Jump to content
Vespaforum.be

Cliffson

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cliffson

 1. Cliffson

  moto-cam

  Toevallig ben ik ook aan het neuzen naar een camera. Ik denk dat ik ga gaan voor een GoPro Hero 9 die ik dan op de helm monteer.
 2. Ik heb je een berichtje gestuurd
 3. Ben op zoek naar een te technische handleiding van een Vespa gts 300 Supertech (bouwjaar 2021) Zou graag willen weten op welke bouten welk kracht er dient gebruikt te worden doormidden van een momentsleutel.
 4. Cliffson

  fusebox

  Weet er iemand of je de fusebox kan verwijderen die in het handschoen kastje zit? Ik zoek een eenvoudige manier om bij de stekker te komen van de usb aansluiting. Het voertuig is een vespa gts 300 supertech 2021
 5. Iemand ooit al in het buitenland problemen gekend? Wordt daar wel controle op gedaan ?
 6. Verkopen doe ik de originele uitlaat zeker niet. We zullen wel zien wat het in de praktijk zegt.
 7. Ik heb een weekend geboekt naar de Moezel in Duitsland en ben aan het rondkijken naar een makkelijke bagage oplossing voor op mijn Vespa GTS. Onderstaande tassen kwa ik tegen en vroeg me af of er nog Vespanuisten zijn die dergelijke tassen gebruiken. Indien men nog andere merkent van deze soort hoor ik het graag van jullie. Vespa T-Bag tunnel tas โ€”> deze is vrij prijzig maar ziet er dan ook heel degelijk uit, bekijk zeker de bijhorende video even. Tunnel tas voor Vespa GTS 125 / 300 2003-2021 Bagtecs VB4 โ€”> hier vindt ik geen installatie video van terug en dus is het niet geweten hoe deze bevestigd wordt en of het betrouwbaar is. Wel aan een schappelijkere prijs te krijgen. ik reis dat weekend alleen dus heel veel is er niet mee te nemen ๐Ÿ™‚
 8. Kan er iemand een uitleg geven over wat juist het verschil is tussen de twee uitlaatstukken? Wat is juist die verdikking bij de E goedgekeurde en welke functie heeft dit? Een katalysator is het niet want op foto twee zie je die erbij liggen. Zijn er Vespa rijders die hier rekening mee houden bij de aankoop voor een 2021 model?
 9. Na wat opzoek werk kan je blijkbaar ook gewoon je ECU laten aanpassen waar door je 2 pk meer kan krijgen op je Euro4. Dit gebeurd door remapping van je ECU. Op YouTube vindt je verschillende video's waar ze je het resultaat laten zien. Dus dit lijkt me nog het beste om te doen in plaats van hardware te gaan veranderen voor dat iets je meer power. Op dit forum heeft er al iemand. jaren geleden er over gehad. Dus nu is de vraag waar vindt je die chip tuners in ons Belgiรซ land ๐Ÿ˜‰
 10. Malisse en Paolini ook maar gebruikers ervaring is idd welkom
 11. Een Vespa maakt geen hoge toeren en is een kilometer vreter. Ik heb het zelfde gevoel als jouw en wens ook iets meer trek kracht onderin.
 12. Dat verklaard veel waarom ik dit type niet kon vinden. Trouwens heeft het nut een versie te kopen met katalysator?
 13. Dag Andy, Mooie tip ๐Ÿ˜‰ Maar op foto lijkt hij anders en zit er geen hitte schilt bij. Ik zoek verder .
 14. Ik ben op zoek naar deze Remus uitlaat die u terug ziet op de foto of de volledig zwarte versie. Echter is het me niet helemaal duidelijk waar en welke ik moet aankopen. Mijn wesp is de Vespa gts 125cc super tech van het bouwjaar 2020. Hoe kan je de juiste selectie maken voor je accessoires? welke online shops gebruiken jullie?
 15. Deze zijn het die Vespa gebruikt.
 16. Ik zoek enkel de kabel om een ander type usb socket te installeren met usb-c. En ik vind enkel de complete set of kabels met niet de juiste stekkers.
 17. Ik ben op zoek naar enkel de bekabeling in dit filmpje. Mag zonder de witte stekker zijn want daar zie ik het nut niet van in. als er iemand een betere oplossing kent hoor ik het ook graag. USB stekkerdoos inbouwen De bedoeling is om mijn iPhone te kunnen opladen tijdens de ritten gezien ik deze als gps gebruik, verbinding maak met de gts super tech console en headset.
×
×
 • Create New...