Jump to content

65plus

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS300ie 2013

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

421 profile views

65plus's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ik heb de dealer het probleempje voorgelegd. Het zou te maken hebben met stroomsterkte. GPS, powerbank...hebben genoeg aan 1A. Mijn mobieltje heeft meer nodig, IPhones zelfs nog meer. De dealer heeft een andere USB-poort gemonteerd (zie foto)=probleempje opgelost.
 2. Hey, routes kun je plannen op je PC in Routeyou. Dan op je smartphone de route downloaden in de App OsmAnd. Geeft onderweg ook gesproken instructies. Of dit werkt met iPhone weet ik niet. Routeyou is betalend voor de optie downloaden. Zo doe ik het. Groeten, Leo.
 3. Ik liet de dealer op mijn GTS300ie van 2013 een USB-poort installeren. Via deze poort kan ik een GPS (Garmin, TomTom) of een powerbank voeden. Maar niet mijn mobieltje. Dat mobieltje kan ik wel in de auto laden via USB. Ik deed een navraag bij de leverancier van het mobieltje (Sony). Volgens deze leverancier zou het mobieltje "niet compatibel zijn met de oplaadspecificaties" van mijn Vespa. Heeft iemand een gelijkaardige ervaring gehad? Kan een Vespa (op een eenvoudige en kostengunstige manier aangepast) naar een mobieltje? Of kennen jullie mobieltjes die wel compatibel zijn met de standaard uitrusting van mijn Vespa? Bedankt voor jullie reacties. (In een noodgeval zou ik mijn mobieltje, dat ik hoofdzakelijk als GPS gebruik op de Vespa, kunnen voeden via de powerbank en die, indien nodig aan de USB-poort hangen, maar dat vind ik wat te omslachtig).
 4. Dag Jan, bedankt voor je reactie. Telefoonlader en USB-poort (merk "OK.") hebben dezelfde AmpƩrage: 1 A. Het opladen van de smartphone in de auto via dezelfde USB-poort lukt dan weer wel. Raar (maar gelukkig is er dus geen echt probleem). Nogmaals dank voor je interesse. Leo.
 5. Op mijn GTS300 van 2012 heb ik door de dealer een USB-poort laten installeren. De bedoeling was om via deze poort een smartphone te voeden. Maar dat lukt niet. Bij wijze van test heb ik er een powerbank aan gehangen. Die laat zich wel opladen. Maar geen smartphone, ook die van mijn vriendin niet (beide Sony's). Vespa-batterij en USB-poort zijn zeker in orde. Als ik de smartphone als GPS gebruik, koppel ik hem aan de powerbank. Een echt probleem is er dus niet, ik vraag me gewoon af hoe zoiets kan? Iemand een idee of die niet-oplaadbaarheid (via USB-poort van een Vespa) voor alle smartphones geldt of enkel voor bepaalde merken van smartphone? Kan er een andere oorzaak zijn? Iemand een idee? Bedankt alvast voor jullie input.
×
×
 • Create New...