Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bever

Leden
  • Items

    288
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bever

  1. On 10/16/2023 at 11:46 AM, Peelke said:

    Ha! De legendarische première in de donderstorm destijds :D Merci om er toen bijgeweest te zijn, Bever!

    En merci om te kijken allemaal! Hopelijk jeuken jullie zadels om wat nieuwe reisplannen te smeden. Dan is de opzet geslaagd :)

    Tijdens je show gisteren in Hamme moest ik bij een bepaalde passage heel hard aan mijn motorbroek denken @Peelke: ;)

    IMG_20160410_203836.jpg

    • Haha 5
  2. On 10/12/2023 at 9:40 PM, Peelke said:

    Vrienden van de ijzeren pony! 't Is morgen veuls te slecht weer om zelf te rijden én vrijdag de 13e. Blijf dus beter gezellig thuis om onder een warm dekentje te kijken naar mijn reisvertelling "Van Peel tot Evenaar / Antwerpen-Dakar per Vespa"! Dan doe ik alles nog eens uit de doeken met veel overdrijvingen, toogfilosofie en tegelwijsheden... Of bekijk het rustig op 't gemak op VRT max achteraf, ieder zijn goesting.

    Voor de kijkbuiskinderen: nu vrijdag om 21.30 op Canvas. Tot dan! 🛵🗺

    https://www.vrt.be/vrtmax/a-z/van-peel-tot-evenaar/#meer-info

     

    p.s. (Of voor de old-school boekenlezers: https://michaelvanpeel.be/boeken/#vpte . De 4e druk is net uit!)

    VPTE website 2.jpg

    Ik ben gaan kijken in het Rivierenhof een paar jaar geleden. Tussen de regenbuien door :)  Ben benieuwd om deze eens te bekijken!

    • Like 1
  3. Mijn vrouw denkt er ernstig over na om haar Vespa te verkopen. Reden: zoals zo vaak; weinig gebruikt. Het  is een Sprint uit 2015, valbaren en topkoffer, met met belachelijk weinig kilometers en in nieuwstaat. Foto hieronder. Alvorens hem ergens op een site te gooien: wat is een billijke vraagprijs? Wat een zot ervoor wil geven gelieve zich te onthouden.

    IMG_20180708_154113.jpg

  4. Ik ben om diezelfde reden ook voor mijn rijbewijs A gegaan. Ik dacht ook dat ik dat rijbewijs achteraf nooit meer zou gebruiken. Nou, dat viel tegen. Er staat nu een Harley in mijn garage naast mijn PX :)

    Ik zou in plaats van een rijschool met een automaat op zoek gaan naar een rijschool met motoren met verlaagde zitjes.

    My $0.02.

  5. Een Vespa pak je met 2 zo op en gooi je in een bestelwagen. Dus alles wat niet aan een paal of een boom vasthangt, is al vrij zinloos. Ik heb zelf een Oxford Monster XL 2m. Die gaat over de treeplank. En toen ik nog geen garage had, thuis aan de Abus WBA100.

  6. 5 hours ago, Ed75 said:

    Gent bant de broemerkes. Wat een idioten, ge zult er maar wonen met uw Vespa collectie 😲 En ondertussen nog maar de houtstoof eens aanvullen, man, man, man!

    https://www.hln.be/gent/gent-bant-nu-ook-bromfietsen-uit-het-centrum-lawaai-vervuiling-en-gevaarlijk-rijgedrag~ae286981/

    Goh ja:

    * Enkel klasse A

    * Enkel in het autovrije centrum

    * Wie er woont mag wel nog

     

    Concreet wil de stad een verbod op de bromfietsers klasse A. Dat wil zeggen dat elektrische scooters, net als elektrische fietsen, wel nog het centrum in zullen moeten. Daarmee wordt dus wel het lawaai en de stank verbannen, maar niet het gevaarlijk rijgedrag. Bovendien kunnen niet àlle brommers worden geweerd. Gentenaars met een brommer die in het autovrij gebied wonen, zullen - net als automobilisten ) een vergunning krijgen. 

    • Like 2
  7. 20 hours ago, Daan said:

    Als het een sprint veloce was, was het ineens een barnfind in o'lak patina in originele staat en 1.5 de normale waarde.  deze slaat zijn doel een tikkie voorbij... 300 geef ik je ervoor.

    Oh, the price goes up! @Frederik9111 wordt zwaar overboden!

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...