Jump to content
Vespaforum.be

k0en_NL

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About k0en_NL

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa Grand-Lux

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zo, vandaag maar eens begonnen om het blok een beetje op te frissen, om hem open te kunnen maken. Ook een verrijdbare werkbank gemaakt om een beetje fatsoenlijk te kunnen werken:
 2. Ik denk het haast van niet. Ik weet ook niet meer of ze bedraad waren toen ik het spul demonteerde, maar als ik elektrisch nakijkt, zit er niets van knipperlichten op.
 3. Zal kijk of ik er morgen betere fotos van kan maken
 4. Dat laatste ben ik ook van plan. Staan eerder in het topic een paar links van, maar die doen het niet meer. Even kijken of ik daar wat van kan herleiden naar originele topics.
 5. Je bedoeld die vleugels van die achterlichten?
 6. Zo... bijna 10 jaar geleden eerste post in dit topic, bijna 8 jaar geleden de laatste... en nu maar weer eens aan de slag. Zojuist alle foto's in het topic weer goed gezet (had ze nog op een harde schijf staan).\ de klusruimte is niet meer in de familie, de Vespa nog wel... die ligt al 8 jaar in onderdelen in kratten her en der, en sinds een jaartje bij mij mij in de schuur. Ben nu wat ruimte aan het maken in de schuur zodat wel sleutelruimte ontstaat en ik weer aan de slag kan. Heb inmiddels mijn ambities weer wat bijgesteld. Op dit moment geen budget om t
 7. Zo, tijd geleden! Ondertussen getrouwd, kind gekregen, je weet wel hoe dat gaat Klusruimte is inmiddels verkocht, Vespa ligt nog steeds in onderdelen; maar ik ga er nu eindelijk wel verder mee. Besloten om hem helemaal te laten stralen en wil eigenlijk deze stijl: Nu nog opzoek naar de juiste kleur codering. En twijfel verder nog of ik het zadel pak wat erbij zit, of dat ik er 2 van die grote leren erop ga zetten. Ben er nog niet over uit. Verder was ik benieuwd waar jullie de onderdelen vandaan halen?
 8. k0en_NL

  Hey :)

  Lang geleden. Vanwege drukte geen tijd meer gehad om aan de Vespa te werken, wil ik nu weer op gaan pakken :-)

  Waar haal jij zo'n beetje je onderdelen vandaan? Ik bedoel dan sierlijstje, dopjes, ditjes en datjes.

  Hoop van je te horen!
  Gr. Koen

 9. Ik wilde je een PM sturen, maar die kun je niet ontvangen zegt ie?
 10. Project heeft heel lang stil gelegen, maar wil toch weer eens verder, maar de link doet het niet meer.. Toevallig een andere link met een gedetailleerd boek voor de Vespa GL150?
 11. Oke dan! Zaterdag eindelijk een begin gemaakt aan de Vespa. Eerst even gezocht op het serie nummer op het blok. You have a 1957 Vespa 150 GL motor Hoe ik hem aantrof vandaag: Zadel eraf: Even de hobbyruimte erbij: Linkse kap eraf Rechts eraf: Achterwiel eraf: Voorwiel eraf: Tank eruit, achterlicht eraf, motor eraf. Zo, en 3 uur later heb ik het zo maar weer achter gelaten. Alles wat eraf ligt, ligt nu aan de kant. Volgende keer weer verder met demonteren (onder andere de voorkant). En dan eens gaan kijken of 1 van de 2 zandstraalkasten nog werkt, dan kan ik al
×
×
 • Create New...