Jump to content

Cantodea

Members
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Roeselare
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Kortemark
 • Land
  Belgiƫ

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cantodea's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

50

Reputation

 1. Fox30, hij staat te koop bij de dealer X-Clusive Bike te Torhout. Misschien eens kontakt opnemen met hen?
 2. Waarschijnlijk wordt het een Triumph Street Twin.
 3. Zeer mooie en in topstaat verkerende Vespa GTS 300. Modeljaar 2017. Eerste inschrijving 11/2016 en is dus 2 en een half jaar oud. Heeft momenteel 15000 km. Hij is compleet met laag windscherm en gemonteerde GPS TomTom. Verder is hij voorzien van ABS en ASR (anti-slip regeling) en USB aansluiting. Als extra is er een hoog windscherm, een extra bagagesteun voor topkoffer (topkoffer niet inbegrepen) en bijpassende helm (medium maat). De Vespa is in uitstekende visuele en technische staat en wordt zeer goed onderhouden. Ik doe hem weg wegens aankoop moto. Prijs is overeen te komen, maar aub. doe geen onzinnige biedingen. Mijn vraagprijs is 3700 Euro. Vespa werd aangekocht bij X-clusive Bike te Torhout.
 4. Olie bijvullen is zeker nodig, de GTS verbruikt olie...
 5. Inderdaad, dat laatste is mij ook al opgevallen, komt daarbij dat de vinnigheid van de 300 GTS vaak wordt onderschat, dit is geen bromfietsje..
 6. Pff, ja mijn wagen, ik rij er niet graag meer in. Ik neem veel liever mijn GTS of mijn fiets. En is hij versleten, dan komt er gewoon een nieuwe zeker?
 7. De GTS waar ik mee heb test gereden, voor aanschaf van de mijne, had 78000 km op de teller en hij was echt heel vinnig, er was eigenlijk niks op aan te merken.
 8. Schitterend!! Ik ben soms wel eens bang dat hij na 5 jaar al zal op zijn. Hoeveel kilometers zou zo'n GTS 250/300 eigenlijk kunnen halen?
 9. Haja, inderdaad, daar had ik nog niet aan gedacht. Er zijn Vespisten die meerdere Vespa's hebben..
 10. Hier heb je wel een punt, langs de andere kant zou ik niet graag in mijn shortje en T-shirt tegen de grond gaan (met beschermkledij trouwens ook niet).
 11. Hey allen, Ik heb mijn Vespa GTS 300 sinds november 2016. Tot nu toe heb ik 6000km op de teller. Ik rij dan ook dagelijks op en af naar mijn werk, zo'n 19km heen en terug en maak ook wekelijks enkele ritjes. Ik rijd er ook mee om kleine boodschappen, zoals naar de bakker, beenhouwer, of een bezoekje aan mijn ouders. Ik rij eigenlijk heel graag met mijn Vespa, veel liever dan met mijn wagen. Ik ga dus makkelijk 10000km per jaar rijden. Ik heb nu ook al een paar treffens gedaan en wat mij opvalt is de lage tot zeer lage kilometerstanden van moderne Vespa's! Ik zie vele Vespa's van meerdere jaren oud met amper 5000km op de teller. Ik vermoed dat er velen zijn die nog geen 1000km per jaar rijden. Hoe komt dit? Tijdsgebrek of geen plezier in het rijden met een Vespa, of zijn er andere redenen? Ik kan begrijpen dat je een oldtimer Vespa spaart, maar een nieuwe, daar moet je toch mee rijden, zoveel als je kan, of niet?
×
×
 • Create New...