Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespa Club Mechelen - 1ste Maneblusser Rit - zondag 1 mei 2016


Joeri_1978

Aanbevolen berichten

  • dave prikte dit topic vast
  • 1 maand later...

Even nog wat meer informatie over de rit...

Er kan ingeschreven/vertrokken worden tussen 10 en 12u. Startplaats en parkeergelegenheid : Voetbalveld Procter & Gamble - Hombeeksesteenweg (kruispunt met N109-Uilmolenweg) - Mechelen

Deelname: Inschrijvingsprijs €7 voor piloot en €6 voor duo incl. drank- en eetbon + verrassingspakket (zolang de voorraad strekt). Om tijd te winnen kan u al op voorhand uw inschrijvingskaart afdrukken en invullen voor u naar onze tocht komt.

Onze Maneblusser Rit organiseren we in samenwerking met Ucom2bike. Ze organiseren ieder jaar tijdens het eerste weekend van mei, een fiets- en motortocht waarvan de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel met werking in de ruime regio rondom Mechelen én waarbij de werking zich op kinderen richt. We denken aan organisaties die zich richten op groepen van kinderen die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte, in kansarmoede leven, een sociale achterstand hebben, bemoeilijkte integratie kennen en/of leven met een handicap.

 De projecten die ze wensen te ondersteunen bestaan uit programma’s met een blijvend karakter, die een zo groot mogelijke doelgroep (in aantal en tijd) helpen.

De prijs van de inschrijving voor onze rit gaat dan ook rechtstreeks naar een goed doel.

 

Meer info : http://www.ucom2bike.be/vespa.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 1 maand later...

Voor de eerste 200 inschrijvingen voorzien we een koffiekoek voor vertrek. De deelnemers krijgen ook een goodie-bag, gevuld met producten van Procter & Gamble, Kellogg's en Pringles mee (zolang de voorraad strekt) en op onze tussenstop is er voor de deelnemers een pistolet voorzien...

Link naar reactie
  • 2 weken later...
6 minuten geleden, JPU zei:

Het was een héél mooie rit, blij dat ik er bij kon zijn, op naar de volgende!

image.jpeg

image.jpeg

Wij moeten jullie allemaal bedanken. De 1ste rit die we organiseren en al meteen 200 deelnemers...dit hadden we niet durven hopen !!!!

Link naar reactie
  • dave prikte dit topic los

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...