Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bloesemrit Squadra Veloce 13/04 Sint-Truiden.


Vesp

Aanbevolen berichten

flyerdi7.jpg

Cari amici Vespisti,

Na het succes van de vorige edities, organiseren we dit jaar opnieuw deze voorjaarsklassieker door berg en dal in het Belgische Toscane. Opgelet, in het belang van de veiligheid en om praktische redenen, gaat de ride-out dit jaar één week eerder door! De puzzelaars uit het Antwerpse zullen dat weekend dubbelplezier kunnen beleven. De reden hiervoor is dat er op onze vorige datum een groot wandel - en fietsevent doorgaat op zes verschillende startplaatsen in Haspengouw. We rekenen hiervoor op het nodige begrip. Omdat we de grotere wegen met de nodige bloesem - en Katarakttoeristen willen vermijden, benadrukken we dat we niet de officiële route volgen , maar we slalommen tussen de koeienvlaaien en flirten even met de taalgrens, zonder dat er off-road wegen worden betreden. Een volle tank en een goed humeur brengen jullie mee, wij zorgen voor de rest!

Update 25-03-2008:

Net zoals vorig jaar verwelkomen Squadra Veloce samen met Roberta, Filippo en “il bambino” Antonio, jullie vanaf 12u30 met een gratis drankje en een klein hapje ten huize restaurant l’Angelo Rosso.

Het Italiaanse charmerestaurant is gelegen in hartje Sint-Truiden, achter de kerk op de Grote Markt. Er is parkeerplaats op de Groenmarkt (50m van de startplaats Ridderstraat)

Opgelet, het marktplein voor het stadhuis is in de bloesemmaand april parkeer- en verkeersvrij. Je kan best via de Luikerstraat de stad binnenrijden. De nodige tijd incalculeren voor je verplaatsing naar Sint-Truiden is dus zeker geen overbodige luxe.

Rekening houdend met de ervaringen van vorige edities - op pad met een slinger van bijna 2km Vespa’s - werd er dit jaar gekozen om het volledige traject te bepijlen. Iedereen kan zo op een veilige manier zonder roadbook aan zijn eigen tempo rijden. Je kan tijd nemen om een foto te maken en pechvogels hebben onderweg de mogelijkheid om aan hun Vespa te sleutelen. Behalve de heerlijke geur van 2-takt, kan je voor één keer ook de bloesemgeur opsnuiven. Tijdens de rit kom je markeringen tegen met Katarakt-bezienswaardigheden en filmlocaties waarover je meer info kan terug vinden op het infoblad dat wordt verdeeld door onze knappe hostessen bij de start van de rit.

Opgelet: Om een aangenaam groepsgevoel te behouden, kan er enkel samen gestart worden met een volle tank om klokslag 13u30. Ongeveer in de helft van de rit is er voor iedereen een reuze PIKNIK voorzien op het prachtige erf van Herckenrodehoeve in Opheers.

Deelname aan deze rit is gratis! (Zonder Limbugse slechtweergarantie)

Deze rit is voor alle type Vespa's en classic-scooters, geschikt voor jong en oud, 2 en 4-takt van 50cc tot 250cc. Motoren zijn niet toegestaan.

Het is geen wedstrijd en de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

Ci vediamo presto!!!!

Squadra Veloce

bloesemkasteel00120krisfh1.jpg

Foto © Copyright 'Toerisme Limburg / Kristien Wintmolders'

Link naar reactie

nu nog iedereen wat eieren naar de clarissen sturen voor een mooi weekend en het kan niet meer kapot! we zullen eens een blauwe wolk over st truiden gaan trekken :-)

cu there! toots - hasselt

Link naar reactie

Wij komen misschien ook, het is tezien hoelang we blijven plakken de dag ervoor op de puzzelrit ;-)

Maar als we komen, rijden we wel mee de remorc naar daar, want vanuit Gent is het nogal ver om naar daar te rijden, een rondrit doen en dan terug naar Gent! En natuurlijk het weer hé!

Grtz Michel

Link naar reactie
  • 3 weken later...

ik heb juist een mailtje gestuurt naar de squadra om te weten waar het vertrek licht en om welk uur daar verzameld wordt als ik dit weet kunnen we het vertrek uit antwerpen gaan regelen ik stel voor dat we weer aan de mac in wijnegem afspreken met een volle tank want het is zeker 80 km rijden naar sint-truiden ;-)

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...