Jump to content
Vespaforum.be

nielske

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa Scooter Club Brabant
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa VGL
  Vespa 50 Special
  Vespa GTS

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nielske's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. Misschien nog wel leuk om te vertellen hoe het is afgelopen. Uiteindelijk is gebleken is dat de magnetische huishouding van het vliegwiel niet meer klopte. De gehele ontsteking is vervangen. De scooter rijdt inmiddels rond bij de nieuwe eigenaars.
 2. nielske

  Vespa Tools

  Nou dat zou zo maar eens kunnen. Gezien bij de set aan gereedschap ook een vliegwieltrekker voor een PK50 Automaat zat!
 3. nielske

  Vespa Tools

  Ik heb al jaren deze tools in mijn garage liggen. Ooit mee gekocht in een grote partij, maar nooit erachter gekomen waar deze voor zijn. Iemand een idee? Als ik google op de nummers zijn het wel echte Piaggio tools, maar voor welk model ze zijn? Geen idee.
 4. Gaaf ding hoor! Dat extra tankje is brilliant!
 5. Mijn PK ging 80. (110 cc afgeknepen met een PK80 uitlaat, had veel koppel :)) Mijn maximum was 200 KM van Enkhuizen naar 's=Hertogenbosch. Het was wel in de stromende regen... Maar 200 km lijkt mij echt wel de max hoor. Moet ook nog leuk blijven.
 6. Ik heb vroeger ook wat roadtrips gedaan op mijn brommer. Zelfs een rondje IJsselmeer en naar de Limburgse heuvels vanuit 's-Hertogenbosch. Wat standaard gereedschap, olie, bougies, kabels en een binnenband had ik bij. Meer niet.
 7. Naja om eerlijk te zijn... Het gaat mij om deze Special in orde te maken voor de verkoop. Ik heb ook nog een 2015 GTS Super Sport en een '57 Vespa GL. Ik wil met name met de VGL weer aan de slag.
 8. Dank Nero, als je deze bedoeld: https://www.scooter-center.com/en/ignition-coil-oem-quality-blue-with-ignition-cable-vespa-ciao-v50-pv125-gt125-vnl2t-gtr125-vnl2t-ts125-vnl3t-sprint150-vlb1t-gl150-vla1t-lml-star-stella-125-150-9110019b?gclid=Cj0KCQjwrsGCBhD1ARIsALILBYrcusap_BicktY1nxVgwrW7n70gVIVpQ1PuK80zyeOOf1muTih5voAaAtEOEALw_wcB Een tijd terug alweer is de scooter naar Maskes gegaan met hetzelfde probleem. Toen hebben ze daar deze op gezet. Eventjes heeft de Vespa goed gelopen, maar daarna weer hetzelfde probleem.
 9. Ik ben ten einde raad... Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik heb een Vespa Special uit 1973 welke eigenlijk al jaren niet goed meer rijdt. Hij staat al een paar jaar in de garage en nu wil ik hem eindelijk weer eens rijdend krijgen. Wat is er aan de hand: Hij heeft vonk, maar niet heel regelmatig. Contactpunten al enkele malen goed afgesteld maar zonder het gewenste resultaat. Hij heeft benzine, sproeier is schoon. Hij slaat soms aan, maar dan hoor je hem overslaan. Iemand enig idee wat het kan zijn?
 10. Ah kijk dat maakt het duidelijk. In die van mij heb ik maar plaats voor 1 lampje. Weet iemand waar ik zo'n beugeltje kan vinden/kopen?
 11. Ik vraag me dan wel af hoe je het oplost in het achterlicht?
 12. Mooi project Koen! Mocht je een keertje willen spieken, ik heb eenzelfde Vespa VGL!
×
×
 • Create New...