Ga naar inhoud
Vespaforum.be

salu


stanman

Aanbevolen berichten

Daar er hier mensen zijn die graag ons verwijten van snobisme, nieuwe members afkraken ect,

zie

http://forum.onisho.com/read.php?f=1&i= ... eply_19800

heb ik besloten met een tijd afzijdig te houden van het forum, hoelang dat zal zijn, geen idee.

Zoals scooterboy zegd, je houd je commentaar+kennis(voor dat beetje wat ik heb) nog beter voor jezelf, want het word je niet in dank afgenomen.

Ik zal af en toe nog wel eens een kijkje nemen, en eens een threadje lezen, het bloed kruipt nu éénmaal waar het niet gaan kan.

Als moderator in het nieuwe forum, zal ik gewoon mijn werk doen en erop toe zien dat de regels gevolgd worden.

Als jurgen mij natuurlijk wil als moderator : )

groetjes

Bericht bewerkt (15.09.2005 | 13:18)

Link naar reactie

Dat is toch àl te gek??

Kijk .. ik zit zelf nu zo'n 2 jaar op dit forum. Ben niet echt een actieve poster, maar meestal is dat omdat ik op de meeste vragen hier al antwoord vind via de zoekfunctie, en bovendien zélf nog niet genoeg kennis heb om anderen al veel te helpen.

En toch ... als ik dan al eens iets post, krijg ik meestal onmiddellijk enkele interessante antwoorden en tips. (zie nog mijn post hieronder "restauratie(2)").

Ik geef toe dat er inderdaad links en rechts wat negatieve elementen zitten ... ambraszoekers eigenlijk, maar beschouw die maar als het onvermijdelijke kaf dat altijd bij het koren zit.

Enfin ... hetgeen ik eigenlijk wil zeggen is dat er waarschijnlijk een veelvoud is aan mensen die je geholpen hebt, dankbaar zijn, passie voor 'het vak' hebt bijgebracht ... en slecht een klein aantal losers.

Het enige probleem is dat je de dankbaren zelden hoort. Die posten immers enkel als ze écht met een probleem zitten dat ze na veel zoeken nog niet opgelost krijgen.

Dus 'k zou zeggen Stanman: **** The Rest !! Gewoon je ding blijven doen. Je helpt er veel mensen mee.

Link naar reactie

Niet elke "newbie" is 't zelfde é... Ben zelf nog maar net actief op dit forum, maar ik kan verdomme wel zeggen dat ik de anciens echt wel dankbaar ben voor alle nuttige tips en advies (Ik hou me buiten alle "andere" commentaar)...

Niet iedereen over dezelfde kam scheren...

De groeten

P.S.: aan alle arrogante klootzakken; een welgemeende f... u

Link naar reactie

zo'n 10 jaar geleden kocht ik mijn eerste vespa van sidney...

wist ik toen veel hoe vespa's in elkaar zaten, laat staan dat er op het "toen nog elitaire internet" info te vinden was over deze machientjes...

dus wat doet een ondernemende creatieve kerel van 18 jaar dan, die schuimt beurzen af, spreekt daar mensen aan die ook interesse voor vespa tonen, gaat naar gespecialiseerde boekhandels, spreekt mensen aan die ie toevallig ziet passeren met een vespa of op optredens (punk/ska/mod...) met n lambretta of vespa t-shirts rondlopen...

zo leerde ik keith, sidney, ... en een heleboel andere mensen kennen...

en dan ontdekt teddy de wereld der internet... dit is 4 jaar later en internet kent een enorme "boom"... en opeens duiken sip-scootershop op en scootercenter in keulen en de creativiteit van teddy wordt weer aangewakkerd... maar helaas geen visa kaart en dan maar wat rondzoeken op de old fashioned way... en dan op één dag breekt mijn carbu af en wil ik dringend sjeezen... dus trek ik even mijn 'stoute schoenen' aan en stuur ik n mailtje aan een nog voor mij onbekende 'alex scooterboy'... wat wil je, hij woont ook aan de andere kant van t land (en ik versta hem dan ook nog ni :) )...3 dagen later zit dat deeltje van de carbu in mijn brievenbus, netjes ingepakt voor geen geld...

"amai, da's ne sympha pee, denk ik in t Brussels" en ik mail m terug om m te bedanken... ik denk dat dat zo'n 5 jaar geleden is, en ik denk dat we nu zowat dagelijks 8 mailtjes naar elkaar sturen...beetje zelfde verhaal met stino, tom speedracer, john en dergelijke meer... .

en wat ik hier eigenlijk wil mee zeggen... euh k weet het niet meer...

misschien dat sommige scooteristen toch wel echte maten zijn!

and you know who you are, see you the 25th

Link naar reactie

Mja stanman en scooterboy en houba001 en teddy, ik vind het spijtig dat dit door ene fooraap Ahlzred genaamd moet gebeuren. Zelf weet ik achteraf dat ik lastige vragen heb gesteld, maar nooit ben ik ondankbaar geweest (sinds de korte tijd dat ik op het forum zit)

Maar ergens hebt ge gelijk, ze schijten ulle uit voor elitair en snobs, erg anders wel, terwijl ze net zelf op het forum zitten en geen neut hebben gezegd

zoals supervespa zegt: **** the rest, ge zijt vriendelijke kerels die er veel van afweten, dus ge kunt veel mensen helpen, net zoals ik en vele anderen (in de mate van het mogelijke) behulpzaam willen zijn. Keep up the good work!

enneh, salambo, als dat op mijn post is, ge weet goed genoeg dat zoiets is om te plagen en helemaal niet serieus bedoeld.

Bericht bewerkt (15.09.2005 | 16:37)

Link naar reactie

owla,

na een tijdje niet meer op het forum te zijn geweest wegens vakantie zie ik, na het lezen van enkele recente posts, dat er hier precies 't een en 't ander gebeurd is.

Als je het mij vraagt kan het nieuwe forum niet snel genoeg komen.

Persoonlijk zou ik het spijtig vinden dat bepaalde mensen zoals (ik noem er enkele die me direct te binnen schieten) stanman, scooterboy, teddy, etc niet meer op het forum zouden komen. Ze hebben mij in het afgelopen anderhalf jaar enkele malen zeer goed kunnen helpen met men vespe en vragen erover.

Laat deze quote van ABN misschien iets zijn om over na te denken "Kben Wiek Ben en Doe Wat Ik Doe" en wat de andere daar van denken/zeggen doet er niet veel om.

Link naar reactie

'k ben zelf ook nog ne nieuwe, ik heb veel plezier en kennis opgedaan op 't forum... maar als de anciens niet meer mee doen heb ik ook geen zin meer om 't Forum te blijven lezen.

'k Zal me ook een tijd gedeisd houden en 't Forum mijden, echter met spijt in het hart.

Tot wederhoren ...

Link naar reactie

nu ben ik verplicht even in te grijpen.

Beste mensen,

Ik ben hier geen nieuwe trend aan het starten, wil gewoon de zaken wat laten bezinken.

Zever gerust allemaal verder, praat over u hobby.

En doe vooral waar jezelf zin in hebt, het wil niet zeggen als 1 iemand in het water sringt ge allemaal moet volgen : )

Ik voel me wel vereerd en zo vanalles, maar doe u ding hé

groetjes

**** ik kan het nu al niet laten : )

Link naar reactie

Als Vespaliefhebber, maar geen toptechnieker, heb ik hier ook al eens tegen mijn voeten gehad. :-)

Maar daar staat tegenover dat ik hier al heel VEEL heb bijgeleerd, zowel technisch als op het gebied van website's, informatie opzoeken, info over ritten of beurzen, ... ... ... .. Daarvoor ben ik mannen zoals stanman, scooterboy, sidvespa en al die anderen heel dankbaar. Het zou dan ook jammer zijn dat dees VESPALIEFHEBBERS (want dat zijn we toch allemaal, niet?) hier hun tips, en af en toe de bijhorende agressie ;-) kwijt kunnen.

Ik hoop alvast dat ik hier nog lang kan rondneuzen en vragen stellen (en misschien ooit beantwoorden)

Degenen die de humor (cynisme) van enkele anciens niet kunnen pruimen zouden beter van het forum wegblijven, dan hebt ge er ook gene last meer van!

Hope 2 see u allemaal de 25e op de rit van Classicscooter.

Link naar reactie

hey,

ben ook 1 van die ''nieuwen'' post niet veel ,maar lees elke dag en heb de meeste antwoorden op evt vragen ook teruggevonden. dus doe zo verder.

als jullie'' anciens '' dit in de steek laten blijft er alleen maar het gelul over

van dit vind ik zus en zo,kunnen ze die onozel kleine mannen dan niet van dit forum bannen?

greetz

Link naar reactie

Ik ben ook nog niet lang aktief op het forum , en heb mijn deel van stomme vragen ook al gesteld .

Maar ik wil er hier toch op wijzen dat de mensen op het forum echt hun best doen om te helpen.

En het is inderdaad zo dat veel terugkomende vragen gemakelijk te vinden zijn door gebruik te maken van de zoekfunctie.

Dat er als eens iemand 'iets harder' wordt aangepakt is volgens mij echt niet om neerbuigend te doen , maar als je echt iets wilt leren over u vespa is het soms wel aangewezen om zelf eerst eens een beetje moeite te doen en niet in een bui van wilde enthousiasme recht het forum te bespringen :) . (waar ik mij ook al schuldig aan gemaakt heb trouwens)

Kortom , hiermee wil ik enkel zeggen heb wat respect voor de mensen die er echt iets van af weten. Die mensen hebben inderdaad waarschijnlijk ook moeten leren maar deze hebben dit geleerd door inzet , motivatie en volharding .

Dit is natuurlijk enkel mijn mening maar ik wil deze toch even laten horen.

Ik zou het zeer spijtig vinden dat enkele individuen dit pracgtige forum kapot maken.

Dus voor de 'anciens' keep up the good work.

Met vriendelijke groeten

Bear

Link naar reactie

De zomer is bijna voorbij... de hype die ons de laatste maanden overviel, zal bij deze ook wel wegtrekken... op naar de volgende zomer, ahum, met de volgende vespa-hype ;o)

Wind vanachter, zeg ik altijd... niemand wordt verplicht om te antwoorden op vragen die hijzelf domme vragen vindt... links of rechts laten liggen en verder rijden, zou ik zo durven zeggen.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...