Jump to content
Vespaforum.be

erwig

Members
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by erwig

 1. Ook al 2 keer voorgehad. Mijn Rally was ingeschreven met als chassisnummer BSE... ipv VSE en dat werd vlot rechtgezet. Ik heb ook ooit een PX 200 gehad die was ingeschreven met 1988 cc ipv 198. Dat was grappig tot ik de rekening van de verkeersbelasting kreeg... Ook dat werd zonder problemen geregeld.
 2. erwig

  Voorste spatbord

  Goed idee om ineens een spatlap te voorzien. Ik heb er één besteld. Is er een reden om geen aluminium rivetten te gebruiken?
 3. erwig

  Voorste spatbord

  Gisteren hoorde ik een vreemd geluidje aan de Rally en toen bleek dat er een scheurtje in het voorste spatbord zit. Er zit ook wat spanning op, dus ik vrees dat dit verder gaat scheuren. Wat zou de beste manier zijn om dit op te lossen, zonder de originele lak al te veel te beschadigen?
 4. erwig

  Elektriciteit rally

  Ik dacht dat een bougie die een vonk geeft per definitie in orde is, maar dat is blijkbaar niet het geval. Nieuwe bougie erin, start van de eerste kick. Dank u, Jan.
 5. Dit weekend in panne gevallen met de Rally. Bij nazicht bleek het zwart kabeltje dat je de foto ziet losgekomen, en het was niet duidelijk waar dit aangekoppeld geweest was. Ik ken helemaal niks van elektriciteit, maar op schema's die ik heb gevonden zag ik een dergelijk draadje naar de aarding op de gelijkrichter gaan. Ik heb het daar dan ook aangesloten. De bougie vonkt mooi, maar ik krijg de scooter niet gestart. Wat heb ik fout gedaan? De Rally is omgebouwd naar 12 volt met PX-onderdelen.
 6. Mooi. Waar heb je zoiets gevonden?
 7. erwig

  Aspen

  Door de negatieve commentaren over benzine met Ethanol heb ik, nu het kouder wordt en ik veel minder rijd met de rally, de tank gevuld met Aspen 2 i.p.v. 98 met olie. Kost wel €20 voor 5 liter. Verstandig of geld weggegooid?
 8. Ik heb zo’n sleutel liggen die ik niet meer nodig heb en die je mag hebben. Ik woon in je buurt (Muizen-Mechelen)
×
×
 • Create New...