Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Na loskoppelen batterij start gts 125 niet....


Vespaboerke

Aanbevolen berichten

Beste forumgenoten,

Net de vespa Gts van vrouwlief uitgerust met sigaretten-aansteker voor druppellader aan te koppelen.De batterij is even losgekoppeld geweest,en na montage alle delen proberen starten.LUKT NIET :-(. Startmotor draait rond,maar motor springt niet aan...Iemand een idee wat dit mag zijn?

Groeten,

Pascal

Link naar reactie

ja dat is een soort veiligheid, normaal is daar nog een speciale sleutel bij om opnieuw te kunnen starten... . allez das hier toch een paar keer gepasseerd want ik heb zelf geen GTS.

Link naar reactie

Hoi Sindo,

Men mag de batterij zonder problemen afkoppelen,no problem...Heb ondertussen al deftig aan het sleutelen geweest.De ene keer vonk op de bougie,dan weer niet :(.Bougie is okee,nieuwe gekocht.Wat nu bobijn?

Grtz,

pascal

Link naar reactie

OEFFFFFF,

Probleem opgelost,bij het hermonteren van de handschoenkast bleek de ring "arial antenna"losgekomen te zijn(transponder-beantwoorder op de contactsleutel)... .Hing dus los verwijderd van het contact...Ring op contact gemonteerd,direct gestart..zonder problemen,weg was ie.Voor de posters van de oplossingen,bedankt en hopelijk waarschuw ik nu mensen die hetzelfde kunnen meemaken ;-)... .

Groeten,

Pascal

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...