Jump to content
Vespaforum.be

erwig

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About erwig

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  VC Mechelen
 • Mijn Scooter(s)
  gts300,
  rally 200

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Muizen
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

896 profile views
 1. erwig

  Elektriciteit rally

  Ik dacht dat een bougie die een vonk geeft per definitie in orde is, maar dat is blijkbaar niet het geval. Nieuwe bougie erin, start van de eerste kick. Dank u, Jan.
 2. erwig

  Elektriciteit rally

  Dit weekend in panne gevallen met de Rally. Bij nazicht bleek het zwart kabeltje dat je de foto ziet losgekomen, en het was niet duidelijk waar dit aangekoppeld geweest was. Ik ken helemaal niks van elektriciteit, maar op schema's die ik heb gevonden zag ik een dergelijk draadje naar de aarding op de gelijkrichter gaan. Ik heb het daar dan ook aangesloten. De bougie vonkt mooi, maar ik krijg de scooter niet gestart. Wat heb ik fout gedaan? De Rally is omgebouwd naar 12 volt met PX-onderdelen.
 3. Mooi. Waar heb je zoiets gevonden?
 4. erwig

  Aspen

  Door de negatieve commentaren over benzine met Ethanol heb ik, nu het kouder wordt en ik veel minder rijd met de rally, de tank gevuld met Aspen 2 i.p.v. 98 met olie. Kost wel €20 voor 5 liter. Verstandig of geld weggegooid?
 5. Ik heb zo’n sleutel liggen die ik niet meer nodig heb en die je mag hebben. Ik woon in je buurt (Muizen-Mechelen)
 6. Welkom. Scooter op de foto lijkt me wel een cosa 1 te zijn.
 7. erwig

  Voorlicht Rally 12V

  Bedankt, Sindo. De lichten branden goed, zelf als ik rem. Ik zal dus de 35w maar laten zitten. Hoe meer licht, hoe beter.
 8. erwig

  Voorlicht Rally 12V

  In mijn Rally 200 (omgebouwd naar 12v) zit als voorlicht een lampje met 2 keer 35w, terwijl ik in handleidingen van vroege PXen lees dat daar lampjes inzitten van 2 keer 25 watt. Is het aangeraden om ook 25w te gebruiken? Waarom?
 9. Waarom? De verkoper is content, de koper is content, wat is dan het probleem?
 10. Ik heb de mijne na 5 jaar nog steeds niet gevonden.
 11. erwig

  2 Mei: Ucom2Bike

  Vrienden organiseren al jaren in Mechelen een evenement voor het goede doel : een fietstocht, een mountainbiketocht en een motorrondrit. Voor de 10de editie dit jaar, op 2 mei, hebben ze er ook een Vespa-rondrit aan gekoppeld. Alle vespisten zijn welkom. De vorige edities waren zeker de moeite. Alle info kan je vinden op http://www.ucom2bike.be
 12. Mij hebben ze altijd verteld dat je van de voorrem van een oude vespa afblijft om valpartijen te vermijden. Ik gebruik alleen mijn achterrem.
×
×
 • Create New...