Jump to content
Vespaforum.be

JoinkeGTS

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

1 Follower

About JoinkeGTS

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GTS 125

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Hofstade
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

895 profile views
 1. Deze aanbiedingen bedoel ik dus... Die is nog niet eens ingereden...
 2. Bij mij heeft het jaren geduurd voor ik mijn eerste Vespa kocht... maar ik wist wat ik deed... met zo’n dagen staat mijn auto meer stil.
 3. We mogen weer uit ons kot... joehoe!
 4. Succes met je zoektocht. Heb het ook al op Facebook zien passeren.
 5. Toch jammer van al die mooie Vespa die te koop staan met amper wat kilometers op de teller. Wat bezielde die mensen toch... wat je tegenwoordig ziet passeren van zoekertjes... De mijne had het eerste jaar 5000 km op de teller... en van zodra het kan haal ik ze van stal. Niets zo fijn als de vrijheid op een mooie Italiaanse.
 6. Mijn GTS heeft 6 maand niet gereden door een hersenbloeding die me overkwam. Na 6 maand 1 druk op de knop en starten zonder probleem.
 7. Komt in druk verkeer en bij plaatsen kort opeen misschien niet volledig tot zijn recht maar om ontspannen een tochtje te doen lijkt het me wel wat. Vooral het kleine formaat en de weinig toeters en bellen spreken me aan.
 8. Werkt via de app ook. Heb het vandaag 2 keer geprobeerd in de wagen. Maar handiger is natuurlijk het apparaatje zelf.
 9. Lijkt me inderdaad wel een leuk ding. Heb de app reeds gedownload en eens een route opgevraagd waar ik heen moest met de auto. Werkt inderdaad heel goed. Ga er nog eens een nachtje over slapen. Vooral het formaat en de manier van werken vind ik super. Van zodra beter weer al een tochtje gevonden.
 10. JoinkeGTS

  Beeline

  Al enkele keren reclame gekregen van Beeline. Zijn er hier mensen die dit reeds gebruiken en wat zijn de ervaringen? Vervangt wellicht niet een standaard gps maar lijkt me wel iets handig.
 11. Vespa-actie brengt 3.000 euro op voor MUG-heli https://www.hln.be/oostende/vespa-actie-brengt-3-000-euro-op-voor-mug-heli~ac23ec7f/
 12. Iemand die hier al meer over heeft gehoord of bericht heeft ontvangen van zijn dealer? https://terugroepregister.rdw.nl/Pages/Terugroepregister.aspx Als je hier de gegevens invult ivm je Wesp kom je uit op een terugroepactie.
 13. Denk niet dat dit standaard is. Bij mij zat dat er ook niet bij.
×
×
 • Create New...