Ga naar inhoud
Vespaforum.be

hey


RoJa

Aanbevolen berichten

bij deze, nog een nieuwe Vespa gebruiker op dit forum

heb nog steeds een Vespa van 1968 maar dat is op het moment een heel groot renovatieproject, daar ik terug het Vespa gevoel een beetje wou heb ik vorige week na lang twijfelen een nieuwe GTS 125 gekocht...

oorspronkelijk met het doel deze enkel als woon-werkverkeer te gebruiken, maar ondertussen na een dag al besloten dat het ook wel eens voor de fun mag zijn... zeker omdat hier in de polders nog rustig kan gereden worden.

post-14228-13769190949568.jpg

Link naar reactie

Van harte welkom Roja op het forum, met je nieuwe, matte GTS. super! Dat '68 projectje zal nog wel eventjes kunnen wachten, zeker nu je je GTS moet inrijden. nooit met koude motor de kasseien uit de grond proberen te trekken en nooit volgas open rijden (maar dat zal je natuurlijk al wel weten). inrijden is ideaal in de polders. meer moet dat niet zijn, dus: veel fun. <:o))

Link naar reactie
  • 2 weken later...

JackoBond, dat geld voor de eerste 1000 km. de inrijperiode (rodage-roderen) dus. omdat de onderdelen van het motorblok op elkaar moeten inlopen. Als je de eerste 1000 km, de "koude motor" gaat forceren en er volgas mee gaat rijden, dan gaan er 'motorische' problemen optreden met de nodige kosten. na de inrijperiode en het eerst nazicht kan er al eens volgas gereden worden, maar enkel en alleen met een WARMgereden motor. . maar het leukste met een Vespa is cruisen en dat hoeft niet altijd met volle gas. <;o)). veel inrij-succes en gebruik ook eens de zoekfunctie: GTS 300 SS roderen (is hetzelfde als een gts 125 ss roderen). ciao !!!

Link naar reactie
  • 3 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...