Jump to content
Vespaforum.be

Cliffson

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cliffson

 1. Na wat opzoek werk kan je blijkbaar ook gewoon je ECU laten aanpassen waar door je 2 pk meer kan krijgen op je Euro4. Dit gebeurd door remapping van je ECU. Op YouTube vindt je verschillende video's waar ze je het resultaat laten zien. Dus dit lijkt me nog het beste om te doen in plaats van hardware te gaan veranderen voor dat iets je meer power. Op dit forum heeft er al iemand. jaren geleden er over gehad. Dus nu is de vraag waar vindt je die chip tuners in ons België land 😉
 2. Malisse en Paolini ook maar gebruikers ervaring is idd welkom
 3. Een Vespa maakt geen hoge toeren en is een kilometer vreter. Ik heb het zelfde gevoel als jouw en wens ook iets meer trek kracht onderin.
 4. Heeft toch zeker bestaan voor een GTS 125
 5. Dat verklaard veel waarom ik dit type niet kon vinden. Trouwens heeft het nut een versie te kopen met katalysator?
 6. Dag Andy, Mooie tip 😉 Maar op foto lijkt hij anders en zit er geen hitte schilt bij. Ik zoek verder .
 7. Ik ben op zoek naar deze Remus uitlaat die u terug ziet op de foto of de volledig zwarte versie. Echter is het me niet helemaal duidelijk waar en welke ik moet aankopen. Mijn wesp is de Vespa gts 125cc super tech van het bouwjaar 2020. Hoe kan je de juiste selectie maken voor je accessoires? welke online shops gebruiken jullie?
 8. Deze zijn het die Vespa gebruikt.
 9. Ik zoek enkel de kabel om een ander type usb socket te installeren met usb-c. En ik vind enkel de complete set of kabels met niet de juiste stekkers.
 10. Ik ben op zoek naar enkel de bekabeling in dit filmpje. Mag zonder de witte stekker zijn want daar zie ik het nut niet van in. als er iemand een betere oplossing kent hoor ik het ook graag. USB stekkerdoos inbouwen De bedoeling is om mijn iPhone te kunnen opladen tijdens de ritten gezien ik deze als gps gebruik, verbinding maak met de gts super tech console en headset.
 11. Ronin, goede tip van je voor de app. En het klopt wel wat je zegt van de clubs maar ben nog even aan het bekijken welke club het gaat worden. Eerst al eens deelnemen aan evenementen om te bekijken hoe dit allemaal werkt.
 12. Als nieuwe wesp gebruiker wil ik uiteraard op zoek naar de mooiste routes binnen België. Route You routes die ik zeker op de planning plaats ? 1. Hoogstraaten - Aardbeiroute 2. Geel - Meulenkesrit 3. Kleine Breugel - Breugelroute 4. Pelt - Molenroute Welke routes en tips bevelen jullie aan?
 13. Andy, ga ik verder onderzoeken. De afstand is inderdaad een enorm verschil! Ik laat jullie weten wat het zal worden.
 14. Bedankt voor je eerlijkheid en het delen van je ervaring. Iemand die een beter exemplaar kan aanbevelen door zijn eigen ervaring?
 15. Zou je het durven aanraden of beter toch voor betere geluidskwaliteit gaan?
 16. Kan er iemand bevestigen of dit systeem samen werkt met de GTS 125cc Supertech van 2020? Hier zie je dat het wordt aangeboden in combinatie met een Vespa helm. Ik wil met zekerheid weten of ik de gps communicatie kan horen door de speakers en of ik met de passagier kan communiceren als zij de zelfde set gebruikt. Eigenlijk zijn er 3 Bluetooth toestellen verbonden met de Supertech; iPhone en 2x hands-free systeem kan dit werken? p.s. zijn er hier op het forum Supertech eigenaren?
 17. Ik ben vandaag bij RAD geweest en alles goed gevonden, moet zeggen wat een wereld van verschil in service en aanbod.
 18. Gezien ik net een Vespa heb zoek ik naar zomer kledij dat geschikt is voor op de vespa te gebruiken. Een iets Urban, casual look bevalt me wel. Zijn er zaken waar ik moet opletten bij de aankoop hiervan? Kunnen jullie winkels aanbevelen waar voelde showroom aanwezig is met dit type van kledij? Ben trouwens zelf van uit Mol, maar bereid om een eind te rijden naar een goede motorwinkel. Zomerjas, jeans en snickers moet ik nog hebben. Helm en handschoenen heb ik al in mijn bezit.
×
×
 • Create New...