Jump to content
Vespaforum.be

BDietens

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  vespa (pk50S-bj 1983)

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

253 profile views

BDietens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. BDietens

  Framenummer

  Super merci! Nu nog hopen dat ik er nieuwe papieren kan van aanvragen...
 2. BDietens

  Framenummer

  Alle hulp van hier is meer dan welkom!! Ik probeer hen morgen eens te bellen bedankt!
 3. BDietens

  Framenummer

  @Gio dacht ik ook! Zou ik ergens kunnen laten nakijken of dergelijke zodat ik nieuwe papieren kan aanvragen en inschrijven?
 4. BDietens

  Framenummer

  helow! ik heb mij een tijdje geleden een vespa aangekocht, deze had geen papieren meer enkel oude papieren van verlies maar daar staat het framenummer niet op omdat de vorige eigenaar dit niet vond. ik heb het ondertussen wel gevonden maar zoals jullie zien zijn er twee cijfers niet meer leesbaar. kunnen jullie mij helpen om het juiste framenummer te bepalen? ik zou mijn vespa namelijk heel graag terug de baan opkrijgen! alvast bedankt! greetz Brian
 5. BDietens

  Vespa pk 50 s

  Thnx! Waar kan ik dit ongeveer vinden?
 6. BDietens

  Vespa pk 50 s

  @Adrian Onder de matten ziet alles er nog net uit ook geen bevestegingspunten voor rails :/ zou het dan tog geen pk 50 zijn? Ter info: hij start ondertussen soepel en rijd heerlijk!
 7. BDietens

  Vespa pk 50 s

  Da was een optie nee inderdaad, wou hem graag eerst ingang krijgen en dan volledig kuisen en misschien nieuw laagje verf, enig idee wat dat kost en waar ik dat kan laten doen of is dit perfect zelf doenbaar?
 8. BDietens

  Vespa pk 50 s

  @pdvd ik zet er foto’s van hieronder van het achterlicht en de zijkanten, thnx voor de tip!
 9. BDietens

  Vespa pk 50 s

  @Mutti dank u! Bedankt voor de info! Ik zoek nog uit welke het juist is :) hij is 3 jaar geleden al rijdend weggezet, nu start hij niet meer, ik be nu bezig met de standaard: carbu kuisen, kijken of er nergens verstoppingen zitten, scheuren in lijdingen, bougie vonkt! Ga achter nieuwe benzine gaan en olie en dan eens kijken of dat al iets doet
 10. BDietens

  Vespa pk 50 s

  Dag allen! Ik ben sinds kort eigenaar van een vespa, hiervan zijn de papieren verloren gegaan en het framenummet mist 2 cijfers ergens middenin, ik vermoet dat het een vespa pk50 S is uit het jaar 1983. Mijn eerste vraag is ter bevestiging: moet ik mijn benzine met mijn 2t olie zelf mengen of zit de olie ergens verstopt..? In begin nu aan de restauratie van mijn vespa, iemand tips om mee te nemen tijdens mijn restauratie werken?? Alvast bedankt iedereen!
×
×
 • Create New...