Jump to content
Vespaforum.be

motorhan

Members
 • Posts

  386
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by motorhan

 1. https://www.tensen-tweewielers.nl/shop/artikel/1a012834gb/carterpan-met-kijkglas-voor-vespa-gts-125-300-hpe.html Hier heb je 1 link van een carterpan er zijn meer aanbieders
 2. Hoi Patrick, Ik kan je bericht niet via de teledfoon beantwoorden dus dan maar hier een poging ik heb het gekocht via de Duitse bedenker er stond een bericht op het Duitse vespa forum ik Hier in NL heb ik ze ook al op MP ezien dat ze werden aangeboden er zijn hier op het forum meerdere diet het hebben. Ik denk als je googld op vespa carterpan met kijkglas dat je wel een adres krijgt. Ik weet zo niet meer uit het hoofd precies de bestel link. Wil het nog wel proberen op te zoeken ik dacht dat Sip het ook verkoopt is dan wel iets duurder en ze zijn te krijgen in alu en zwart gespoten Veel plezier met je vespa.
 3. Bedoel je dat je een ander kleur wilt i.p.v. rood dan neem je toch een wite of blauwe spatbordverlenger Heb ik nog 1 nieuw Ik heb er voor en achter ook andere dempers op gezet en een andere remklauw voor beter remmen. Is allemaal goed te doen. Ook de carterpan vervangen voor 1 met kijkglas is handiger dan stedds de peilstok gebruiken. zou eigenlijk standaard moeten zijn.
 4. dank je wel ga eens kijken hoever het van Budel is en probeer dan e.v. een afspraak te maken.
 5. Hallo Bij welke dealer is dat en waar is die gevestigd. Ik moet voor mijn supertech ook nog altijd een update misschien kunnen ze dat dar doen. Op de nota die je hebt bijgevoegd kan ik de gegevens niet lezen.
 6. voor die prijs kun je ook wel en nette kopen denk ik.
 7. Ik heb een Brembo klauw geplaatst voor de voorrem geeft behoorlijke verbetering je hebt wel een adapter nodig maar die past perfect. Ik vind het een aanrader. bij Sip verkopen ze dat maar je kan ook zo'n klauw gebruikt kopen en dan de adapter bij Sip schijnt ook op een ducatie te zitten.
 8. \Het lukt mij ook niet om de extra sleutel te coderen de startmotor reageert er niet op ik zal dus wel iets verkeerd doen te snel of te langzaam ca 10 pogingen gedaan. precies gedaan volgens het boekje. jammer maar helaas De sleutel ook laten slijpen bij een sleutelboer en past ook niet lekker moet de sleutel dus wat bewegen om hem om te draaien anders dan met de originele sleutel sleutel extra glad gemaakt zodat alle slijp braampjes weg zijn. maar helpt niet. zal het wel eens aan een handiger iemand vragen.
 9. Omdat je er door moet kunnen kijken Je kan het natuurlijk zelf tinten zoek maar eens op google
 10. Dat is wat ik zoek maar dan voor de GTS HPE bedankt weer voor je hulp
 11. Dan zie ik alleen beugels voor de achterkant en die heb ik heb je misschien een rechtstreekse link waar ze te koop zijn jij kan waarschijnlijk beter zoeken dan ik.
 12. motorhan

  vespa boek

  begin van het jaar maakte een bekende vespa dealer in Belgie bekend dat er een unik vespa boek zou komen ik heb me gelijk aangemeld maar nooit meer iets van gehoord ik dacht dat het iets van gulio o.i.d was die het plaatste weet iemand anders hoe het er mee is.
 13. Weet je dat zeker heb ze een mail gestuurd maar tot nu toe geen reactie dealer in nl zegt ik kan geen gelzadel leveren een optie is bestaand zadel laten bekleden maar ik zie liever vooraf het resultaat Ik heb nu zo'n 1 persoons zadel op de supertech had ik ook op de gts van 2015 maar zou toch wel een Gelzadel willen als iemand een winkel weet die ze op voorraad heeft en niet te ver weg van Budel verneem ik het graag.
 14. Glanzend of mat maak eens een plaatje zodat we het resultaat kunnen zien heb je de kap er af gehaald of op de scoot gespoten.
 15. Heb ik wel eens gehad na het tanken de buddy was toen bij het omhoog klappen tegen een schakelaar gekomen waardoor ie niet meer wilde startte na op alle knopjes gedrukt te hebben ontdekte ik het euvel is me daarna niet meer overkomen. hopelijk is het bij jou ook zo simpel. een vriend van me had het ook zoiets en vroeg wil jij eens kijken ik kwam en hij startte meteen hij heel verbaasd wat heb je gedaan niks alleen hendel ingeknepen en op de knop gedrukt Oh dat was ie even vergeten omdat ie vaker op andere motoren rijd en dan hoeft dat niet.
 16. Ik zag een ander model Vespa met van die chroom beugels langs het beenschild en vraag me af bestaan die ook voor de GTS modellen en dan waar te koop.
 17. Soms is de digitale handleiding handiger dan het boekje en je kan pagina's die je interessant vind printen
 18. Als de usb aansluiting is aangesloten op de accu zou het gewoon moeten werken.
 19. Ik leg meestal een doekje om de vulopening om e.v. overstroming op te vangen en doe deze na gebruik in een plastic zak
 20. En wat staat er dan op dat papier.
 21. Ik stop tegenwoordig ook eerder met tanken in het verleden probeerde ik ook altijd er nog wat bij te doen omdat ik de tank echt vol wilde hebben, met gevolg benzine loopt over de opening en soms in de helmbak. nu stop ik als ie afslaat en draai de dop er weer op.
 22. Hou ons op de hoogte ik ben benieuwd
 23. Het is niet mijn Vespa maar van een vreind uit Hamont. en hij is ook blij dat ie terug is en is de politie dankbaar dat die zo alert was en dat die knapen ontkomen zijn het zij zo. hij ligt nu aan de ketting denk ik.
 24. Goed nieuws De scooter is terug bij zijn eigenaar. de politie zag vanmddag 2 personen op een scooter die bij het zien van de politieauto omdraaide en de politie zag toen geen helm en wel een motorkenteken dus er achter aan, ze vluchten en lieten de scooter achter en gingen er lopend vandoor de benzinetank was bijna leeg dus ze hadden er een flink stuk mee gereden verder zat alles er schijnbaar nog in. de eigenaar kreeg een belletjes van de politie dat hij zijn scooter kon halen een paar straten van zijn huis verwijderd. het vervelende is nu wel dat het kenteken ongeldig is gemaakt dus daar is wat werk te doen op welke manier moet ie nog uitzoeken. de scooter is op 1 krasje na onbeschadigd. in ieder gaval een opluchting dat de \vespa weer bij de rechtmatige eigenaar is.
×
×
 • Create New...