Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Voor Speedracer en de andere rappe


pierpol

Aanbevolen berichten

http://video.google.nl/videoplay?docid= ... 3877111213

is een kortfilm van Claude Lelouch, een cultklassieker uit 1976.Lelouch filmde de cultklassieker toen hij na het draaien van een langspeelfilm 10 minuten ongebruikte film over had. Hij besloot een jongensdroom te vervullen. Op een ochtend in augustus monteerde hij de camera op de bumper van een Mercedes 300SE en scheurde in één take langs een aantal bekende plekken in Parijs.

8 minuten pure fun!!

TIP: rechtsonder formaat aanpassen aan driehoekje.

Link naar reactie

is inderdaad een kortfilm van Lelouch, en is een gekende Franse klassieker (net zoals die Pascal die de peripherique onveilig maakte door te bewijzen dat het ook kon gebruikt worden als computerspelletje)maar het was niet met een duitse mercedes maar het was met een volbloed italiaan nl. een Ferrari 275GTB.ALs je luistert naar de soundtrack van het filmpje hoor je het wel. Dat is niet het zachte geluid van een zescilinder in lijn, maar wel de brutale klank van een V12.

Link naar reactie

ben ook een heel klein beetje een porschist! hier een gelijkaardig filmpje met een porsche turbo, mijn inziens net iets leuker kijken maar:

http://video.google.com/videoplay?docid ... orsche+911

Twin turbo's on six aircooled cylinders, the ultimate power !

Link naar reactie

@teddykgb, normaal gezien kom ik tot in ninove, dat staat vast, het zal dit jaar niet met de porsche zijn, hij is in preparatie voor het komende seizoen! wie weet met de vespa, anders met het "werk dieseltje", cu @ ninove en zet de witkap maar koud, jeansprint!

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...