Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespa Club Gent verwent de vespisten.


vespaclubgent

Aanbevolen berichten

Bijna elke Vesparijder heeft ooit wel al eens gehoord van Tucano Urbano, de merknaam van een Italiaanse specialist inzake kleding voor (scooter)rijders. Andere producten uit het gamma zijn ook bedoeld om gebruikt te worden door motorrijders.

Deze kledij, op enkele accessoires na, is in Vlaanderen bijna niet in de winkelrekken te vinden. In het buitenland boomt Tucano Urbano des te meer en is het al echt een begrip geworden.

Jammer eigenlijk, want alle Tucano Urbanokledij heeft van huis uit de nodige bescherming net zoals gewone motorkleding, met dit grote verschil, dat die van Tucano Urbano stijlvol is, dat je er eigenlijk ook zo mee naar je werk kan, dat je er zo een hele dag mee kan gaan shoppen... Alles is verkrijgbaar voor kinderen, dames en heren.

Buiten de kleding, hebben ze ook tal van accessoires, handschoenen, ondergoed, en de toch wel gekende thermoscud (Vespadeken). Alle kledij is ook waterdicht en voorzien van een onopvallende reflectiestrip en logo.

Na enkele contacten en onderhandelingen met Tucano Urbano Belgiƫ, ondertussen ook sponsor van Vespaclub Gent, ontsproot al gauw het idee om samen de collectie ook aan de Vlaamse Vespisten voor te stellen.We hebben dan ook het genoegen om alle Vespisten, lid van een vespaclub en de leden van VCG uit te nodigen om naar de Tucano shoppingdag te komen op zaterdag 5 december van 10.30 tot 17.00 uur.

Alles gaat door in het clublokaal van VCG: Kanodreef 1 te 9000 Gent (Watersportbaan - http://www.vespaclubgent.be/Site/Praktisch.html ).

Tucano Urbano heeft ons beloofd om aanwezig te zijn met de volledige kledingcollectie in alle maten en kleuren.

Je kan dus op die dag vergelijken, passen en bij interesse ook uw bestelling plaatsen. Vespaclub Gent heeft bij Tucano Urbano ook bedongen dat alle leden van een vespaclub, in het bezit van hun lidkaart, die dag 20% korting krijgen op hun aankopen. Dit is met de feestdagen in het vooruitzicht mooi meegenomen.

Let op, je kan wel dezelfde dag je spullen nog niet meenemen naar huis. Omdat het bijna onmogelijk is om voldoende aantallen mee te hebben in alle maten, kan er enkel gepast en eventueel besteld worden. De aangekochte goederen zullen een week later kunnen afgehaald worden in het lokaal of na afspraak in Gent. We verwittigen in ieder geval iedereen waneer alles in Gent is.

De betalingsmogelijkheden ter plaatse zijn alleen cash .

Vespaclub Gent hoopt hiermee niet alleen haar leden, maar ook alle andere vespisten te plezieren.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Vespaclub Gent

Een voorsmaakje?

http://www.tucanourbano.it/main/home.aspx

Evenement: Beurs

Georganiseerd door: VCG

Lokatie: Gent

post-3628-13769184948315.jpg

Link naar reactie

Ik ga in ieder geval proberen af te komen. Mooi initiatief.

Btw over die music for life: als Gent terug iets in elkaar steekt, tracht ik wat meer volk van Antwerpen op de baan te krijgen, zodat we niet weer met 2 moeten afkomen.

Link naar reactie

Leuk initiatief, is weer eens iets anders.

Concrete vraag.

-Aangezien het rechtstreeks van de importeur is, vraag ik me af of die 20% dan op de inkoopprijs of op de winkelverkoopprijs is?

-Ik neem aan dat er niet geruild kan worden ?

(en voor er hier weer iemand op zijn achterste zolder zit, neen ik bedoel er niets mee ! Maar dat maakt nogal een verschil en het zou handig zijn om er wat richtprijzen bij te zetten, aangezien er cash betaald dient te worden.)

Link naar reactie

De 20 percent korting is op de winkelprijs. Bv de parka 834T en 835T voor heren en dames kost in de winkel 190,00. Die dag kan je hem hebben voor 158,00.

Indien er iemand een prijs van een bepaald product wil stuur een mail en kan ik die wel even opzoeken.We hebben een prijslijst. Of je kan online opzoeken, prijzen in Frankrijk zijn de zelfde als hier.

Wat het ruilen betreft, men zal zorgen dat alle modellen in alle kleuren aanwezig zijn, en ook alle modellen in alle maten zodat er gepast kan worden.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...