Jump to content
Vespaforum.be

Mister T

Members
 • Content Count

  703
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mister T

 1. T5 met Malossi is 13, 14°
 2. Mister T

  Koplamp gtv250e

  en dat ijzer roest verschrikkelijk.
 3. Mister T

  Koplamp gtv250e

  Zelfs de kilometertellers smelten.
 4. Misschien belangrijk om eens te laten weten over welke scooter het gaat. Je hebt namelijk geen scooter staat er in je profiel.
 5. Grotere carbu op een standaard cilinder zou ik toch terug origineel zetten.
 6. Stuur je mail privé door en ik stuur je deze middag een foto zal straks eentje gaan nemen.
 7. Ik heb nog zo een volledig grijs bakje met sleutel enz de reflector zit er ook nog in en ik zou er 25€ voor willen.
 8. Ik heb een JL RH liggen voor een PX 200 zal morgen eens enkele foto's nemen. Stuur je mail adres eens privé door dan mail ik de foto's. Kwinten
 9. Benzine kraan volledig naar rechts zetten T5 heeft geen reserve maar ik weet dat niet bij jouw scooter natuurlijk.
 10. Zelf mengen is veel beter
 11. https://www.2dehands.be/a/fietsen-en-brommers/scooters-vespa/m1389554672-pieces-vespa-modele-px-t5-pk125s.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr
 12. Vraagje welke cilinderkop heb je zitten.
 13. Net mijn laatste de beurs in Genk verkocht.
 14. Vraagje hoe kan je ontsteking nu staan zoals een standaard PX ontsteking. Een T5 ontsteking is namelijk anders. Is je zuiger goed gemonteerd.
 15. Sproeier zou ik toch iets groter nemen en ontsteking bij malossi is 14° dacht ik.
 16. 50€ zal nog goedkoop zijn
 17. Net hetzelfde voorgehad. Classic rit van Jan in Aarschot. De avond er voor enkele fietsrekkers onder mijn zadel gehangen want ik ging een PK vork van Jan Hermans mee brengen. Volgende ochtend vertrokken en nog geen km verder stilstand. Eventjes zadel open benzine dop geopend en de Vespa starte weer. Je raad het al nog geen km verder terug stil. Ik naar huis en de rest opgebeld dat ze mochten vertrekken zonder mij. De volledige carbu open gesmeten alle dichtingen vervangen kanaaltjes en sproeiers uitgeblazen. Reed perfect bij een testrit rond de blok. Weer helm op handschoenen aan en gas er op terug geen km verder motor uit. Weer miljaardegodver terug naar huis. Gilera Runner genomen en langs de autostrade naar Aarschot. Ik vermoed rond Wetteren dat mijn euro viel. Die zelfde avond thuis gekomen en de fietsrekkers van onder mijn zadel gehaald scooter gestart en nog 20km gaan rijden. Die gaf geen slag verkeerd want het gaatje in de benzinedop was niet meer afgesloten.
 18. Wisten jullie dat bij een Malossi 166 gietijzeren kit de slotopeningen van de segmenten naar de uitlaatpoort moeten wijzen. Ik wel na 11u zoeken.
 19. Motor gebouwd, onder de scooter gehangen, teststart en niks, reden geen ontsteking drie vliegwielen, bougie kabels, bougies, bougie kappen, bobines en ontstekingsplaten verder nog niks. Hallo Tom. Tom komt toe pakt een vliegwiel, een ontstekingsplaat en een bobine monteert ze twee maal kicken en draait. Daar zijn maten voor en ik snap er nog steeds niks van.
 20. Hee er zit een beetje speling op de voorvork van mijn Bajaj. Stuur los gemaakt en omhoog geschoven en dan kan ik er wel aan. Gelukt nu nog juist het stuur vast zetten. Klak ....... miljaardegodver even wandelen........Zoek maar eens een origineel juist Bajaj stuur en en spuit het maar in de juiste kleur.
 21. Olie en benzine in de uitlaat, benzine
 22. Of verzopen want als je de tank helemaal vol doet bij een originele benzinekraan loopt er benzine langs ontluchting in je carbu en als dan je vlotter naald niet mooi meer afsluit heb je het zitten.
×
×
 • Create New...