Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Cantodea

Leden
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Cantodea last won the day on June 9

Cantodea had the most liked content!

Community reputatie

48 Excellent

1 Volger

Over Cantodea

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Roeselare
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Kortemark
 • Land
  België

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Cantodea

  Handboek

  Nero, ik heb het over boeken, die ik kan kopen... ander had ik gevraagd naar filmpjes!
 2. Cantodea

  Handboek

  Bestaan er goede handboeken om zelf te leren werken aan een Vespa GTS?
 3. Cantodea

  Ratelend geluid

  Opgelost: het waren inderdaad de variorollen of hoe die dingen ook mogen heten. Tip van de dealer: even de motor laten warm draaien, dan tegen 30 per uur de remmen dicht trekken en vol gas geven, een paar maal na elkaar. En inderdaad het lawaai verminderde sterk en de Vespa trekt weer als tevoor.
 4. Cantodea

  hoog verbruik??

  Ik zit met mijn 300 uit 2017 op een goede 3,3l. Als je iets steviger doortrekt durft ie al richting 3,6 gaan. Niks abnormaals denk ik.
 5. Cantodea

  Ratelend geluid

  Vespa hapt nog steeds naar adem. Luchtfilter werd vernieuwd. Sinds enige tijd hoor ik nu ook een ratelend geluid bij lage snelheid (20 à 25 per uur. Als de vespa op zijn pikkel staat en je heeft lichtjes gas, maakt hij ook een ratelend geluid. Het lijkt uit de versnellingskast te kopen. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Hij heeft tweetal maand terug een groot onderhoud gehad (10000 km). Ga morgen alvast langs naar de dealer, maar dacht om eerst hier eens mijn licht op te steken.
 6. Cantodea

  Ratelend geluid

  Sinds enkele weken “hapt” de GTS naar adem bij een koudstart. Na een paar kilometers verdwijnt het, maar het is vreemd dat ie dit voordien niet deed. Ik ken niks van motortechniek en daarom, wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn?
 7. Cantodea

  Koudstart

  Dit werd vervangen een maand terug bij het onderhoud 10000 km. Ik heb het dan vergeten te melden. Ik dacht voordat ik naar mijn dealer ga, hier even mijn licht opsteken.
 8. Cantodea

  Koudstart

  Sinds enkele weken “hapt” de GTS naar adem bij een koudstart. Na een paar kilometers verdwijnt het, maar het is vreemd dat ie dit voordien niet deed. Ik ken niks van motortechniek en daarom, wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn?
 9. Cantodea

  GTS 300 klepspeling

  Olie bijvullen is zeker nodig, de GTS verbruikt olie...
 10. Te koop een dolomietgrijze topkoffer, in zo goed als nieuwe staat. Is ongeveer 18 maanden oud. Voor meer info: PM me
 11. Cantodea

  Topkoffer

  Hallo, een bagagerek om de topkoffer te bevestigen heb ik liggen, amper een jaar oud. Een topkoffer heb ik ook maar deze is dolomietgrijs (een soort blauwgrijs). Als je interesse hebt , laat maar weten.
 12. Cantodea

  Topkoffer

  Welke topkoffer past op het klaprack van een GTS, liefts ene die makkelijk afneembaar is.
 13. Cantodea

  geluid remmen

  Hoor je bij mij ook, is normaal.
 14. Cantodea

  Veel Vespa's (GTSsen) met weinig kilometers

  Inderdaad, dat laatste is mij ook al opgevallen, komt daarbij dat de vinnigheid van de 300 GTS vaak wordt onderschat, dit is geen bromfietsje..
 15. Cantodea

  Welke GPS kopen voor een GTS 125CC?

  Ik heb de Rider en ben er tevreden mee. Kronkelroute selecteren, een bestemming ingeven en off you go, of zelf een ritje in elkaar steken met mydrive.
×