Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Gentse feesten rit vertrek vanuit Antwerpen


EriX

Aanbevolen berichten

Voor de leden van VCA:

Vertrek op zondag 23 juli 2006 vanuit Antwerpen Linkeroever richting Gent voor de Gentse feesten rit van Vespa Club Gent.

Vertrekplaats: Esso station Linkeroever (direct links als je de konijnepijp uitkomt)

Vertrekuur: 11u (dan kunnen we in Gent nog iets eten en drinken alvorens daar te vertrekken met VCG)

Ciao

EriX

P.S. We rijden binnendoor en dus niet via autostrade...

Link naar reactie

Als je graag braderijen ziet vol geblondeerde 150 kilo wegende getatoeëerde vrouwen van 60 met kinderen van 6 die Wesley en Shakira heten, dan moet je zeker 's middags naar de Gentse Feesten gaan LOL.

Als jullie om 12u30 in Gent toekomen is het écht niet de moeite om de Gentse Feesten te verkennen. Beter met VCG meerijden en bij de terugkeer in Gent tegen 18u een terrasje doen en op stap gaan.

Link naar reactie

We gaan dus gewoon een ritje doen hé mannen dus niet naar de gentse feesten. Het noemt dan wel de gentse feesten rit maar we gaan ons daar niet tussen die massa wringen. we spreken daar af met de leden van VCG om een rondrit te doen, want onze vespa's dienen nu eenmaal om te rijden en niet om daar op straat te staan... ;-)

We zullen daar rond 12u aankomen, even iets bikken en drinken en om 13u doorrijden met VCG. Nadien kunnen we inderdaad een terraske doen in Gent...

Link naar reactie

Mensen van antwerpen die 's avonds willen blijven voor de Gentse feesten die de maandag nie moeten werken kunnen eventueel bij mij thuis blijven overnachten en 's anderendaags terugrijden.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...