Jump to content
Vespaforum.be

magnus

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Gilera Citta (9 van gehad)
  Vespa PK50

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

magnus's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • One Year In
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

5

Reputation

 1. Ivm aankoop van een 150 sprint veloce verkoop ik mijn pk50. Geen papieren en de bodemplaat is rot, ik wou er een crosser van maken. Cilinder / zuiger heeft een warmloper gehad, reed, remde en schakelde tot die tijd goed. Italiaanse uitvoering dus 70 kmh origineel. Nieuwe onderdelen zitten er los bij: 102cc cilinder, leovince uitlaat en lange vertanding. Doe een leuk bod.
 2. Ik heb nog een 1988 pk50 te koop mocht je daar wat aan hebben. Frame is rot maar het is een goede onderdelen donor, ik heb er laatst nog mee gereden.
 3. Zou iemand de buitendiameter en hoogte van het cilinderhemd kunnen opmeten? Ik heb helaas niks liggen hier. En ik neem aan dat de diameter hetzelfde is tussen een originele 50cc en een ik zeg maar wat, 115cc Malossi bijvoorbeeld?
 4. magnus

  Ape TM

  Hallo ik heb net een Ape tm opknapper gekocht, iemand enig idee hoe de motorkap open gaat? Ik kan niks vinden. En weet iemand waar de hendels op de foto van zijn? Ik had gedacht dat een van de motorkap zou zijn maar het werkt in ieder geval niet.
 5. Die komt me heel bekend voor, reed deze ooit rond in Amsterdam?
 6. Het is vloeken in de kerk, maar past een PK voorvork misschien in een Lambretta Cento / J50? Mocht iemand dit weten hoor ik het graag. Of kan iemand de diameter van een PK voorvork opmeten? Ik heb geen losse liggen helaas
 7. Ik heb er een, graag ruilen tegen een 2 zits zadel ? Geen sleutel bij het slot en er zit een snee in het stof, verder prima.
 8. Bedankt, maar aangezien het frame al heen en weer ging en inzakte tijdens het lopen betwijfel ik of dit frame nog te redden is ☹ Ik kan er wel wat buizen tussen lassen, maar de hele Vespa opbouwen rond een ander frame zit ik ook aan te denken. Wat kost een v50 frame zonder papieren ongeveer?
 9. Leuke foto's, ben vorig weekend nog in Napels geweest op familie bezoek, mijn opa kwam er vandaan. V50, PK, PX en Ape zie je nog veel rijden daar. Hele leuke sfeer, ik voelde me al meteen thuis, nu al zin in de volgende keer ?
 10. Ja, die is ook nog flink verrot, maar voor 100 euro met kenteken klaag ik niet ?
 11. Ik heb eerdaags een jaren 90 PK50 XL2, een Italiaanse uitvoering met 3 versnellingen in plaats van 4 wat de Nederlandse en Belgische uitvoeringen hebben. Valt deze makkelijk om te bouwen van 3 naar 4 of gewoon zo laten?
 12. Van Laar in Amsterdam heeft nog een Leovinci uitlaat voor de px 200 liggen zag ik, misschien die even opbellen
 13. Hallo ik ben Magnus, 19 jaar en kom uit Amsterdam. Ik heb vele Gilera Cittas gehad sinds ik 13 was en vele andere brommers en scooters waaronder een pk50 xl elestart met 4 versnellingen die ik bij het vuil vond. Helaas weg gedaan en altijd spijt van gehad. ? Laatst heb ik op een pk50 een papiertje geplakt in de hoop dat de eigenaar die wou verkopen, helaas niks gehoord toen. Dit weekend was ik in Napels op bezoek bij familie (ben kwart italiaans) waar ik in iedere straat wel weer een v50, pk50 of px tegen kwam. Ja dan wil ik natuurlijk dol graag weer een oude Vespa! Terug in Nederland toch een telefoontje ontvangen van de eigenaar van de pk50, binnenkort ben ik de nieuwe eigenaar van een schakel Vespa! ? Ik wil m gaan opvoeren, ik zat te denken aan een 102cc RMS cilinder en iets zwaardere vertanding. Qua opvoeren weet ik veel over het Vespa Ciao blok maar bijna niks over het oude Vespa schakel blok. Welke carburateur, uitlaat en vertanding en zo raden jullie mij aan? Hier nog maar even een foto van de pk50 er bij die ik uit google street view geplukt heb ?
×
×
 • Create New...