Ga naar inhoud
Vespaforum.be

24 Juni 2012 Jaarlijkse Rally VC AZZURRI ( VC MAASMECHELEN )


VespAlfa

Aanbevolen berichten

Beste Vespisti,

Hierbij nodigt VC Azzurri jullie vriendelijk uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse rally welke zal plaatsvinden op zondag 24 juni 2012.

Inschrijvingsgeld voor mee te rijden is niet van toepassing. Iedereen kan gratis meerijden. Alleen vragen we wel een inschrijving voor het ontbijt en de bbq in verband met de in te kopen producten. Deze inschrijving hadden we graag voor 19 juni binnen.

Het is mogelijk te ontbijten tussen 10uur - 11.30uur voor de prijs van 5 euro. Omstreeks 13.00uur zullen we starten met de rit welke ons zal brengen op de mooiste plekjes van het Nederlands Limburgse Heuvelland.

We verwachten terug te zijn rond 16.00uur waarna de barbeque zal aanvangen. Voor 14 euro zijn er 4 stukken vlees, salade en brood verkrijgbaar. Uiteraard zal er evenals vorige jaren gezorgd worden voor de nodige muzikale optredens waaronder de band Enjoy It en nog diverse andere internationale straatmuzikanten.

De straat zal evenals vorige jaren afgezet worden en er zal voldoende parkeergelegenheid voor jullie Vespa's zijn. Voor de kinderen is er een springkasteel voorzien.

VC Azzurri kijkt er naar uit jullie te mogen verwelkomen.

----------------------------------aub graag inschrijven voor 19 juni-------------------------------------

Met vriendelijke groet,

VC Azzurri.

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: VC AZZURRI

Lokatie: Kruindersweg 23 te Maasmechelen

www.vcazzurri.be

post-1769-13769188644596.jpg

Link naar reactie

das den dag na mijnen trouw...ik vrees dat ik dan niet in staat zal zijn op op een scooter te rijden :))))))

Link naar reactie

we komen duidelijk niet uit de zelfde streek wij houden er andere gebruiken en gewoonten op na... maar goed ieder zijn ding ;)

Link naar reactie
  • 3 weken later...

Bedankt voor de 'warme' ontvangst , lekker ontbijtje , tof ritje ondanks het barslechte weer en als afsluiter heerlijke BBQ met een tof groepje op de achtergrond. Wat moet nen mens nog meer hebben (buiten wa beter weer/meer zon :-) )

Tot op één van devolgende ritten !!!

Ronny

VCD

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...