Ga naar inhoud
Vespaforum.be

28 Februari->1 Maart: Scootertentoonstelling Voor U Versleten!


150sprint

Aanbevolen berichten

Vier jaar na het gigantische succes van de scooter tentoonstelling ‘Voor U Versleten’ organiseert Classic Scooter Club Flying Dutchman Oudenaarde een nieuwe editie. Dubbel zo veel oppervlakte, dubbel zo veel scooter en nog gezelliger!


poster2_2015_high_rgb-724x1024.jpg


Voor deze editie doet de club extra haar best om een bijzondere collectie scooters samen te brengen. In de eerste plaats worden de garages van de meer dan 70 leden leeg gemaakt en die collectie wordt aangevuld met een paar topstukken die het grote publiek zelden te zien krijgt.


Wist je bijvoorbeeld dat Ducati ooit scooters maakte? Of wat te denken van een echter Amerikaanse Salisburry? Vespa, Lambretta, Heinkel, Bitri, Dürkopp, IWL, NSU, Zundapp, Glas, Mors, Jawa-SCO, Bond, Motobécane, Terrot, Piatti, Cezeta, Rumi, , Ducati, BSA, Bernardet, … bekend of onbekend je ziet ze allemaal op ‘Voor U Versleten’ op 28 februari en 1 maart 2015 in de Brandwoeker (oude brandweer kazerne) in Oudenaarde.


De inkom is gratis maar we hopen dat je een pintje drinkt aan de bar zodat we de kosten van deze organisatie kunnen dekken.


Wil je al een voorproefje? Hieronder zie je de reportage die AVS maakte van ter gelegenheid van de eerste editie van Voor U Versleten:



http://flyingdutchman.info/


Link naar reactie
  • 4 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...