Jump to content
Vespaforum.be

DWJ

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About DWJ

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Geen
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa VNB6

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Kapelle-op-den-bos
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. DWJ

  Vespa vnb 1961

  Slijten de koppelingsplaten van een VNB snel? Ben ook aan een restauratie bezig, schakelde voordien wel nog heel goed dus twijfel of ik ze zou vervangen ,maar zou wel makkelijker zijn ze nu te vervangen dan dat de motor er op zit natuurlijk.
 2. Bedankt voor de Revit - Windsor tip... Mooie jas. Zit deze ook makkelijk om tussen de ritten 'rond te lopen? Zitten de beschermingen makkelijk?
 3. Goede (extra) zware bankschroef werkt ook altijd hier.
 4. DWJ

  Vnb6 kleuren

  Bij deze dank voor de informatie. Ook aan de volledige revisie van de motor bezig nu; bijna complete demontage op deze moment. Als bijlage enkele sfeerbeelden voor de liefhebber. Nu wachtend op onderdelen om de inwendige kroonmoeren te demonteren. Tips omtrent volledige revisie Vespa en aankoop onderdelen zijn altijd welkom natuurlijk. Tijd vinden is niet altijd even makkelijk maar ik heb er zin in! Als nevenproject ook een motorlift aan het ontwerpen/ lassen - hopelijk is deze af tegen de montage. Groet!
 5. DWJ

  Vnb6 kleuren

  Beste leden Eindelijk na de renovatie van mijn huis en andere projecten toch eens aan de Vespa begonnen (na ongeval - ook nog eens dank aan het forumlid voor de hulp met de verzekering toen). Ik had graag wat info gevraagd aan jullie omtrent het spuiten; ik vroeg ik me af wat de originele verkrijgbare kleuren waren voor de VNB6, iemand info? Ook vroeg ik me af met welke zadel lay-outs deze verkrijgbaar waren (stond buddyzadel op). Alvast bedankt!
 6. DWJ

  VNB rijd enkel op choke

  Dan zal het volledig demonteren worden in enkele maanden. Bedankt al!
 7. Een paar maand geleden heb ik een ongeval gehad met mijn Vespa VNB. Motorisch leek hij gelukkig nog in orde want ik heb hem nadien nog enkele malen gestart; één maal kickstarter en hij is weg. Nu dacht ik enkele dagen terug om eens een mini-ritje te maken in het straatje achter me maar toen kwam ik tot de conclusie dat hij na enkele meters vermogenverlies heeft en stilvalt... met choke open gaat het echter wel of als ik de opening van de luchtfilter afdek... Voor het ongeval reed hij zonder problemen. Aangezien ik momenteel weinig tijd heb om alles uit te dokteren en ook nog aan een ander proj
 8. DWJ

  Herstelling Oldies

  Inderdaad, ik was op voorrangsweg en denk dat hij teveel rechts aan het kijken was en dus mij niet goed van links zag aankomen.
 9. DWJ

  Herstelling Oldies

  Snee van 8cm en van 3cm in rechterbeen wat genaaid moest worden, verder wat schaafwonden en spieren in nek die pijn doen maar al bij al valt het mee, had erger gekund.
 10. DWJ

  Herstelling Oldies

  Deze middag van de baan gereden: heel rechterkant ingedeukt, linker kant geschaafd, rem af,.. , motorisch nog niet kunnen nakijken. Nu vroeg ik me af of iemand van jullie een goed adres kent voor dit later te laten repareren.
 11. Voor langere afstanden toch liever een 4-T.
 12. DWJ

  Slime ?

  Het leuke aan Vespa is dat je een reserveband hebt... vandaag wel ondervonden dat deze plat was. Gelukkig slechts een dikke km van huis.
 13. DWJ

  Nieuw Hier

  Welkom, knappe NSU!
 14. Welkom terug op het forum en véél plezier met je aankoop!
×
×
 • Create New...