Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Deugnieten Rit, 2de editie


lucy van pelt

Aanbevolen berichten

Vespa Club Leuven organiseert dit jaar de 2de editie van de” Deugnieten Rit”. Ze gaat door op zondag 19 juni, vertrekt opnieuw in Haasrode en geeft iedereen de kans om langs een duidelijk bepijld parcours weer een verrassend mooi stukje van onze regio te ontdekken.

De dames van het ontvangstcomité wachten jullie ook dit jaar op met koffie en koeken, waarna iedereen op eigen tempo kan vertrekken voor een rit van 90km of een iets kortere van 50km.

Wat we verder nog in petto hebben, blijft nog even een verrassing. In ieder geval zeker een sticker voor elke deelnemer…

Onze zeer creatieve webmaster zorgt ervoor dat wie het wil, zich al rustig vooraf kan inschrijven voor ons evenement. Vanaf de 2de helft januari gewoon surfen naar onze website: www.vespaclubleuven.be Uiteraard is dit geen verplichting, je kan je altijd nog gewoon ter plaatse inschrijven de dag zelf.

Inschrijving en deelname zijn uiteraard gratis.

Alvast tot dan!

Heidi

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Vespa Club Leuven

Lokatie: Start in Haasrode, aan "den Deugniet"

www.vespaclubleuven.be

post-4178-13769185294622.jpg

Link naar reactie

jullie waren vorig jaar met zoveel op de oldtimer-rondrit in Oplinter dat we nu niet anders kunnen dan massaal af te zakken naar de "deugniet" :-)

koffie en koeken,woehoe !!!!!!!!!

Link naar reactie

Kheb nog absoluut genen tijd gehad om ook maar iets aan de Lis te doen en ben daarmee ook van zin om hem een van de komende weekends bij Sam binnen te doen.

Maar ik veronderstel dat hij tegen dan wel klaar zal zijn.

Anders met de wannabe special é ;)

Mvg Tijs

Link naar reactie
  • 1 maand later...
  • 1 maand later...
  • 1 maand later...

Voor al wie onze flyer nog niet in de handen gestopt heeft gekregen, even ons evenement een up-ke geven!

19 juni vertrekt iedereen op eigen tempo voor een bepijlde rit van 50km of eentje van 90km, na eerst hartelijk te zijn ontvangen aan Den Deugniet in Haasrode, koffie en koek te hebben gekregen, een sticker van deze 2de editie én een unieke en tevens bruikbare gadget!

Meer nieuws volgt later...

Geniet van jullie dag,

Heidi

Link naar reactie
  • 3 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...