Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Dijkroute 2013


Moz-Art

Aanbevolen berichten

Vespa Social Club Wasiana presenteert:

DIJKROUTE 2013

Na het succes van vorige jaar, rijden we weer door de Polders in het Beverse landschap. 's Morgens wordt u een ontbijt aangeboden door Bella Italia Scootershop met koffie en thee. Dan vertrekken we richting Prosperpolder waar u een drankje wordt aangeboden. In het Liefkenshoek fort krijgt u een Italiaanse warme maaltijd en twee consumpties.

Inschrijven kan via de website www.vespasocialclub.be voor 15 juli

Adres: Reepstraat 180, 9170 Sint-Gillis-Waas

10u00 Ontbijt

11u00 Vertrek

12u00 Drinkstop

14u00 Lunchstop

16u00 Einde

Deelnemen kost € 15

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Vespa Social Club Wasiana

Lokatie: Reepstraat 180 9170 Sint-Gillis-Waas

http://www.vespasocialclub.be

post-4055-13769190889441.jpg

Link naar reactie

Kan er niet bij zijn, maar ken de streek en de route van eerdere ritten -> AANRADER!!

Toffe bende aldaar bij Vespa Social Club Wasiana (thuisbasis: Den Enghel, Vierschaar, Waasmunster; Maandagavond=clubnight staat voor de komende jaren in m'n agenda gebeiteld !!)

Link naar reactie

Betalen kan ter plaatse! Men hoeft niet op voorhand te betalen. We vragen wel zeker te komen als je registreert aangezien we eten en drinken voorzien. Vorige jaar hebben we heerlijke pizza's aangeboden. Dit jaar verrassen we met iets nieuws.

De streek die de Dijkroute doorkruist is inderdaad prachtig. We rijden hoofdzakelijk op dijken tussen de bomen en door vlakke polders. Ook Doel wordt niet vergeten. Het is zeker een aanrader!

Link naar reactie

'kHeb er enorm van genoten,,,en ook zeer veel bij geleerd ;)),,,tevens ook bedankt om mij eens in prosperpolder binnen te loodsen,,en dan nog een bekende tegen komen ;))),anders had ik daar misschien nooit eens geraakt,maar soit al een chance dat er zoiets bestaat als nen veer dienst naar rechteroever,da was nen surplus ;))

CHEERS

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...