Jump to content
Vespaforum.be

JackoBond

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About JackoBond

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 125 Super Sport

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. +1 voor de michelin city grip, goeie bandjes!
 2. JackoBond

  Verheven Gevoel

  Als ik met de px rij zwaaien de vesparijders consequent, als ik met de goedkope kymco rij, die dus hele het jaar door rijdt en waarschijnlijk tien keer meer km's maakt dan de gtssers die €4000 euro betaalden en die ik enkel met mooi weer tegenkom, wordt er nooit (terug)gezwaaid. Ik vind het, omdat ik zelf mooi kan vergelijken, echt frappant. 't Lijkt een select clubje van rijke zomerrijders die zich beter voelen dan de rest? Ik voel me beter want ik heb meer betaald... Ik rij wel enkel bij mooi weer, 40 dagen per jaar, anders wordt m'n duur ding misschien nat, of smelt ik zelf.. Maar toch voel ik me beter dan jou.. Je vergelijking vind ik wel héél erg kort door de bocht om GTS rijders over éénzelfde kam te scheren. Precies of iedereen met een GTS is een snob/enfant terrible/nouveau riche?! Hoe belachelijk zeg.. Ik rij zo goed als dagelijks, door weer en wind en ik begroet evenzeer mede scooteristen. Soit, dit gezegd zijnde: Ik sta er niet stom van dat je geen goeiendag meer krijgt, ik zou je ook niet groeten nu ik je geweldig objectieve mening lees.
 3. Hier is het Valvoline Synpower geworden. Kwam die tegen in de gamma voor de prijs van ongeveer 14 euro. Blijkt nu dat mijn dealer die ook gebruikt. :-)
 4. Ben beginnen surfen naar 5w40 olie voor mijn GTS 125ie SS en stel daarbij vast dat er (weeral)zoveel keus is. Welk merk van olie gebruiken jullie? Heb mijn oog laten vallen op de Castrol power RS racing. Prijs is wel de moeite: 19 € voor een literke?! Vandaar dat ik eens kom polsen naar jullie ervaringen met andere merken, prijzen en waar je ze koopt. Ben benieuwd! Greetz
 5. Vaderke staat gaat zijn kas nog meer spijzen: een verplichte technische keuring zit er ook aan te komen voor onze geliefde tweewielers. Is slechts een kwestie van tijd..
 6. Wat een toeval: Heb net dezelfde vespa en dezelfde rashond :-) Neem je staffie niet mee op de vepa(treeplank). Dat is ten eerste een veel te klein vlak waar hij onmogelijk kan blijven opzitten en ten tweede: totaal onverantwoord! Je hond zal er snel afliggen onderweg met alle gevolgen vandien. De enige veilige & verantwoorde optie: sidecar laten maken of kopen. In die bak van de sidecar kan je desnoods een oog laten lassen waardoor je de hond zijn lijn kan steken om hem zo vast te haken aan een tuigje. MIjns inziens de enige veilige en verantwoorde optie om je hond mee te nemen als je gaat toeren. Kan/wil je dit niet: staffie thuis laten.
 7. Vanaf maandag is het zover: nummerplaten voor alle bromfietsen verplicht: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140327_01043522
 8. JackoBond

  Hoi Nieuw

  Ram mount kopen op: ram-mount.be en ge zijt gelanceerd met uwe IPhone op je GTS 300. Qua aansluiting op voeding van je batterij: even de zoekfunctie gebruiken, draadjes genoeg met uitleg. Succes met je wesp dinsdag!
 9. Een vraagje voor de mensen met technische expertise: Ben op zoek naar een tweede wespje om in de vrije tijd mee rond te toeren. Mijn oog is gevallen op een 125 ET4. Blijkbaar sputtert de motor af en toe in lage toeren. Volgens verkoper kan dit opgelost worden door de carburateur te vervangen. Klopt dit? En zo ja, hoeveel kost een nieuwe carburateur, incl werkuren bij een dealer? Alvast een dikke merci voor de tips!
 10. Als je niet kan kiezen: 1 kant rood, andere kant wit en een zwart zadel : -)
 11. Mag inderdaad gezien worden :-)
 12. Het is goed dat de 50 cc's ook een plaat krijgen. Ik krijg de creeps van het vaak roekeloos rijgedrag gewoon omdat ze ervan uitgaan dat ze in de meeste gevallen toch niet gepakt worden. De snelheid mag in het Gentse dan op vele plaatsen beperkt zijn, de meesten met hun boosterkes en consoorten lappen toch nog werkelijk bijna alle regels aan hun laars. Pas op, het is niet mijn bedoeling om te veralgemenen... zeker niet, maar wat ik hier in het schone Gent dagelijks zie... Er zitten echt wel pippo's tussen en het wordt tijd dat die eindelijk eens worden aangepakt!
 13. Ik denk dat een proefrit met zowel een LX als een GTS je al een pak wijzer zullen maken. Een GTS is idd helemaal geen gek idee. Mijn medepassagier heb ik alleszins nog niet horen klagen over het rijcomfort :-) Succes met je keuze!
 14. Waar heb je die stickers laten maken?
 15. Eerst passen en daarna online bestellen. Heeft een specifieke naam maar kan er niet opkomen zeg... Damn! Ik zou nooit een tweedehands helm kopen trouwens..
×
×
 • Create New...