Jump to content
Vespaforum.be

Dries adams

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Dries adams

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vag addicts schriek (oldtimer vw)
 • Mijn Scooter(s)
  Honda camino
  Honda cb125 k5

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Begijnendijk
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dus, net even gaan meten. Het stuk om op de motor te monteren is 4cm breed. De lengte van tegen de silentblock tot midden onderste bout is 39cm Dus, als ik deze sip veer bestel van 340mm: https://www.sip-scootershop.com/en/products/shock+absorber+sip+performance+_76000rmb En verleng met deze: https://www.sip-scootershop.com/en/products/distance+nut+h+525mm+_14987100 Dan kom ik op een lengte van 392.5mm. Zou moeten lukken, toch?
 2. Dries adams

  Remlicht

  Ok, net even in het donker getest. - Zonder licht werkt het remlicht perfect. - Met klein licht aan werkt het remlicht perfect. - met het groot licht werkt het remlicht amper, je ziet het lampje een beetje zwak knipperen, pesies of het krijgt niet genoeg spanning...
 3. Dries adams

  Remlicht

  Heb het nog niet open gemaakt. Wou eerst even weten hoe het hoort te werken. De punt is dus uitsluitend remlicht?
 4. Dries adams

  Remlicht

  Ik heb een probleempje mijn mijn remlicht van mijn vnb1t. Als de verlichting uit staat, werkt het kleine bovenste punt perfect als remlicht. Eens ik de verlichting aan zet dan gaat dit punt constant branden. Er zit geen batterij meer in de vespa, heeft dit misschien invloed hierop?
 5. Eigenlijk zijn mijn eisen relatief simpel. Degelijk, instelbaar en zwart van kleur. En natuurlijk goed van lengte. Die van DD ves lijkt me super, en vermits verlengbouten zal die wel passen vermoed ik. Als de aansluiting onderaan te breed is kan ik dat altijd opvullen links en rechts zodat die mooi int midden blijft.
 6. Dju nu zie ik het ook. Dat is mijn fout. Niet goed naar het plaatje gekeken.
 7. https://www.scooter-center.com/en/shock-absorber-rear-bgm-pro-sc/r1-sport-360mm-vespa-primavera-125-vespa-primavera-150-vespa-sprint-125-vespa-sprint-150-black-bgm7752b Deze is dus ook voor 10" vermoed ik. Maar met een verlengstuk zou die passen? Keuze is moeilijk vermits er bij geen enkele bijstaat dat het past op vnb. En wsl ook omdat ik nog rookie ben
 8. Ow, ik dacht ergens gelezen te hebben dat de aansluiting op px blokken breder was... Maar dat zal dan over de diameter van het gat gegaan hebben.
 9. Dit is een pxblok? Is dat hetzelfde als vnb voor de vork?
 10. Hallo, Vermits wij toch regelmatig met 2 op de vespa rijden (bijna 150kg samen) en ik ook nog eens een sip road 2.0 heb. Raak ik soms als eens de grond bij een greppel. Ik heb al een paar keer instelbare veren voorbij zien komen. Nu ben ik zelf even gaan zoeken maar voor vnb vind ik eigenlijk helemaal niets? Klopt dit of zoek ik op de verkeerde plaats?
 11. Ik ben opzoek naar een zadelframe voor een vnb. Alleen het ijzerwerk met de veren is voldoende. Het mag eventueel ook een volledig zadel zijn, versleten. Dan haal ik de cover er wel af.
 12. Gewone 150cc, platte / bolle zuiger. Vermoedelijk heb ik 1 van een maat. Moest het niet door gaan laat ik iets weten. Ori of niet maakt niet uit... Is voor te bewerken naar 61mm
 13. Helaas ben ik niet mee op mijn 2poorts blok.
 14. Gezocht Cilinderkop 150cc Vbb of sprint
×
×
 • Create New...