Jump to content
Vespaforum.be

motorhan

Members
 • Posts

  370
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa club Neerpelt
 • Mijn Scooter(s)
  300 GTS 2015 ABS ASR

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Cranendonck
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

2,608 profile views

motorhan's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

84

Reputation

 1. Soms is de digitale handleiding handiger dan het boekje en je kan pagina's die je interessant vind printen
 2. Als de usb aansluiting is aangesloten op de accu zou het gewoon moeten werken.
 3. Ik leg meestal een doekje om de vulopening om e.v. overstroming op te vangen en doe deze na gebruik in een plastic zak
 4. En wat staat er dan op dat papier.
 5. Ik stop tegenwoordig ook eerder met tanken in het verleden probeerde ik ook altijd er nog wat bij te doen omdat ik de tank echt vol wilde hebben, met gevolg benzine loopt over de opening en soms in de helmbak. nu stop ik als ie afslaat en draai de dop er weer op.
 6. Hou ons op de hoogte ik ben benieuwd
 7. Het is niet mijn Vespa maar van een vreind uit Hamont. en hij is ook blij dat ie terug is en is de politie dankbaar dat die zo alert was en dat die knapen ontkomen zijn het zij zo. hij ligt nu aan de ketting denk ik.
 8. Goed nieuws De scooter is terug bij zijn eigenaar. de politie zag vanmddag 2 personen op een scooter die bij het zien van de politieauto omdraaide en de politie zag toen geen helm en wel een motorkenteken dus er achter aan, ze vluchten en lieten de scooter achter en gingen er lopend vandoor de benzinetank was bijna leeg dus ze hadden er een flink stuk mee gereden verder zat alles er schijnbaar nog in. de eigenaar kreeg een belletjes van de politie dat hij zijn scooter kon halen een paar straten van zijn huis verwijderd. het vervelende is nu wel dat het kenteken ongeldig is gemaakt dus daar is wat werk te doen op welke manier moet ie nog uitzoeken. de scooter is op 1 krasje na onbeschadigd. in ieder gaval een opluchting dat de \vespa weer bij de rechtmatige eigenaar is.
 9. Als het een originele topkoffer is bestaat er een bevestigingsset voor en anders slotbout door de gaten naar beneden en strip of groot revet / carroseriering er onder met moer heb ik ook wel eens gedaan.
 10. Ja zeg dat wel hij had een andere gts op be te koop staan en deze de avond te voren opgeladen nieuwe accu er in en jammer genoeg zat de sleutel er ook in. Het lijkt er op dat ze eerst gebeld hebben op het vast nummer en toen bij geen gehoor hebben toegeslagen. Ik zet zelf bij advertentie nooit mijn telefoonnummer en als ze er om vragen zeg ik reageer maar via de mail. pas na als het lijkt een serieus contact geef ik mijn adres. maar ja het is achteraf mooi praten ik weet het , ik zou er helemaal ziek van zijn de kans dat je zo iets terug vind is heel klein die is of al gesloopt of doorverkocht naar verweggistan. maar je weet nooit als we allemaal de verkoopsites in de gaten houden.
 11. een paar dagen geleden is de vespa van een vriend uit Hamont uit een afgesloten berging gestolen deur open gebroken en foetsie. Als iemand er iets van ziet laat het me even weten. Bedankt voor het kijken
 12. Voor de liefhebber heb ik die handleiding voor de supertech HPE digitaal in het Nederlands stuur maar een PM of mail me je emailadres dan mail ik het toe.
 13. De link er van kan ik niet meer vinden maar ik heb het als PDF opgeslagen dus dat kan ik je mailen als je een emailadres op geeft mijn email j.tosses@upcmail.nl met vermelding Duit Vespa werkplaatshandboek.
 14. Hier een voorbeeld van de doorgeknipte kabel. en zo aan beid einden om weer te verbinden werkt tot nu toe uitstekend.
×
×
 • Create New...