te doen lijkt het me wel wat. Vooral het kleine formaat en de weinig toeters en bellen spreken me aan.
 3. JoinkeGTS

  Beeline

  Werkt via de app ook. Heb het vandaag 2 keer geprobeerd in de wagen. Maar handiger is natuurlijk het apparaatje zelf.
 4. JoinkeGTS

  Beeline

  Lijkt me inderdaad wel een leuk ding. Heb de app reeds gedownload en eens een route opgevraagd waar ik heen moest met de auto. Werkt inderdaad heel goed. Ga er nog eens een nachtje over slapen. Vooral het formaat en de manier van werken vind ik super. Van zodra beter weer al een tochtje gevonden.
 5. JoinkeGTS

  Beeline

  Al enkele keren reclame gekregen van Beeline. Zijn er hier mensen die dit reeds gebruiken en wat zijn de ervaringen? Vervangt wellicht niet een standaard gps maar lijkt me wel iets handig.
 6. Vespa-actie brengt 3.000 euro op voor MUG-heli https://www.hln.be/oostende/vespa-actie-brengt-3-000-euro-op-voor-mug-heli~ac23ec7f/
 7. Iemand die hier al meer over heeft gehoord of bericht heeft ontvangen van zijn dealer? https://terugroepregister.rdw.nl/Pages/Terugroepregister.aspx Als je hier de gegevens invult ivm je Wesp kom je uit op een terugroepactie.
 8. JoinkeGTS

  Regenhoes zadel

  Denk niet dat dit standaard is. Bij mij zat dat er ook niet bij.
 9. 125 of 300, of nog zwaarder... snelweg vermijd ik toch ook hoor. Gezien de steeds toenemende drukte niet de meest plezante ritten. Als je natuurlijk wil vermijden dat je vrouwtje de wesp claimt dan neem je best de 300 .
 10. “Vespa”-forum... ik zou voor de Vespa gaan.
 11. JoinkeGTS

  Benzinelek

  Ondertussen langs geweest bij Vespa Center Antwerpen en wachten op een nieuwe tank. Dan kan die vervangen worden. Wel minder prettig is dat de lak van Vespa niet zo goed tegen benzine kan. Deze morgen beetje bijgetankt om niet zonder te vallen tijdens de rit. Iets boven het niveau waardoor de benzine weer naar buiten kwam en over de bil lekte. Blijkbaar nogal agressieve benzine bij Shell. Heb dan maar gereden tot, wanneer ik zeker was, terug onder het lek zat om te vermijden dat er nog meer lak week gemaakt kan worden. Zal eens goed moeten in de wax zetten achteraf.
 12. JoinkeGTS

  Benzinelek

  Mijn dealer heeft nog terug gebeld. Blijkbaar een foutje in de constructie van de tank. Morgen langs voor foto’s en dossier opstarten voor het vervangen van de tank onder garantie. Bedankt Vespa Center Antwerpen. Topservice!
 13. JoinkeGTS

  Benzinelek

  Na 4 maanden niet te mogen rijden door een operatie en eindelijk de Vespa van stal te mogen halen heb ik nu het volgende voor: de bezinetank lekt. Geen idee hoe het komt. Ben deze gaan vullen en heb er een toer van om en bij de 30 km mee gereden. Eens thuis in de garage rook ik na een tijd een walm van benzine. En ja hoor, de benzine druppelt lustig van onder de bil de grond op. Ik heb geprobeerd er een foto van te maken. Wesp is 1 jaar oud. Nog iemand die dit al eens heeft voor gehad? De dealer kon ik niet meer bereiken. Dat is voor morgen. Hopelijk is dit iets dat snel in orde kan gebracht worden. Eerst dacht ik misschien door de hoge temperaturen en uitzetten van de benzine? Maar het blijft maar lekken.
 14. Bij bol.com verkopen ze het als e-book. Ik dacht aan vroeger en nostalgisch “Van Pool tot Evenaar” was een programma op TV. Vandaar de verwarring.
×
×
 • Create New...