Ga naar inhoud
Vespaforum.be

2e Dommelrit Vespaclub Neerpelt - 25 juli 2010


Tom_VCN

Aanbevolen berichten

Ave Vespisti,

Wegens omstandigheden is onze rit verplaatst naar zondag 25 juli 2010.

Op die dag is het weer zover ! Ism Porta Pelta organiseert VespaClub Neerpelt haar DOMMELrit.

Het is nog ver, het is nog lang, maar noteer alvast deze dag in jullie agenda.

Porta Pelta, het zonnige zuiden in Neerpelt!

Aan de passantenhaven wordt een zuiders havenstadje nagebouwd met centraal een prachtig terras.

Als u door de poort stapt, waant u zich meteen in een zuiders vissersdorpje met pittoreske gevels, knusse terrassen, bootjes en aangename muziek. U kunt hier genieten van de specifieke zuiderse drankjes en snacks, even verpozen en ontspannen.

Voor meer info : check www.vespaclubneerpelt.be of www.portapelta.net

grs,

VC Neerpelt

Evenement: Andere

Georganiseerd door: VC Neerpelt

Lokatie: Neerpelt

www.vespaclubneerpelt.be

post-2445-13769185215977.jpg

Link naar reactie
  • 2 weken later...
  • 1 maand later...

De 2e Dommelrit is dus zondag 25 juli 2010 zoals je op de bovenstaande flyer kan lezen, trouwens "Porta Pelta 2010" duurt maar liefst 10 dagen, vanaf 16 juli t.e.m. zondag 25 juli heeft dit evenement In Neerpelt plaats.

Link naar reactie
  • 4 weken later...

de bedoeling is om gezamelijk te vertrekken( rond 12 uur), en voor diegene die later als 12 uur aankomen, die kunnen dan nog de bepijlde rit rijden en evt aansluiten bij de groep. er zijn onderweg 2 stops voorzien waar men dan evt ook kan aansluiten. bij aanvang om 11 uur is er nog iets te eten en te drinken voorzien, en bij terugkomst zal de hongerige maag ook nog beloond worden, aansluitend zijn er dan nog prijzen te verdelen, en is er life muziek aan het water.

Link naar reactie

geweldig ontvangst, fijne, ongedwongen sfeer, democratische prijzen, prachtige rit. Kortom het was dik in orde en de verplaatsing vanuit Antwerpen zeker waard.

Link naar reactie

leuke ervaring, het rustig in groep rijden was supertof. Wij maakten er een week-endje vanuit Antwerpen van met een supertoffe Bed&Breakfast te Overpelt. Zalige weggetjes. Het weer had beter gekund maar dat beetje regen kon de pret niet bederven.

Link naar reactie

Vespalovertje wij staan altijd klaar om iemand te helpen (en zeker een jonge dame).

Het was trouwens een geslaagde dag voor de mannen en vrouwen van Neerpelt en voor ons was het genieten van het indrukwekkend decor en de vriendelijke ontvangst ze zien ons daar zeker nog een terug.

Groetjes van VC Azzurri

Link naar reactie

Met tien vespisten uit het Leuvense afgezakt naar het pittoreske plaatsje in Neerpelt... goede ontvangst, prachtig decor, een zeer mooie en groene tocht... we zijn spijtig genoeg moeten vertrekken rond een uur of vijf, want hadden toch nog twee uur rijden voor de boeg. De heerlijk geurende brochettekes houden we wel te goed ;-))... tot volgend jaar.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...