Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Cantodea

Leden
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Cantodea last won the day on June 9 2018

Cantodea had the most liked content!

Community reputatie

48 Excellent

1 Volger

Over Cantodea

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Roeselare
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Kortemark
 • Land
  België

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 12% meer vermogen... de prestaties zouden iets hoger moeten liggen, dan het huidige model 2017. Ik vind het model met het nieuwe digitale instrumentarium wel wat. Verder werd ook de CVT grondig aangepakt.
 2. Ik controleer voor iedere rit, hoe groot of klein de rit ook is.
 3. Cantodea

  Lek?

  Oké Pilaf, dat is duidelijk. Kan er voorlopig niet mee rijden, wegen revalidatie door een operatie. Zal wel nog een drietal maand duren. Ik laat hem wel wekelijks eens een minuutje of 10 draaien. Het is zo dat ik het heb opgemerkt.
 4. Cantodea

  Lek?

  Ik denk haast niet dat er olie bij was. Toen ik vanmorgen keek naar de natuurstenen terras, was de vlak volledig weg. Mocht er olie bij zijn dan was er zeker een vlek die enige weken zou zichtbaar zijn op het terras. Als het enkel water is, is er dan gevaar?
 5. Cantodea

  Lek?

  Iemand enig idee? Om de 10 seconden valt er een drupje vloeistof, voelt licht vettig aan. Ik heb dat nog nooit opgemerkt.
 6. Cantodea

  Verbruik

  2,6 liter is echt zuinig gereden. Ikzelf zit rond de 3,1 liter. Rij altijd tussen de 50 en 80 kph, naargelang de limieten. Ik trek meestal wel “vlotjes” op..
 7. Idem, als het even kan neem ik altijd de wesp en laat mijn wagen staan..
 8. Dat ze olie verbruiken is geweten. Ik controleer iedere week en bij iedere grote uitstap.
 9. Cantodea

  SIP speedometer

  Ja hoor, ik zit echt te wachten op zo’n antwoord! Dit kon ik zelf ook wel verzinnen, vooral het pruts gedeelte. Toch bedankt hoor.
 10. Cantodea

  SIP speedometer

  Ik heb geen kaas gegeten van mekaniek en elektriek in auto’s en moto’s. Ik zou dus willen mijn speedometer vervangen door een exemplaar van SIP. Is er iemand in de wijde omgeving van Roeselare, die dit wilt doen voor me, met een vergoeding natuurlijk?
 11. De theoretische topsnelheid van mijn huidige GTS 300, model 2017, ligt op 118 km/h. Ik heb echter al meermalen een top gehaald van 126 km/h, vrij vlot eigenlijk en op een Tom Tom gps gemeten. Op de teller zelf toont de meter dan bijna 140..
 12. Cantodea

  Handboek

  Nero, ik heb het over boeken, die ik kan kopen... ander had ik gevraagd naar filmpjes!
 13. Cantodea

  Handboek

  Bestaan er goede handboeken om zelf te leren werken aan een Vespa GTS?
 14. Cantodea

  Ratelend geluid

  Opgelost: het waren inderdaad de variorollen of hoe die dingen ook mogen heten. Tip van de dealer: even de motor laten warm draaien, dan tegen 30 per uur de remmen dicht trekken en vol gas geven, een paar maal na elkaar. En inderdaad het lawaai verminderde sterk en de Vespa trekt weer als tevoor.
 15. Cantodea

  hoog verbruik??

  Ik zit met mijn 300 uit 2017 op een goede 3,3l. Als je iets steviger doortrekt durft ie al richting 3,6 gaan. Niks abnormaals denk ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...