Jump to content
Vespaforum.be

ruud

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ruud

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa Club Antwerpen
 • Mijn Scooter(s)
  250 GTS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja de 300 omdat deze in superpromo stond en het financieel heeeel interessant was
 2. jawel, heb supergraag gereden met mn Vespa, hij bracht me 2x met duo en bagage tot in Italie, Parijs, Moezel maar had de kosten van een groot onderhoud eraan zitten komen en sinds vorige week was er een gat in mijn originele uitlaat en de Gilera stond al in promo. Bovendien kreeg ik een mooie prijs voor mijn GTS. Heb er enkele nachtjes over geslapen maar gelet de Gilera nagelnieuw was toch maar knoop doorgehakt. Blijf het spijtig vinden dat Vespa niet uitkomt met een 400 of 500 cc motor, ik denk dat er vele kandidaten zouden zijn.
 3. Na 4 jaar trouwe dienst en 30.000 km mijn GTS 250 ingeruild voor een vrij zeldzame verschijning op onze (slechte) Belgische wegen...Een Gilera Nexus 300ie. De Gilera (trouwens overgenomen door Aprilia) maakt gebruik van de motor van de Vespa 300 en komt uit de Piaggio fabriek. Zo blijft het toch een beetje Vespa en vooral een Italiaan. Past hij nog wel op Vespa bijeenkomsten? :-)
 4. ruud

  Bloesemrit 2013

  Mappy vind geen Groenmarkt in Sint Truiden?
 5. niemand die vertrekt vanuit het Antwerpse zondag? weinig respons :-(
 6. Voor de Antwerpse Vespavrienden...kan geen berichten lezen op jullie facebookpagina :-( weet dus ook niet waar en hoe laat jullie vertrekken naar Geel
 7. wie vertrekt er vanuit Antwerpen of onmiddellijke omgeving naar Geel? Er kan misschien samen worden gereden?
 8. als we de voorspellingen mogen geloven voor komende 14 dagen wordt het eindelijk warmer vanaf dit week-end, elke dag graadje meer en redelijk zonnig tot op 8 april waar 16 graden voorspeld is :-) :-) ziet er dus (hopelijk) niet slecht uit voor de Scherpenheuvelrit op 7 april!!!! zal deugd doen eens een lekkere rit met de Vespa
 9. Als ik de uitlaat van mijn GTS250 bouwjaar 2009 vervang (door een nieuwe van een GTS 300, schijnt te passen)dien ik dan een pakking of iets dergelijks mee te monteren aan het aankoppelstuk?
 10. ruud

  uitlaat GTS

  iemand een idee of een uitlaat van een recente GTS 300 (die te koop is aangeboden op dit forum) zou passen op een GTS 250 van 2009? Optisch zien ze er in ieder geval hetzelfde uit.
×
×
 • Create New...