Jump to content

motorhan

Members
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa club Neerpelt
 • Mijn Scooter(s)
  300 GTS 2015 ABS ASR

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Cranendonck
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

3,005 profile views

motorhan's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

84

Reputation

 1. dank je wel ga eens kijken hoever het van Budel is en probeer dan e.v. een afspraak te maken.
 2. Hallo Bij welke dealer is dat en waar is die gevestigd. Ik moet voor mijn supertech ook nog altijd een update misschien kunnen ze dat dar doen. Op de nota die je hebt bijgevoegd kan ik de gegevens niet lezen.
 3. voor die prijs kun je ook wel en nette kopen denk ik.
 4. Ik heb een Brembo klauw geplaatst voor de voorrem geeft behoorlijke verbetering je hebt wel een adapter nodig maar die past perfect. Ik vind het een aanrader. bij Sip verkopen ze dat maar je kan ook zo'n klauw gebruikt kopen en dan de adapter bij Sip schijnt ook op een ducatie te zitten.
 5. \Het lukt mij ook niet om de extra sleutel te coderen de startmotor reageert er niet op ik zal dus wel iets verkeerd doen te snel of te langzaam ca 10 pogingen gedaan. precies gedaan volgens het boekje. jammer maar helaas De sleutel ook laten slijpen bij een sleutelboer en past ook niet lekker moet de sleutel dus wat bewegen om hem om te draaien anders dan met de originele sleutel sleutel extra glad gemaakt zodat alle slijp braampjes weg zijn. maar helpt niet. zal het wel eens aan een handiger iemand vragen.
 6. Omdat je er door moet kunnen kijken Je kan het natuurlijk zelf tinten zoek maar eens op google
 7. Dat is wat ik zoek maar dan voor de GTS HPE bedankt weer voor je hulp
 8. Dan zie ik alleen beugels voor de achterkant en die heb ik heb je misschien een rechtstreekse link waar ze te koop zijn jij kan waarschijnlijk beter zoeken dan ik.
 9. motorhan

  vespa boek

  begin van het jaar maakte een bekende vespa dealer in Belgie bekend dat er een unik vespa boek zou komen ik heb me gelijk aangemeld maar nooit meer iets van gehoord ik dacht dat het iets van gulio o.i.d was die het plaatste weet iemand anders hoe het er mee is.
 10. Weet je dat zeker heb ze een mail gestuurd maar tot nu toe geen reactie dealer in nl zegt ik kan geen gelzadel leveren een optie is bestaand zadel laten bekleden maar ik zie liever vooraf het resultaat Ik heb nu zo'n 1 persoons zadel op de supertech had ik ook op de gts van 2015 maar zou toch wel een Gelzadel willen als iemand een winkel weet die ze op voorraad heeft en niet te ver weg van Budel verneem ik het graag.
 11. Glanzend of mat maak eens een plaatje zodat we het resultaat kunnen zien heb je de kap er af gehaald of op de scoot gespoten.
 12. Heb ik wel eens gehad na het tanken de buddy was toen bij het omhoog klappen tegen een schakelaar gekomen waardoor ie niet meer wilde startte na op alle knopjes gedrukt te hebben ontdekte ik het euvel is me daarna niet meer overkomen. hopelijk is het bij jou ook zo simpel. een vriend van me had het ook zoiets en vroeg wil jij eens kijken ik kwam en hij startte meteen hij heel verbaasd wat heb je gedaan niks alleen hendel ingeknepen en op de knop gedrukt Oh dat was ie even vergeten omdat ie vaker op andere motoren rijd en dan hoeft dat niet.
 13. Ik zag een ander model Vespa met van die chroom beugels langs het beenschild en vraag me af bestaan die ook voor de GTS modellen en dan waar te koop.
 14. Soms is de digitale handleiding handiger dan het boekje en je kan pagina's die je interessant vind printen
 15. Als de usb aansluiting is aangesloten op de accu zou het gewoon moeten werken.
×
×
 • Create New...