Jump to content
Vespaforum.be

motorhan

Members
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

1 Follower

About motorhan

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa club Neerpelt
 • Mijn Scooter(s)
  300 GTS 2015 ABS ASR

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Cranendonck
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

2,345 profile views
 1. Voor de liefhebber heb ik die handleiding voor de supertech HPE digitaal in het Nederlands stuur maar een PM of mail me je emailadres dan mail ik het toe.
 2. De link er van kan ik niet meer vinden maar ik heb het als PDF opgeslagen dus dat kan ik je mailen als je een emailadres op geeft mijn email j.tosses@upcmail.nl met vermelding Duit Vespa werkplaatshandboek.
 3. Hier een voorbeeld van de doorgeknipte kabel. en zo aan beid einden om weer te verbinden werkt tot nu toe uitstekend.
 4. De vraag hoe sluit ik de kabel aan. ik heb de kabel onder de koplamp naar beneden gevoerd de neus verwijderd en het rechter knipperlicht los gemaakt met een spanningzoeker gekeken op welk draadje er stroom staat als je het contact aan zet de de plus van de kabel van de navi daar op aan gesloten en de andere draad ergens op een massa. dat werkt perfeft contact aan is navi aan contact uit is navi uit. om de kabel door te voeren moest ik wel de kabel van de Garmin boven het verdikte deel doorknippen. vervolgens een stukje draad gestript op de blanke delen een kabelhulsje en deze na het doorvoer
 5. Het is treurig maar wat kun je er aan doen niet veel. als je dealer je in de kou laat staan dan helpt Vespa je ook niet. Ik heb altijd BMW gereden en als je dan een probleem had wat de dealer niet kon oplossen kon je naar de importeur en die hielp me perfect. Ik heb er nu pas weer een oude BMW K100/2 bij gekocht en had een vraag de BMW importeur belde me gelijk de volgende dag hoe ze konden helpen het op te lossen dat is pas service.en dat voor een motor van meer dan 30 jaar oud het ging niet om garantie. en mijn ervaring is ook dat de bmw dealer die ik ken hulpvaardig zijn en niet moeili
 6. De ring ev insmeren met uitlaatpasta dat helpt ook als er een kleine lekkage is
 7. Ik vind ook dat de HPE net iets lekkerder rijd dan de vorige GTS en buiten de modificatie remmen (zelf gedaan) en de vervangen joystick gelukkig ook nog geen problemen wel preventief de carterdeel vervangen door 1 met kijkglas zodat het controleren een stuk makkelijker is. en voor het bijvullen heb ik ook verschillende manieren gevonden.. Verder ben ik dus over de vespa wel tevreden rijd en schakeld (automaat fijn)
 8. Hallo David en Meiri Zou toch eigenlijk niks bijzonders moeten zijn en helaas is dat geen garantie maar beging in ieder geval hoopvol mijn vorige Vespa GTS ook nooit een probleem me egehad behalve een schroef in de band. Maar de super tech werd afgeleverd met niet werkeden software en dat is kwalijk.
 9. Andere dealers willen het niet doen. je bent daar niet welkom voor gratis of betaalde service. en inderdaad schande dat Vespa Nederland niet zelf een service punt heeft waar je terecht kan. maar punt is de klant zit er mee en de dealer doet niks, Ik heb er niks op tegen als een andere dealer zegt ik doe het wel maar je moet er wel voor betalen dat kan ik ook nog een beetje begrijpen. dan zitten bMW dealers anders in elkaar of de Mercedes dealers.
 10. Erg rustig op dit onderdeel dus is de euro 5 nog weinig verkocht of ervaring mee. Ik denk zelf dat ik dit jaar geen nieuwe Vespa ga kopen Ik heb er voor de leuk een BMW K100/2 bij gekocht en die ben ik nu een beetje aan het eigen maken zoals ik hem 30 jaar geleden ook had.
 11. Geen probleem toch. bedankt voor je breicht. en veel veilige kilometers met je mooie Vespa gr han
 12. Ik heb nog een nieuw achter rek liggen had ik gekocht op voorhand maar het paste niet meteen op de 2019 omdat er in de beugel geen schroefgaten zaten en ik wilde niet boren in het chrome heb toen een complete set met beugel gekocht. dus deze is te koop en nieuw dus zonder roest of andere narigheid. incl bevestiging set zoals op de foto Heb je interesse laat maar weten
 13. Tot nu toe niet geweten dat er ook een 125 supertech is, Ik dacht dat die alleen 300GTS HPE was. Die zwarte accenten vind ik wel mooi bij deze grijze kleur Veel plezier er mee.
 14. Ik heb pas not een HD verkocht naar iemand in B. Ik moest er mee naar een bedrijf dat het kenteken kon uitvoeren en kreeg toen een formulier van bevestiging dat had de koper nodig + een getekende koopovereenkomst en daarmee kon hij naar de verzekering en de motor laten inschrijven. De RDW deed het niet vanwege Corona (Hoe zo) ze heoeven alleen via de PC een formulier in te vullen Ik moest ook de NL kentekenplaat inleveren, de koper kreeg ook het ongeldig gemaakte NL kenteken mee want dat heeft ie ook nodig voor de B papieren. tot zo ver mijn ervaring.
×
×
 • Create New...