Jump to content
Vespaforum.be

Ru.gie

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  50 Special (1978) Primavera 125 (1972), GTS 125ie

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ru.gie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. De kabel werd pas vervangen.
 2. Hallo, Mijn Primavera van ‘72 heeft een tijdje (een jaar) stil gestaan en startte niet. Dus heb ik de carburator proper gemaakt en alle dichtingen meteen mee vervangen. Daarna starte hij na de eerste trap met open choke. Maar zonder choke valt hij meteen stil. De regelschroef voor stationair draaien heb ik afgeregeld. De stelschroef voor lucht/benzine verhouding op 1,5 tot 2 toeren geprobeerd... Als ik continu gas bij geef, dan blijft hij wel draaien, maar enkel op vrij hoog toerental. Als ik met gesloten choke ga rijden, dan valt hij bij het vertragen stil (bbwwwrrrt...) Ik heb de carburator al zeker 4 keer proper gemaakt en alle kanaaltjes zorgvuldig nagekeken. Op het eerste zicht is de carburator in orde. De vilt ring is ook vervangen. Ik weet nu niet waar verder te zoeken. Heeft er iemand een idee wat ik over het hoofd zie? Alvast bedankt voor jullie tips!
 3. Mijn 50 special ontkoppeld niet helemaal als ik de koppeling inknijp en hij in versnelling staat. Ik dacht om de drukpen te vervangen. Zijn er nog tips, want ik zie eigenlijk niet veel slijtage aan de drukpen.
 4. Hallo, ik heb identiek hetzelfde probleem. Ik dacht een dichtings pasta te proberen om het lek te dichten. Tim, heb jij het probleem kunnen oplossen?
×
×
 • Create New...