Jump to content
Vespaforum.be

Frederik9111

Members
 • Content Count

  2,364
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frederik9111

 1. even goolgen op "body plug rubber ". Zulke setjes komen elke jaar wel es voorbij in de Aldi-folder, by the way.
 2. Ik heb er met genoegen een vette €250 voor over!
 3. Yup, ligt er nog, ik ga er een dezer om en laat je dan iets weten. Feel free om me er aan te herinneren, mocht ik het vergeten.
 4. Toeme, ik heb zo'n uitlaat net bij m'n schoonvader achtergelaten voor het oud ijzer. Ik check even en laat je nog iets weten.
 5. De smokey pinkers en zwarte vork/velgen. En als ge dan toch bezig zijt ineens een Grimeca semi-hydraulische rem En een picknickmandje op een rekske achteraan.
 6. Yep, de linkse vooraan, de rechtse achteraan.
 7. Met een digitale SIP Speedo en een benzinekraan met sensor kan het hoor!
 8. Check even of je kabel niet stilaan aan het uitraffelen is.
 9. Frederik9111

  Olielek

  Da's zou slecht nieuws zijn... Tijdelijk kan je 't drainagegaatje helemaal onderaan de carter afsluiten met (bvb) silicone. Maar uiteindelijk zal er ook olie via het lager in je remtrommel lopen, met alle gevaren van dien. Als je't écht goed wil doen: blokje open...
 10. Frederik9111

  Olielek

  Aan de foto’s te zien een splinternieuwe PX disc. (hebben geen buitenkeerring; in je wieltrommel kijken heeft weinig zin). Ik volg Nero: te veel SAE-30 olie.
 11. Hier zit een buitenkansje in voor iemand!
 12. Frederik9111

  Ander stuur

  Onder de Squaretail zit een gewone PX-kont hoor. 10 minuten slijpschijven en ´t is gefixed. Zowel de T5-stuuropbouw als de bekabeling erin zijn nochtans mooie technische verbeteringen te opzichte van de PX-generatie (zoals bij Cosa). Schakelt een stuk soepeler met de rechte versnellingsgainen. In het stuur is ook meer ruimte voor minder strakke bochten in de koppelings- en voorremgainen.
 13. Van diene GT slaap ik nog altijd nie, Brandon.
 14. 't Is da 'k de vierkante meters niet meer heb! Anders direct!
 15. Een goeie 100 km heb ik gehoord? Chance gehad jongeuh!
 16. Met een Dremel en in de hand (let op: wordt warm ).
 17. Omkatten van chassisnummers is in B expliciet verboden met flinke straffen. Net zoals door rood rijden en op zondag het gras afrijden... Niemand doet het dus...
 18. ° ° = Dimlicht/Grootlicht (grote lampje; heeft twee verlichtingsdraden, via de rechtse knop) = Geen licht ° = Stadslicht (enkel klein lampje)
 19. PXjes hebben een koplamp met eigen massa-draad hoor. Verbinding met het frame vooraan is niet nodig (massa contact aan de regulator en via de stator is meer dan voldoende).
 20. Joat, maar het wiring diagram in Nero's post is van een oudere P200E Volgens mij had een klein kabouterke u een paar weken geleden al aangeraden ineens een deftige nieuwe kabelboom te steken...
 21. Correctie @DD_ves Begin es met die huistuin en keuken aardingsdraad en losse gele te checken. Die horen daar sowieso niet, eej. Ik zoek ondertussen nog even verder naar dat diagram (ik heb het érgens opgeslagen, maar 'k weet nie meer waar...).
 22. Toch bedankt om niet te antwoorden.
×
×
 • Create New...