Jump to content
Vespaforum.be

motorhan

Members
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

1 Follower

About motorhan

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa club Neerpelt
 • Mijn Scooter(s)
  300 GTS 2015 ABS ASR

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Cranendonck
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

2,257 profile views
 1. Erg rustig op dit onderdeel dus is de euro 5 nog weinig verkocht of ervaring mee. Ik denk zelf dat ik dit jaar geen nieuwe Vespa ga kopen Ik heb er voor de leuk een BMW K100/2 bij gekocht en die ben ik nu een beetje aan het eigen maken zoals ik hem 30 jaar geleden ook had.
 2. Geen probleem toch. bedankt voor je breicht. en veel veilige kilometers met je mooie Vespa gr han
 3. Ik heb nog een nieuw achter rek liggen had ik gekocht op voorhand maar het paste niet meteen op de 2019 omdat er in de beugel geen schroefgaten zaten en ik wilde niet boren in het chrome heb toen een complete set met beugel gekocht. dus deze is te koop en nieuw dus zonder roest of andere narigheid. incl bevestiging set zoals op de foto Heb je interesse laat maar weten
 4. Tot nu toe niet geweten dat er ook een 125 supertech is, Ik dacht dat die alleen 300GTS HPE was. Die zwarte accenten vind ik wel mooi bij deze grijze kleur Veel plezier er mee.
 5. Ik heb pas not een HD verkocht naar iemand in B. Ik moest er mee naar een bedrijf dat het kenteken kon uitvoeren en kreeg toen een formulier van bevestiging dat had de koper nodig + een getekende koopovereenkomst en daarmee kon hij naar de verzekering en de motor laten inschrijven. De RDW deed het niet vanwege Corona (Hoe zo) ze heoeven alleen via de PC een formulier in te vullen Ik moest ook de NL kentekenplaat inleveren, de koper kreeg ook het ongeldig gemaakte NL kenteken mee want dat heeft ie ook nodig voor de B papieren. tot zo ver mijn ervaring.
 6. Tegenwoordig is dat 1 plastic kaartje en geen 3 delig papier meer. kenteken in Nl uit laten schrijven/uitvoeren dan krijg je een papier waarmee je in B een belgisch kenteken kan aanvragen.
 7. Is er al iemand hier op het Forum die rijd met een nieuwe HPE euro 5. en zo ja merk je verschil, er zijn blijkbaar al dealers die ze kunnen leveren. Vespa zit dus even met een probleem dat ze geen euro 4 meer aan de dealers mogen leveren de dealer mag ze nog wel verkopen. zou er volgend jaar dan een euro 6 komen. Ja leuker kunnen ze het niet maken wel lastiger. Vespa moet dus de huidige euro 4 die nog op voorraad zijn zien aan te passen naar euro 5 en dan vraag ik me af kunnen ze dat ook voor bestaande euro 4 en wat gaat dat kosten.
 8. Ja die bedoel ik maar kon niet zo snel op de juiste naam komen en dan is er altijd wel iemand die je helpt. Bedankt. Gr Han
 9. Op you tube vind je anders zat filmpjes van o.a Robbert bij West coast motors die laat toch wel veel zien waar je wat aan hebt. die Bakkers denken er dus anders over. Hier zijn het soms echt koekenbakkers niet allemaal natuurlijk er zijn er ook die je wel willen helpen. en waarom is het in Duitsland wel te zien ligt ook aan de importeur denk ik . Maar niet getreurd hoor we doen het er mee wat we hebben en kunnen. en je leert ook veel van de doe het zelvers hier op het Forum.
 10. Ik heb een Nederlandse handleiding voor de GTS o.a model 2015 en een NL handleding voor de supertech Het gaat me dus alleen om een NL werkplaatshandboek
 11. Heel herkenbaar verhaal gelukkig heb jij bij een goede en meewerkende dealer gekocht. In Nederland zijn ze niet allemaal zo. en Vespa Nederland geeft ook weinig of geen steun bij problemen/mankementen. als je daar contact mee opneemt krijg je een nietszeggende reactie. Jammer maar helaas. Die toegevoegde garantie heeft weinig nut als de dealer je toch niet helpt. De dealer leverde mij de supertech met niet werkende software en daar was ie van op de hoogte maar zei dat is jou probleem ik kom de scooter niet halen uiteindelijk zelf gerepareerd met een nieuwe joystick. die heb ik
 12. Hallo, Ik heb nog een rubber spatlap voor je Vespa en een ABS voorspatbord verlengstuk/spatlap in carbonlook ik heb er 2 gekocht een carbon en een zwarte en uiteindelijk de zwarte gemonteerd. Ik had eerst die geblokte op het voorspatbord werkte ook goed maar ik vind die andere mooier heb je interesse laat maar weten in welke.
 13. Dan moeten w3 het daar mee doen tot er ergens een NL exemplaar is. een dealer zal het best hebben maar de meeste zijn niet zo behulpzaam om dat met en klant te delen het gaat mij niet om grote reparaties aan de scooter uit te voeren maar voor de kleinere dingen zodat je vooraf een beetje weet wat te doen of te verwachten.
 14. Doet ie dat ook als ie op de standaard staat dan is het eenvoudiger te lokaliseren denk ik.
 15. Dat liujkt me voor mij niet zo'n handige plaats , dus ik wacht nog even tot ik een beter idee/plaats (e.v met stopcontact) heb
×
×
 • Create New...