Jump to content
Vespaforum.be

Domi

Members
 • Posts

  1,460
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Ex-SC.Primavera<br /><br />
  Einzelgänger
 • Mijn Scooter(s)
  GL'61,
  VNB'64,( verkocht)
  Lambretta LI 3 ( verkocht)
  Series 2 ( verkocht)
  Hot rod PK 50 / 200 cc verkocht
  l D automaat 125cc ( verkocht)
  Vnb 4 verkocht
  Bajaj T 5 verkocht
  Primavera 133cc verkocht
  IWL Berlin verkocht
  Mgb GT
  Triumph Spitfire
  Peugeot 203 pick-up
  Mercedes W116

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Neerlinter
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

2,552 profile views

Domi's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter
 • Very Popular Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

345

Reputation

 1. Dat zijn er nieuwe ?! Probeer zoiets maar op o-platen te zetten :-)) misschien is contact opnemen met de fod homologatiedienst maar dat gaat alles behalve vlotjes gaan om dat op de baan te krijgen.
 2. Moeilijk , hangt wat van de moment af … de Glen als het wat zachter en subtieler mag , de Ballachin als ik mij knock-out wil meppen na een zware frituur-avond zoals vandaag ??
 3. Ik kan bevestigen dat deze brave man goei whisky’s heeft ? , dus ‘t is de moeite om is uit te proberen,… maar met mate hé jongens , want zijn gerief durft u al is onverwacht tegen de kop kloppen ?
 4. Dat is hier al vele keren besproken , het is zeker te doen… zorg voor een aankoopbewijs , voldoende documentatie ( scooterhelp ) en foto’s van de vespa , chassisnummer … maak een afspraak op de div in Brussel en probeer het .Zo zijn er al heel wat ingeschreven … andere mogelijkheid is via BEHVA , de federatie van oude voertuigen , die behartigen dit voor u maar daar hangt een prijskaartje aan vast .
 5. Domi

  Spie vreter.

  Amai , ik had pievreter gelezen , zonder bril weliswaar , vond ik niet netjes , en Nero spreekt ook over dpie , dus ik ben niet alleen? dit geheel terzijde trouwens en geeft geen enkele meerwaarde aan dit topic .
 6. ? rustig nero , rustig … je hebt mensen die een positieve stimulans nodig hebben om oud ijzer op te kopen ?? doe maar jongen , ‘t is ne goeie scooter en hij rijdt super ??
 7. Domi

  Gl misa '62 tekoop

  ‘T is te zeggen , iemand heeft er een voorschot op gegeven en komt hem volgende maand halen , we zullen zien zei de blinde ;-) en anders ben ik een paar honderd euro rijker :-)) maar het lijkt mij een betrouwbaar iemand , dus dat komt wel goed
 8. Domi

  Gl misa '62 tekoop

  Slotje mag erop .
 9. Domi

  Gl misa '62 tekoop

  Zoals ik zei , er is geen haast bij hoor ... maar die “oldscool” kleurtjes is niks voor mij .. ik hou meer van de “ engelse “ stijl waar iedereen direct zijn eigen scooter herkend . Veel keuze was er vroeger niet in kleuren , dus als we dat moeten aanhouden dan heeft iedereen ne beige ,rode of ne blauwe en ‘t vat is af .hoe saai is dat ?! we zien wel wat er van komt zeker…
 10. Domi

  Gl misa '62 tekoop

  Ja ,eerlijk gezegd kan ik ook ni goe volgen , wat ik hier al zien uitgeven heb aan een “originele” is compleet zot , meestal dan nog een 13 in een dozijn vnb of zelfs vbb … biedingen van 2000 € heb ik al genoeg gehad , maar dat gaan we echt ni doen :-)))) maar soit , ze zal wel eens een nieuwe eigenaar vinden die er evenveel plezier zal aan beleven als ik heb gedaan en anders blijft ze bij mij , zoveel plaats heeft ze ni nodig ;-)
 11. Ferm… maar volgens mij moet dat neuzeke der ni af zulle :-)
 12. Domi

  Gl misa '62 tekoop

  Allez jongens , mammy needs new shoes :-))
 13. Domi

  Api lamby polo 125s

  Kwam die niet van Rimini Lambrettacenter ? Proper machien , veel chance met de verkoop , t’is moeilijk precies in deze tijd…
 14. Het pak is weg , nog enkel de 2 jassen …
×
×
 • Create New...