Ga naar inhoud
Vespaforum.be

22 maart Gentse Sint-Patricksrit


vespaclubgent

Aanbevolen berichten

Vespa club Gent organiseert op paaszaterdag 22 Maart haar klassieke Sint-Patricksrit.

Verzamelen geblazen op de parking van vespadealer De Pauw, Zeeschipstraat 32, 9000 Gent ( Op onze site staat een link met Googlekaart)

Samenkomst vanaf 13 uur, mogelijkheid om te tanken voor het vertrek.

Vertrek 13.30 STIPT.

Aankomst in ons lokaal Gentse Roeiclub, Kanodreef 1, 9000 Gent

Link naar reactie

Vc Gent is begaan met zijn leden. Na al de problemen welke Michel en Kathy hebben meegemaakt op de halfvastenfoor, hebben we besloten om samen met alle vespisten welke op 22 maart meerijden hen een bezoek te brengen op de kermis van Zelzate waar ze op die moment staan opgesteld. We hebben een stop ingelast zodat iedereen daar een schietgeweer in de hand kan nemen of een eendje vangen. Er is ook frisdrank en vedett voorzien tijdens de halte.

Link naar reactie

St Patricks day is this monday. Not next weekend. next weekend is easter.

Just thought i'd point that out.

Maybe you should re-name the rit, something like "nailing Jesus to the cross" rit?

Link naar reactie
als alles meezit zijn wij op post en voor wie uit antwerpen komt wij zullen vertekken om 11u aan de esso op linkeroever ;-)

ge wilt toch den esso zeggen as ge uit de konijnepijp komt hé?

Link naar reactie

Hoe de Zeeschipstraat bereiken?

vanaf richting ANTWERPEN.

Komende van de N70, rij onder de spoorwegbrug van de dampoort en sla hier onmiddellijk RECHTS af ( Afrikalaan) Dus niet tot op rotonde rijden !!!

Rij Afrikalaan teneinde, kruis treinsporen en aan de verkeerslichten ga je LINKSAF. ( Op de rechterkant zie je WEBA)

Je bent nu op de Vliegtuiglaan.

Rij tot rotonde en neem eerste afslag N456 Port Arturlaan, deze gaat over in de New Orleansstraat. Rij over Wondelgembrug ( correctie: Meulestedebrug, Thx peter), passeer kruispunt en 100 meter is de Zeeschipstraat 32

Vanaf de Dampoort is het ongeveer 4,3 km.

Link naar reactie

En ook dat ze op de Wondelgembrug alles goed stevig moeten vasthouden of alles trilt eraf ;-) da brugske is al 10 talle keren hersteld, maar het blijft schudden en beven als je erover rijd. Daarmee da mijn Foorteefje erzo graag over rijd hahahahahaha

Link naar reactie

@erix: blij u van dienst te zijn, want Bob zal wel met zijn PX'ke willen rijden en da gaat nog niet aan uw tempo zijn, en hopelijk nooit nie, dat em maar een beke voorzichtig is, we hebben al genoeg meegemaakt ;-) dus gij kunt gerust in uw eentje over de autostrade scheuren

Link naar reactie
Ik moet wel toegeven dat hij soms een beetje rapper gaat maar dan smijt hij overtollig gewicht weg van zijn scoot. Een beetje vals spelen dus ;-)

aaaaaaaahhhhhh...helder...das diene Vespa met de fabrieksoptie " zichzelf loslatende en wegkatapulterende rechter en linker ijzerstukken daardoor geleverd met een reserve spuitbus inclusief uitdeukset"

zo kunnen we allemaal snelheid winnen he :-)

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...