Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bikerke

Leden
 • Aantal items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Bikerke last won the day on May 3 2016

Bikerke had the most liked content!

Community reputatie

51 Excellent

Over Bikerke

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  -
 • Mijn Scooter(s)
  GS 160MK1 1964
  Primavera 125 1970

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Hasselt
 • Land
  Belgiƫ

Recente bezoekers van dit profiel

706 profielweergaven
 1. Bikerke

  Vespatronic GS160

  Ik blijf melding krijgen dat ik geen toegang heb om iets te posten... Volgende poging: Ik heb nog geen seconde spijt van de 12V-conversie (Thx Nero) Mijn remcontact is vervangen (oude was defect). Als ik me nog goede herinner door een N-contact. Ik heb normaal nog ergens een lijst liggen met alle bestelde onderdelen. Laat maar weten indien ik dit moet checken. Mijn kabelboom is een 12-kabelboom van SIP. De claxon is nog de 6V met nu wat meer volume :-) Op het sleutelcontact gebruik ik enkel de twee uiterste standen.
 2. Bikerke

  Vespatronic GS160

 3. Bikerke

  Vespatronic GS160

  Test 2
 4. Bikerke

  GS 160 valt stil

  Al deze problemen opgelost door de batterij er uit te laten en een Vespatronic te steken :-)
 5. Bikerke

  Carburateur SI27/23 GS160 afstellen

  Na alle logische zaken te hebben getest heb ik hem voor de derde keer ultrasoon laten reinigen. En ondanks weinig hoop loopt hij intussen perfect... Blijkbaar zijn de SI-carburatoren daar gevoelig voor, ook mijn reserve-carburator had dezelfde problemen :-( Proberen waard dus vooraleer je verder zoekt!
 6. Bikerke

  Vespatronic GS160

  Ik heb ook een vraag over het aansluiten van een Vespatronic . Ik heb zowel de ontsteking geplaatst als een nieuwe kabelboom (Wiring Loom SIP for conversion). De kleuren die van de Vespatronic komen zijn rood/blauw/Geel/ Wit-rood). Op het schema van de kabelboom staat enkel maar rood/geel/blauw/rood-geel. Aangezien ik geen batterij gebruik heb ik de gele draad niet nodig. De rode en blauwe heb ik verbonden met de HS-spoel. Ik kan de motor starten en terug stil leggen door de rode draad aan de massa te houden. Welke kleur sluit ik aan op de rood-gele draad voor de verlichting? Ik meet geen spanning tussen massa en de gele draad en massa en wit-rood draad.... De remschakelaar is ook vervangen!
×