Jump to content
Vespaforum.be

motorhan

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

1 Follower

About motorhan

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa club Neerpelt
 • Mijn Scooter(s)
  300 GTS 2015 ABS ASR

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Cranendonck
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

1,224 profile views
 1. met een foto verkoopt het meestal makkelijker. succes met de verkoop
 2. Ik voeg er altijd een half flesje Forte 1 in en dan start ie direct.
 3. Als je met de auto weg gaat en je scooter mee wilt nemen wat gebruiken jullie dan voor aanhanger Hij past niet in mijn kofferbak. Ik heb wel een aanhanger maar dat is voor mij lastig om de scooter er alleen op te zetten of af te halen. Ik heb wel zo'n inrijklem voor het voorwiel dus dat is wel handig maar dan moet ie er achteruit af via een goot Ik kan hem dan moeilijk of niet in balans houden en het zelfde met er op duwen. er op zitten is geen optie. Ik ben aan het kijken naar zo'n aanhanger die je helemaal op de grond kan laten zakken van Vossen of een Multi Fat maar zou niet weten of dat lukt. dus sta open voor ervarings deskundigen. met vr gr Han Ik ben benieuwd naar jullie suggesties en ervaring. Gr Han
 4. Ik heb al jaren een Zumo 660 op de linker spiegel bevestigd met een zelfgemaakte aluminium klem werkt perfect en zonder trillen. en je hebt gelijk life time updates is aan te bevelen
 5. Petje af hoor voor je lef en reisverslag. ik doe het je niet na. en zo te lezen geen enkel mankement aan je Vespa gehad. succes ben benieuwd naar je volgend verslag.
 6. motorhan

  Regenhoes zadel

  In 2015 zat dat er nog standaard bij net als een gereedschapsetje (bougiesleutel) nu bij de nieuwe zit er niks meer bij ze zijn steeds wat duurder maar minder compleet. het chrome eindstukje op de uitlaat is ook verdwenen. en bij de touring geen klaprek meer op de voorkant.
 7. Ik heb inmiddels en nieuwe velg en nieuwe band gekocht. en een cement kuip om het gemonteerde wiel in te leggen met water en zo het lekje te ontdekken. ga dat komende week eens doen. Omdat de GTS te koop staat i.v.m. aankoop GTS supertech wil ik de nieuwe eigenaar niet opschepen met een leeglopende band dat vind ik niet netjes. dus die persoon die de blauw GTS super koopt met ca 3000 km krijgt een bijna nieuwe Vespa zonder enig krasje of gebrek en met leuke extra's. is wel met Nederlands kenteken alle sleutels en handleiding. Wie heeft er interesse laat maar weten. Gr Han
 8. Ik denk dat dit een redelijke tijd is. bij mij duurde het zeker niet langer. Voordeel ik heb wel een motorheftafel dus kon alles overwegend zittend uitvoeren en het is wel een voordeel als je niet op de grond hoeft te liggen. (zeker met mijn beperkingen)
 9. Informeer eens bij easy parts daar heb ik ze ook gekocht. de gele veer is van de Supertech de witte is malossi. Ik er eerst ook tegen op om de voorveer te vervagen omdat ik dacht dat ik een verkeerde schokbrekertype zou krijgen. achteraf viel de montage heel erg mee. de achterschokbrekrs vervangen is bij de HPE modellen wel meer werk dan bij de vorige GTS omdat het onderste bildeel dat je moet verwijderen doorloopt tot achter de kentekenplaathouder. en dat deel moet weg omdat je anders niet bij de onderste bout van de linker demper komt. maar als ze zijn gemonteerd heb je een probleem met het afstellen van de linker demper die kun je niet verstellen met de originele sleutel daar is te weinig ruimte voor. ik heb daar 2 extra standaard haaksluetels voor gekocht en die zo verbogen dat ik nu een linker en rechter sluetel heb. maar ik zag pas ergens dat ze de steel van de haaksleutel naar beneden haaks hadden gebogen en dan heb je maar 1 sleutel nodig en dat schijnt dus ook te werken. Dat ga ik zelf ook nog proberen. hioj rijd met de nieuwe schokbrekers wel een stuk lekkerder ik heb de voorveer ook als basis in de midden stand gezet maar zal ook eens 1 tandje terug proberen. om te zien of dat nog comfortabeler rijd.
 10. Vind ik zelf ook wel en ik begin al te wennen aan de witte veer.
 11. Waar wil precies en grotere foto van alleen de demper of de scooter. en wat bedoel je met extra gewicht, ik ben zelf 40kg afgevallen dus voor de scooter zal het geen probleem zijn en ik denk dat de malossi of de originele niet veel schelen in gewicht. niet gewogen maar gevoelsmatig. Ik heb gisteren de veerspannerset binnen gekregen maar die zijn eigenlijk te groot voor deze veren, dus daar moet ik zelf iets voor maken met een enkele beugel op de spanners zitten dubbele klauwen en dan is de ronding te groot. maar het kan zomaar dat ik het zo laat.
 12. Die zal ik van dr week even maken het regent nu Gr Han
 13. Van de winter demonteer ik de demper en spuit de veer geel of misschien ben ik al zo aan het wit gewend dat ik het zo laat.
×
×
 • Create New...