Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Brabdblusser voor de waaghalzen


Derrick

Aanbevolen berichten

Voor al die waaghalzen. :-]

09_3283_b.jpg

Brandblusser met manometer

aluminium cylinder

1 kg

met manometer

klasse 5A 34BC

9.99*

*Aanbod geldig op de vermelde dagen en zolang de voorraad strekt. Inclusief recyclagebijdrage voor de prijzen van elektrische en elektronische artikelen. Aanbod geldig onder voorbehoud van eventuele zetfouten. Niet alle tijdelijke aanbiedingen zijn beschikbaar bij Lidl Anderlecht en Brussel-Centrum. Schoenen, kousen, mutsen, sjaals, handschoenen, sportzakken en sportkledij zijn niet te verkrijgen bij Lidl Sint-Agatha-Berchem.

Link naar reactie

maja wa voor stom topic is dit ten eerste en dan zijn opmerking er nog bij... Zou die kerel weten dat het hier een forum is voor mensen die 'vespas' als hobby, passie of beroep hebben?

ik vond die van maarten ook wel goed anders:

Waarom zou je 'Brabd' willen blussen...
Link naar reactie
't is ook niet voor uwe vespa, maar voor het geval dat ge zelf in brand staat. Dan zijde blij dadde een brandblusser bij de hand hebt. :-]

Tja, sommige zijn direct oververhit als ze een vrouw zien, en zijn dan zo gefrustreerd omda geen enkele vrouw hun wil blussen, da se nen brandblusser moeten kopen e.

Ik weet wel een betere manier om te blussen ze.. maar t zal NIET den DerrICK zijn (zelfs al hij den laatste vent op de aarde).. en ook nie met een brabdlusser zijn ze.

Voila.. weer een nutteloze bijdrage in een nutteloze topic.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...