Jump to content
Vespaforum.be

arti-bella

Members
 • Content Count

  3,516
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

164 Excellent

About arti-bella

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  /
 • Mijn Scooter(s)
  LML lite 125

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  MUIZEN
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

4,424 profile views
 1. arti-bella

  Cdi bobijn

  Met een elektronische ontsteking
 2. Kheb ben lml lite 125 voor rond de kerktoren als je wil xd
 3. Kleine op voor deze scoot. Vandaag zal hij over de 7600 km gaan
 4. Sdn sowieso, ga er nog steeds voor alles qua onderhoud of onderdelen voor de lml. Echter als je een lml 2 takt neemt maakt dat niet heel veel uit daar je bijna alles van piaggio kan zetten
 5. Twas ook wel timing 185/125 en uitlaat poort bewerkt gs ringen,...
 6. Kijk eens op germanscooterforum, daar is een link van verschillende setups, daar kan je al veel.info van vergaren qua sproeiersetup.
 7. De gewone koppeling met een sterkere veer is meer als voldoende.
 8. Alleen vanaf 3/4 tot volgas speelt u hoofdsproeier de grootste factor.
 9. Ik had er sproeier 105 insteken. Maar 100/102 zou goed genoeg moeten zijn.
 10. Beste mensen, Even een.interesse peiling. Mijn dagelijks vervoer de lml lite van 2014 met 7500 km en counting zou plaats moeten maken voor eens iets nieuWs. Steeds tijdig onderhouden door garage en nieuw aangekocht bij sdn scootershop. Alle facturen normaal aanwezig. Hij is 1 keer van zijn zijpoot geschoten en daardoor lichte krasjes op zijkant en de remhendel is iets 'korter' geworden. Ik rij er zo al 5000km mee en mij stoort het niet. Kan je natuurlijk makkelijk oplossen de hendel. Zijkant is ook snel herspoten daar het alleen het zijvlak is dat je af de scooter kan nemen. Enkele normale gebruikssporen zijn aanwezig. Ik heb er dunlop scootsmart banden op gezet en heb 1 reservewiel met de originele band. Steeds 98 getankt en voornamelijk total. Buiten 2 sensoren en de normale onderhouden nooit problemen mee gehad. Rijdt zoals een pk met een px stuur. Meer info via mail. Vraagprijs is 1750 euro.
 11. Den blauwe lijkt met klein deurtje te zijn. Op de voorlaatste foto maar op de rest niet. Bizar. Ik zou gokken voor 4000 in totaal en anders laten staan.
×
×
 • Create New...