Ga naar inhoud
Vespaforum.be

2de Pinkstermaandag rit te Middelkerke tgv Sluze Kermesse


bart rodenbach

Aanbevolen berichten

Hallo Vespisti,

Op Pinkstermaandag 24/05/10 organiseert het Sluis- en Tuinwijkcomité en de Vespaclub Middelkerke in het kader van Sluze Kermesse hun tweede Vespa-ride-out te Middelkerke

Samenkomst vanaf 10u aan de Sporthal De Branding, Populierenlaan te Middelkerke - te bereiken via de Camerlinckstraat

Ride-out omstreeks 11u - Totaal traject : ongeveer 80 km

Tocht op de Vespa doorheen Middelkerke, Leffinge, Slijpe, Sint-Pieterskapelle, Mannekensvere, Wilskerke, Lombardsijde, Schore en Westende en omliggende gemeenten. Spring op je Vespa en rij met ons mee. Geniet van het prachtige hinterland van Middelkerke en de bruisende kust- en omliggende gemeenten. Onderweg houden we één halte om het middagmaal te nuttigen ; éénmaal om een verfrissing te drinken en éénmaal om ons op een dessertje te trakteren. Op het einde van de rit is nog een traktatie inbegrepen.

Hoe deelnemen aan de Vespa-tour :

Deelname kost 10 euro per persoon - hierbij inbegrepen zijn middagmaal Trio di pasta, 3 consumpties, tiramisu en een origineel aandenken . Inschrijven kan mits overschrijving op Sluis- en Tuinwijkcomité, Hendrik Prootstraat 32, 8430 Middelkerke met rekeningnummer 979-2210852-33. Gelieve betalingsbewijs de dag zelf mee te brengen aub ! Leden van de Vespaclub Middelkerke krijgen 2 euro korting. De dag zelf kan ook ingeschreven worden ( niet leden betalen dan 12 euro - leden 10 euro ). Lid worden kan ook de dag zelf. Met deze lidkaart krijgt men ook 10% korting ( uitgezonderd solden ) bij Optiek Everaert , Leopoldlaan 46 te Middelkerke ( www.optiekeveraert.be ). Onze speciale dank gaat ook uit naar de toeristische dienst van de gemeente Middelkerke ( www.middelkerke.be )

Voor Vespisten die wensen te overnachten of er een lang weekend van te maken ... geven wij de tip te surfen naar www.zeester.com waar je meer info, prijzen en foto's over een verblijfsarrangement kan vinden en waar je de Vespa veilig kan binnen plaatsen.

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Vespaclub Middelkerke ism Sluis- en Tuinwijkcomité

Lokatie: omgeving Marktplein Middelkerke

http://vespaclubmiddelkerke.skynetblogs.be

post-3809-13769185173117.jpg

post-3809-13769185176319.jpg

Link naar reactie

ik kan ook nie komen want dan is het de Paasmaandagrit van SC Primavera

Dus best nu al deze rit verplaatsen ?

Link naar reactie

oeps , even vergist

joepie dan kan ik volgend jaar toch eens naar Middelkerke afzakken :-) (heb gehoord dat de rit dit jaar zo tof was)

Link naar reactie
  • 4 weken later...
  • 10 maanden later...

Het was een mooie rit,stralende zon,die kleine polderdorpjes die je anders nooit doorkruist,eten en drinken voorzien,toffe bende (78Vespas-105deelnemers),proficiat aan de organisatoren van VespaClub Middelkerke.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...