Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vara

Leden
 • Aantal items

  370
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Vara last won the day on December 11 2015

Vara had the most liked content!

Community reputatie

22 Excellent

Over Vara

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125 Millenium 2007 - Midnight Blue

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Wambeek
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

684 profielweergaven
 1. Vara

  Olieverbruik

  Dat buisje gaat inderdaad snel leeg, je mispakt u daaraan... Dat wil nog niet zeggen dat je direct zonder 2takt olie zit hoor. Duurt echt een pak km (zoals hierboven aangegeven) eer dat je een luchtbel in je glaasje ziet.
 2. Vara

  Er is nog hoop.

  Als het buiten koud is, zal de capaciteit van de batterij drastisch verlagen... En die 100km zal ook in ideale omstandigheden gemeten zijn. Ik gok op 70 reële kilometers in de zomer en 55km in de koudere maanden. Misschien ipv een bagagerekje een zonnepaneeltje of 10 achterop en een urbano dekentje om de batterij warm te houden en we zijn vertrokken zonder zorgen!
 3. Vara

  Lampjes + lampvoetjes dashboard PX 2007

  Gevonden bij de Ring Ding Ding Shop!
 4. Hey Vespa Lovers, Ik ben op zoek naar 3 lampjes en een lampvoetje of 2 voor mijn dashboard van de PX. Weet iemand waar ik dat kan vinden? Liefst niet met 25€ verzendkosten... Of heeft er iemand dat liggen...? Merci alvast!
 5. Vara

  Parkeren met APE 50cc

  Zelfde probleem hier. Ik heb een Renault Twizy (elektrische 4-wieler). Staat ingeschreven als motorvoertuig. M-plaat achteraan. Zelfde als een ape. Ook mijn navraag gedaan bij verschillende instanties en geen duidelijkheid gekregen over het parkeren. Zou mogen staan waar ik wil zolang ik geen verkeer hinder en er een kinderkoets kan passeren, aldus de politie. Ik moest maar best is gaan horen bij de firma die de boetes schrijft per stad... Waar je moet betalen zelfde regels als motor. Dus in principe wel verplicht om te betalen. Het ticket moet je dan maar op zak houden in geval je een boete zou krijgen. Eventueel met een foto bij... Ik heb natuurlijk wel een voorruit zoals een wagen, dus zal al sneller een boete krijgen dan een motorfiets.
 6. Vara

  ABS op 125cc

  Test-aankoop wil dat ABS op scooters verplicht wordt. http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180710_03607028
 7. Vara

  Windscherm vs herrie

  Oordoppen kan ook helpen. Gebruik ik voor lange ritten. Wel deftige, niet zo van die moussen brol die direct pijn gaat doen. Ik heb er bij laperre op maat laten maken en die gaan perfect onder een helm.
 8. Vara

  Plastic aan goudprijs !

  Kan het niet goed lezen... Valerojj? Custom made in ieder geval. ;-)
 9. Vara

  Plastic aan goudprijs !

  Volgens mij is de prijs zo duur omdat het erg speciale stickers zijn.
 10. Vara

  PX hapert op lage toeren.

  Px rijdt fantastisch! Dik uur mee gaan testrijden, geen enkel probleem gehad. De Ring Ding Ding shop is een aanrader! Fantastische madam! Ook erg leuk om de prestaties van je Vespa op papier mee te krijgen.
 11. Vara

  PX hapert op lage toeren.

  Ik vraag het zaterdag nog is goed aan Sara. Misschien komt ze zelf wel antwoorden.
 12. Vara

  PX hapert op lage toeren.

  Sara zegt dat de blauwe aanslag er gewoon zou afgaan met een schuursponsje. Maar beter laten zitten om los vuil in de cilinder te vermijden. Ik vertaal maar wat ik ervan gesnapt heb. Zou kunnen dat mijn vertaling wat hiaten bevat. Hoe dan ook, zaterdag onderwerp ik hem aan een grondige test en laat nog iets weten om dit hoofdstuk af te sluiten. Ik kom dan wel is langs Wilby, zodat je zelf is kan testen.
 13. Vara

  PX hapert op lage toeren.

  De dokter (Sara) heeft hem onder handen genomen. Bleek veel gedoe om niks. * Verkleuring op de krukas is oxidatie van te lang stil te staan. Komt regelmatig voor en is geen enkel probleem. Gat in de luchtfilter is natuurlijk not done => vervangen. * Er steekt een 177 cilinder onder en zou een goede combinatie zijn met de sip-road en sproeier. Geeft 9,1pk. (Standaard px: 6pk) :-) * Het probleem met haperen en slecht draaien lag gewoon aan de carburator. => Sproeiernaald vervangen en deftig afgesteld. Loopt nu goed volgens Sara. Ik ga er zaterdag om en ben benieuwd! Dikke merci aan iedereen die me geholpen heeft! Tot op de baan!
×