Jump to content
Vespaforum.be

Cantodea

Members
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Roeselare
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Kortemark
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cantodea's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

50

Reputation

 1. Fox30, hij staat te koop bij de dealer X-Clusive Bike te Torhout. Misschien eens kontakt opnemen met hen?
 2. Waarschijnlijk wordt het een Triumph Street Twin.
 3. Zeer mooie en in topstaat verkerende Vespa GTS 300. Modeljaar 2017. Eerste inschrijving 11/2016 en is dus 2 en een half jaar oud. Heeft momenteel 15000 km. Hij is compleet met laag windscherm en gemonteerde GPS TomTom. Verder is hij voorzien van ABS en ASR (anti-slip regeling) en USB aansluiting. Als extra is er een hoog windscherm, een extra bagagesteun voor topkoffer (topkoffer niet inbegrepen) en bijpassende helm (medium maat). De Vespa is in uitstekende visuele en technische staat en wordt zeer goed onderhouden. Ik doe hem weg wegens aankoop moto. Prijs is overeen te komen, maar aub. doe geen onzinnige biedingen. Mijn vraagprijs is 3700 Euro. Vespa werd aangekocht bij X-clusive Bike te Torhout.
 4. 12% meer vermogen... de prestaties zouden iets hoger moeten liggen, dan het huidige model 2017. Ik vind het model met het nieuwe digitale instrumentarium wel wat. Verder werd ook de CVT grondig aangepakt.
 5. Ik controleer voor iedere rit, hoe groot of klein de rit ook is.
 6. Cantodea

  Lek?

  Oké Pilaf, dat is duidelijk. Kan er voorlopig niet mee rijden, wegen revalidatie door een operatie. Zal wel nog een drietal maand duren. Ik laat hem wel wekelijks eens een minuutje of 10 draaien. Het is zo dat ik het heb opgemerkt.
 7. Cantodea

  Lek?

  Ik denk haast niet dat er olie bij was. Toen ik vanmorgen keek naar de natuurstenen terras, was de vlak volledig weg. Mocht er olie bij zijn dan was er zeker een vlek die enige weken zou zichtbaar zijn op het terras. Als het enkel water is, is er dan gevaar?
 8. Cantodea

  Lek?

  Iemand enig idee? Om de 10 seconden valt er een drupje vloeistof, voelt licht vettig aan. Ik heb dat nog nooit opgemerkt.
 9. Cantodea

  Verbruik

  2,6 liter is echt zuinig gereden. Ikzelf zit rond de 3,1 liter. Rij altijd tussen de 50 en 80 kph, naargelang de limieten. Ik trek meestal wel “vlotjes” op..
 10. Idem, als het even kan neem ik altijd de wesp en laat mijn wagen staan..
 11. Dat ze olie verbruiken is geweten. Ik controleer iedere week en bij iedere grote uitstap.
 12. Ja hoor, ik zit echt te wachten op zo’n antwoord! Dit kon ik zelf ook wel verzinnen, vooral het pruts gedeelte. Toch bedankt hoor.
 13. Ik heb geen kaas gegeten van mekaniek en elektriek in auto’s en moto’s. Ik zou dus willen mijn speedometer vervangen door een exemplaar van SIP. Is er iemand in de wijde omgeving van Roeselare, die dit wilt doen voor me, met een vergoeding natuurlijk?
 14. De theoretische topsnelheid van mijn huidige GTS 300, model 2017, ligt op 118 km/h. Ik heb echter al meermalen een top gehaald van 126 km/h, vrij vlot eigenlijk en op een Tom Tom gps gemeten. Op de teller zelf toont de meter dan bijna 140..
 15. Cantodea

  Handboek

  Nero, ik heb het over boeken, die ik kan kopen... ander had ik gevraagd naar filmpjes!
×
×
 • Create New...