Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Arno Kremers

Leden
 • Aantal items

  123
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Arno Kremers last won the day on April 19 2017

Arno Kremers had the most liked content!

Community reputatie

55 Excellent

Over Arno Kremers

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GS160 MK1
  Vespa GTS 125
  Vespa V50

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Knokke-Heist
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

622 profielweergaven
 1. Arno Kremers

  Trilling Vespa GS160

  Merci voor de uitgebreide uitleg @Pilaf Die motorbout/Moer heb ik gewoon stevig aangedraaid. Ga dit dus nog eens nakijken en op de juiste moment zetten. Weet wat te doen van het weekend. Merci
 2. Arno Kremers

  Trilling Vespa GS160

  Als hij op de standaard sta en gas geef heb ik het ook. Heb de voet rails met klink nagels vast gezet en dacht te herinneren dat er een klein stukje in de voetplaat is achter gebleven! maar lijkt me sterk als het daar aan ligt. Bedankt Nero ga dit eens nakijken.
 3. Arno Kremers

  Trilling Vespa GS160

  Merci voor je uitleg, Wat vooral vreemd is dat ik het in het begin niet had. Nu ik heb wel de schakelkabels vervangen en met een spanbandje aan elkaar gezet. Misschien dat dat de oorzaak is. Ga dit eens bekijken. Heb ook bekeken of de velgen recht zijn. Dit was in het voorwiel niet echt het geval en heb deze een keer verwisselt met het reserve wiel! Maar trilling blijft toch nog aanwezig. Heb nog niet in neutraal geprobeerd maar ga dit straks eens proberen. Was zelf de Motor bout moer kwijt!! heb deze er nieuw opgezet en de trilling is zelfs erger nu.
 4. Arno Kremers

  Trilling Vespa GS160

  Beste Vespa vrienden Ik heb een trilling in mijn Vespa GS 160 Is eigenlijk voornamelijk aan de linker kant (schakelkant) voel het enorm in mijn handvat en voetplaat. bij hogere snelheden is het iets minder maar het is zeer storend en voel mijn hand nog nauwelijks na een 30 min rijden. Iemand een idee waar dit aan kan liggen.
 5. Arno Kremers

  kader smallframe

  Heb je hier wat foto's van en een prijs indicatie? mag PM sturen
 6. Arno Kremers

  Primavera blok 130cc

  ja incl uitlaat was ik ook iets meer kwijt. maar ga aan een GS160 blok beginnen dus mag weg. Maar als er niemand interesse heeft ga ik wel een keer opzoek naar een Primavera frame. Staat niet in de weg. ;-))
 7. Arno Kremers

  Primavera blok 130cc

  Dacht dat het een correcte prijs was. Of ben je met me aan het lachen!!?? ;-))
 8. Arno Kremers

  Primavera blok 130cc

  Waarom reageert er dan niemand?
 9. Arno Kremers

  Primavera blok 130cc

  Volledig opnieuw in elkaar gestoken.Met de volgende nieuwe onderdelen:Polini 130cc cilinderPolini manifolt intakePinasco krukas Race koppeling POLINI met polini platen er in.Polini luchtfilterLudwig & schrerrer uitlaat.19.19 carburateur. Nieuwe pakkingen.Heeft nog maar een half uur gedraaid op motor steun.Prijs is zonder uitlaat. €999Uitlaat is los te koop voor €350
 10. Arno Kremers

  Primavera blok 130CC Polini

  Staat nog altijd te koop. ;-))
 11. Arno Kremers

  Primavera blok 130CC Polini

  Eventueel ook met Vespa te koop! ;-))
 12. Arno Kremers

  Primavera blok 130CC Polini

  Te koop primavera blok Volledig opnieuw in elkaar gestoken.Polini 130cc cilinderPolini manifolt intakePinasco krukas Race koppeling polini met polini platen er in.Polini luchtfilterLudwig & schrerrer uitlaat.Nieuwe 19.19 carburateur. Nieuwe pakkingen.Heeft nog maar een half uur gedraaid op motor steun. prijs is €1500,- Denk dat de meeste hier op het forum wel weten wat al deze onderdelen kosten. bij interesse hoor ik het graag
 13. Arno Kremers

  Vespa 50R

  Beetje donker maar zal nog wel eens een betere plaatsen
 14. Arno Kremers

  Vespa 50R

  Film van dat hij draait lukt me niet! Hoe werkt dat om te uploaden?
 15. Arno Kremers

  Vespa 50R

  Kreeg toch weer kriebels om weer wat extra’s te doen aan mijn Vespa, dus onlangs een Primavera blok gekocht en deze volledig in het nieuw gestoken inclusief een 130cc polini cilinder! Gister eens proef gedraaid en moet zeggen denk dat het een klein monstertje gaat worden. binnenkort ga ik hem onder het frame zetten en kijken hoe hij rijd.
×